Parhaat iPhone 7 -vyönkotelot vuonna 2021

Kun olet juuri ostanut iPhone 7: n; sinun on tutkittava erilaisia ​​tapauksia, kuten lompakko, puskuri tai jopa virtapakkauksia älypuhelimellesi. Onneksi vaihtoehdoista ei ole pulaa, koska lisävarustevalmistajat ovat tehneet taistelua tarjotakseen erilaisia ​​toivottuja puvuja. Onko sinulla taipumusta myös heihin? Tässä on kokoelma upeita vyöpidikkeitä, joissa on uusin muotoilu. Valitse yksi näistä tapauksista iPhone 7: lle!

 1. i-Blason-muuntaja
 2. Maxboost DuraSlim Pro
 3. WizGear
 4. Bomea
 5. Galaxy Wireless
 6. Koteloitu SlimShield
 7. Cocomii
 8. Benzob
 9. Aduro
 10. Lorem
 11. BENTOBEN

# 1. i-Blason-muuntaja

i-Blason-tapaus on valmistettu erityisesti raskaaseen käyttöön. Tukeva kaksikerroksinen kotelo voi tarjota tarvittavan suojauksen älypuhelimeesi putoamisilta. Pehmeä sisustus auttaa koteloa vaimentamaan iskuja.

Sivukiinnitysvyöpidikkeen kääntökotelo antaa sinun kantaa laitettasi haluamallasi mielenrauhalla. Voit muuntaa tämän kotelon telineeksi käyttääksesi laitettasi handsfree-laitteena. Kohotetulla huulella kosketusnäytöllä on tarvittava suoja naarmuilta.

USP: Iskunkestävä muotoilu

i-Blason

# 2. Maxboost DuraSlim Pro

Maxboostin DuraSlim Pro on pienikokoisempi. Kyky tarjota kolme kerrosta pudotussuojaa tekee siitä melko luotettavan vedon.

Ilmatyynyisillä kulmilla se kestää jopa ikäviä kolhuja. Korotetut reunat pitävät iPhonen kosketusnäytön suojattuna naarmuilta.

Kotelossa olevalla vyöpidikkeellä on turvallinen lukitusmekanismi, joka pitää laitteen vakaana. Ja siinä on myös sisäänrakennettu jalusta, jonka avulla voit katsella mediaa mukavasti vaakasuunnassa.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

# 3. WizGear

WizGear on erittäin toimiva tapaus, joka pystyy vastaamaan tarpeisiisi aplombin avulla. Hyvin rakennetulla rakenteella se pystyy tarjoamaan laitteellesi tarvittavan suojan kolhuilta.

Iskuja vaimentava sisustus ei anna naarmujen pilata laitteen kauneutta. Säädettävä vyöpidike tarjoaa kaiken mukavuuden, jonka haluat kantaa älypuhelimellasi ilman kipuja. Ja siellä on jalusta, jonka avulla saat parhaan hyödyn klassisista elokuvistasi.

USP: Täysin säädettävä vyöpidike

Tutustu Amazoniin

# 4. Bomea

Etsitkö ammattimaista vyöpidikekoteloa? Bomea-nahkapussi, jossa on vyöpidike, voi olla kohtuullisen hyvä ostos.

Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, nahkainen pussikotelo on kiillotettu. Siisti ompelu antaa sille hienostuneen ilmeen.

Sen mukana tulee kaksi ylimääräistä hihnasilmukkaa turvallisuuden lisäämiseksi. Magneettinen suljin pitää arvoesineet turvallisesti sisällä. Lisäksi voit pitää kortin tai muutaman dollarin setelin turvallisesti.

USP: Kaksi ylimääräistä hihnasilmukkaa

Tutustu Amazoniin

# 5. Galaxy Wireless

Kuten suojaava, puolustajan suojus? Galaxy Wireless Kompakti muotoilu ja tukeva rakenne voivat olla vaikuttava valinta.

Siinä on kumipäällysteinen rakenne, joka tekee liukumattomasta otteesta. Vyöpidikkeen kotelon avulla voit kantaa iPhonea turvallisesti. Siinä on sisäänrakennettu jalusta, joka tarjoaa optimaalisen katselukulman.

USP: Kumipintainen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 6. Koteloitu SlimShield

Entä ostaminen erittäin muodikkaasta vyöpidikkeestä? Ohut muotoilu yhdistettynä vankkaan rakenteeseen, sillä on profiili, joka voittaa sinut.

Ergonominen muotoilu ja luistamaton mikropinta tekevät siitä erittäin mukavan pitää kädessä. Se on rakennettu kestämään iskuja ja tarjoamaan tarvittavan suojan pudotuksilta. Kotelon pidike on erinomainen iPhone-laitteen pitämiseen tukevasti. SlimShield on saatavana kolmessa värissä.

USP: Vankka PCR-rakenne

Tutustu Amazoniin

# 7. Cocomii

Sekä äärimmäisen suojan että äärimmäisen mukavuuden kannalta Cocomii-vyöpidike erottuu. Karu muotoilu yhdessä kompaktin rakenteen kanssa vahvistaa sen käyttöikää.

Kaksikerroksinen suojakerros iskua vaimentavalla silikonista tehdyllä sisätilalla ja ulkokerros polykarbonaatilla valmiina vastustamaan mahdollisten tippojen vaikutusta. Korotettu reuna tarjoaa kaivatun suojan tyhjästä, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin. Jalustan avulla voit katsella mediaa mukavasti.

USP: 360 asteen pyörivä vyöklipsi

Tutustu Amazoniin

# 8. Benzob

Vyöpidikekoteloita pidetään aina kestävinä suojakuorina iPhonellesi. Vaihtoehtoisesti Benzob rikkoo tämän myytin ja lisää kauneuden elementin raskaaseen iskunkestävään koteloonsa. IPhone 7 pysyy suojattuna kaikista kulmista ja sivuilta.

Benzobin kolmikerroksinen suojaus takaa täydellisen iskunvaimennuksen, jos puhelin putoaa vahingossa. TPU: n sisäosan ja raskaan polykarbonaatin ulkopinnan yhdistelmä tarjoaa puhelimeesi kattavan turvallisuuden.

USP: Raskas kotelo

Tutustu Amazoniin

# 9. Lorem

Haluatko mennä hienostuneeseen nahkaiseen vyöpidikkeeseen? Laadukkaan PU-materiaalin ja siistin muotoilun ansiosta Lorem-vyöpidike voi olla ihanteellinen valinta ammattilaisille.

Tässä nahkapussissa on yksi vyöpidike ja kaksi ylimääräistä vyölenkkiä mukavuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi. Pehmeä sisävuori varmistaa, että iPhonellasi on tyyny sietämään pieniä iskuja.

Kestävän magneettisen sulkimen ansiosta älypuhelimesi pysyy tukevasti sisällä.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. Aduro

Aduro on suunnitellut tämän vyöpidikekotelon sopivaksi iPhone 7: eesi erittäin kätevästi. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta kumitetusta tekstuurista, joka antaa puhelimellesi ylimääräisen suojan. Lisäksi tämä materiaali auttaa pitämään puhelimesi tukevasti käsissä.

Tarkista, että kotelon kannessa on sisäänrakennettu jalusta. katsele videoita ja elokuvia handsfree-toiminnolla vaaka- ja pystykulmissa. Kotelossa on kotelovyöpidike, valinnainen kääntö ja kestävä lukitusmekanismi puhelimen turvallisuuden takaamiseksi.

USP: Ensiluokkainen kumitettu rakenne

Tutustu Amazoniin

# 11. BENTOBEN

BENTOBEN-vyöpidikekotelo on vankka, kun se tarjoaa korkean suojan pudotuksilta tai kolhuilta. Vaikka se näyttää hiukan isolta, sillä on laatu vaikuttamaan niihin, jotka etsivät vahvaa kumppania iPhoneen.

Valtavan kova ulkopinta lisää sen kestävyyttä. Laitteen portteihin ei ole mitään vaikeuksia painaa painikkeita tai käyttää portteja. Siinä on pyörivä tukijalan hihnan kääntyvä pidike, joka tarjoaa mukavan katselukulman. Sitä on saatavana pari väriä.

USP: 360 ° kääntyvä rengas

Tutustu Amazoniin

Ja siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Käytä näitä vyöpidikkeitä saadaksesi kaivattua mielenrauhaa matkoilla. Pysy huolettomana laitteen suojauksesta, koska nämä tapaukset ovat erittäin tukevia ja tarjoavat välttämättömän suojan kolhuilta. Lisäksi ne tuovat esiin myös upean elokuvan ajan, eikö olekin?

Oletko valinnut jonkin näistä vyöpidikkeistä iPhone 7: lle? Kerro minulle siitä kommenteissa ja muista jakaa palautteesi.

Älä missaa:

 • Parhaat iPhone 7 -kotelot
 • iPhone 7 Kickstand -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 -vedenkestävät kotelot

Uusimmat viestit