Parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

iPhone ja iPad ovat kaksi menestyvää digitaalilaitetta, joissa ihmiset nauttivat kilpa-peleistä. Tarjolla on useita ilmaisia ​​pelejä, jotka tyydyttävät intohimomme ylinopeuteen. Olemme listanneet sinulle parhaiten; lataa parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille ja polta kumi digitaalisella näytöllä.

 1. Real Racing 3 iPhone ja iPad -peli
 2. Asphalt 8: Airborne Racing -peli iPhonelle ja iPadille
 3. Rebel Racing iPhone ja iPad -peli
 4. CSR Racing iOS -peli
 5. Traffic Rider -kilpailupeli iOS: lle
 6. Highway Rider -kilpailupeli iPhonelle ja iPadille
 7. Need for Speed: halutuin iPhone- ja iPad-ajopeli
 8. GRID Autosport -kilpailupeli iOS: lle
 9. Reckless Racing 3 iOS -peli
 10. Mario Kart iPhone- ja iPad-peli

1. Real Racing 3 iPhone- ja iPad-peli

Nauti upeasta ajokokemuksesta Real Racing 3: lla, joka on alun perin saanut käyttäjiltä hiukan siirtymisestä ilmaispeliin. Peli luo simulaation, jossa käyttäjät tarttuvat monien todellisten autojen pyörään ja ajavat upeasti renderoitujen todellisten kilparadoiden yli.

Aja autosi läpi erilaisten pelitilojen, kuten aikakokeet, vakiokilpailut ja ainutlaatuisen Time Shift -moninpelitilan. Ota haasteita ja tunne adrenaliinia.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

2. Asphalt 8: Airborne Racing -peli iPhonelle ja iPadille

Autokilpailupeli ja ilmassa? Tämä kuulostaa hullulta joillekin käyttäjille. Tosiasia on, että peli sijoittaa monia ramppeja ja kompastuskiviä, ja kaikkien ylittämiseksi pelaajan on tehtävä useita hyppyjä ja hyppyjä, jotka uhmaavat kuoleman.

Nauti upeista ilmatemppuista, hämmästyttävästä grafiikasta ja nitropolttoainetta sisältävistä nopeatempoisista kilpailuista. Jotkut auton parhaista tuotemerkeistä ovat olleet esillä 56 korkean suorituskyvyn ajoneuvon joukossa; peli kestää kahdeksan vuodenaikaa, 180 tapahtumaa ja useita pelitiloja.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

3. Rebel Racing iPhone ja iPad -peli

Toinen autokilpailun titaani, joka ansaitsee kuvan tässä iPhonen ja iPadin parhaiden ajopelien laajasta kokoonpanosta, on kukaan muu kuin Rebel Racing. Kuten olet ehkä arvannut, tämä peli on saanut sinut täysin kattamaan sekä laajan superautojen kokoelman että räätälöinnin suhteen. Joten voit valita suosikkiautosi, levittää sen sydämesi mieltymysten mukaan ja aloittaa sitten eeppinen ajopeli esitelläksesi kykyäsi pelaajana.

Grafiikan osalta ne näyttävät todella hyviltä (ellei huippuluokkaa siellä). Lisää siihen hullut lisäosat ja mahdollisuus osallistua yksinoikeisiin tieliikennetapahtumiin, ja se jättää hyvin vähän tilaa valitukselle. Aivan kuten useimmat kollegansa, Rebel Racing tarjoaa myös sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotta voit avata herkkuja ja lisätä mahdollisuuksiasi tulostaulukkoon.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

4. CSR Racing iOS -peli

Koe McLarenin, Bugatin, Aston Martinin, Hennesseyn ja Koenigseggin kaltaisten autojen jännitys CSR Racingillä. Koska kyseessä on vetokilpailu, pelaajien on aloitettava tarkasti ja hallittava täydelliset vaihteistot.

Peli on ilmaista peliä, mutta pelaajien on maksettava muutama taala sovelluksen sisäisistä ostoksista. Pelin pitää tuoreena sen uudet ominaisuudet, kuten superautot ja online-moninpeli.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

5. Traffic Rider -kilpailupeli iOS: lle

Jos on aika hypätä moottoripyöräkilpailuun, sinun on vaikea löytää mielenkiintoisempi vaihtoehto kuin Traffic Rider. Todennäköisesti paras osa tätä peliä on vankka kirjasto, jossa on yli 29 huippuluokan moottoripyörää. Joten sinulla on ylellisyyttä valita useista tunnettujen tuotemerkkien polkupyöristä.

Peli on täynnä uramoodia, jossa on yli 70 tehtävää, ja se on ajettu tuntikausia. Ja kun asetat yli 30 haluttua palkintoa, nautit ohittavasta liikenteestä ja osoittamalla sitä pahaa nopeutta, jolla voit ajaa polkupyörää.

Liikenteen melko hyvä grafiikka, ensimmäisen persoonan näkökulma ja tosielämän pyörän äänet, Traffic Rider on katsonut kaikki perusteet löytääkseen turvallisen paikan iOS: n parhaiden ajopelien kokoelmastasi. Joten, mitä sinä odotat?

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod touch

Hinta: Vapaa

ladata

6. Highway Rider -kilpailupeli iPhonelle ja iPadille

Highways Rider on pyöräkilpailupeli, jossa voit pelata kolmea erilaista tilaa - pelihallitila, pakeneva tila ja moninpelitila. Yritin pelata peliä, ja se on epäilemättä riippuvuutta. Uuden pelaajan vaikeustaso oli kuitenkin hieman liikaa.

Siinä on sileä grafiikka ja se toimii melko hyvin iPhonessa ja iPadissa. Pakeneva tila on hieman liian kova, jossa poliisit yhtäkkiä vaihtavat kaistaa törmäämään sinuun tieltä. Tämän lisäksi moninpeli kannattaa kokeilla, vaikka en löytänyt yhtään pelaajaa kilpailemaan. Lopuksi, peli on ilmainen, mutta sisältää mainoksia; voit kuitenkin ostaa ylimääräistä bensiiniä pyörän nopeuden lisäämiseksi.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

7. Need for Speed: Halutuimmat iPhone- ja iPad-ajopelit

Jos olet yksi helvetin enkelistä, Need for Speed: Most Wanted on sinua varten. Nauti kiivaista katukilpailuista, kun poliisi haluaa epätoivoisesti jahdata sinua. Näytä ajotaitosi yhdellä maailman 40 kuumimmasta ratsasta. Sen pelitiloja ovat klassiset kuusisuuntaiset kilpailut, aikahyökkäykset, nopeusajot, kiipeily tikkailla jne. Koe todellinen adrenaliinia istuessasi sohvalla.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: $4.99

ladata

8. GRID Autosport -kilpailupeli iOS: lle

Jos konsolipelaaminen on ensimmäinen mieltymyksesi, ajattele uudelleen. GRID Autosport on konsoli, kuten peli iOS: lle. Grafiikka on upeaa ajettaessa autoa kilparadan läpi. Voit valita 100 autosta ja 100 eri kilparadasta.

Voit hallita peliä sisäänrakennetuilla intuitiivisilla säätimillä sekä kallistaa iPhonea / iPadia ohjaamaan ohjeita. Se on maksettu peli, mutta parasta on, että kun maksat siitä, sinun ei tarvitse maksaa uudelleen uusien autojen ja kappaleiden lataamiseksi. Jos etsimäsi on jännittävä ajopeli, tämä peli kannattaa kokeilla.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: $9.99

ladata

9. Reckless Racing 3 iOS -peli

Tämä on nuorten ilo, kun pelaajat voivat vapaasti ajaa opposition ohitse villissä moottoriurheilun juggernautissa. Nauti siksakista, ajautumisesta ja kääntymisestä kilpailun aikana. Koe erilaisia ​​pelitiloja, kuten Gymkhanan tarkat temput, Drift-ottelut, klassiset Hot Lap ja Race.

Älä unohda hemmotella itseäsi ura-, arcade- ja single event -peleillä. Aja 36 eri reitillä 28 ajoneuvolla, jotka sisältävät autoja, rattaita ja kuorma-autoja. Nopeus kuudessa ympäristössä.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: $2.99

ladata

10. Mario Kart iPhone- ja iPad-peli

Pidä hauskaa kilpailla Marion ja hänen ystäviensä kanssa, kun he kilpailevat reaalimaailman innoittamilla radoilla. Voit kilpailla jopa seitsemän muun pelaajan kanssa, olivatpa he tosielämän tai online-ystäviä, lähellä tai hajallaan ympäri maailmaa.

Lisäksi voit mukauttaa moninpelikilpailuja erilaisilla säännöillä, kuten yksilökilpailut, joukkuekilpailut, karting-nopeus ja useat tavarat. Parasta on, että voit ohjata ja ajaa helposti yhdellä sormella, mikä tekee siitä erittäin kätevän pelata milloin tahansa.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Joten, mikä on paras panoksesi?

Nyt kun olet tutustunut suosituimpiin iPhonen ja iPadin kilpa-peleihin, hanki se, joka näyttää parhaimmalta kilpailutarpeisiisi. Mukauta autoasi / polkupyörääsi ja hyppää kilpailutilaan voittamaan kaikki muut siellä hallitsemaan tulostaulukkoa. Ja levitä myös papuja ominaisuuksista, joita etsit aina kilpa-seikkailussa.

Haluat myös tarttua näihin viesteihin:

 • Parhaat pulmapelit iPhonelle ja iPadille
 • 10 parasta Space Shooter -peliä iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat krikettipelit iPhonelle ja iPadille

Tässä kaikki tältä erää!

Joten mitkä pelit pidit eniten yllä olevasta luettelosta ikävystymisen tappamiseksi? Älä jaa valintasi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit