Parhaat iPhone 6 / 6s -puskurikotelot vuonna 2021

IPhone 6 ja iPhone 6s varmasti innostavat toiveitasi kaikilla uusilla ominaisuuksillaan ja upealla muotoilullaan. Huipputeknologialla varustettu iPhone ansaitsee täydellisen suojan vahingossa tapahtuvilta kolhuilta. Vaikka täysimittaiset tapaukset tukahduttavat iPhonen ulkonäön, iPhone 6 / 6s -puskurikotelot voivat olla viileä, minimalistinen vaihtoehto. Haluat hemmotella iPhone 6 / 6s -tyyliäsi? Puskurin kotelot ovat tie. Tämän mielessä olemme listanneet puskurin kotelot, jotka antavat houkuttelevalle iPhonellesi kaivatun hoidon.

# 1. Ringke FUSION

Ringke Fusionin mukana tulee naarmuuntumaton PC-takapää. Se on ainutlaatuinen puskurihybridi, jossa takana oleva kotelo on läpinäkyvä. Puskurin reunat peittävät myös portit (irrotettavalla aukolla). Tämä auttaa pitämään pölyä satamissa minimaalisena. TPU-tyyny vaimentaa iskut tarjotakseen puhelimelle tarvittavan turvallisuuden tahattomilta kolhuilta tai pudotuksilta.

Suunniteltu luonnollisempaan reagoivaan tunnelmaan, kun painetaan äänenvoimakkuus- ja virtapainiketta, ihmiset voivat tehdä puhelimestaan ​​näyttävän. Jokainen Ringke Fusion on muokattavissa, joten saat ainutlaatuisen tapauksen.

USP: Suojarakenne

Osta se Amazonilta

# 2. Runollinen iPhone 6 -puskuri

Runollinen on usein yksi ensimmäisistä, joka tuottaa minimalistisia koteloita iPhonelle. Tämä ei ole poikkeus. Se on erittäin pieni puskurikotelo, joka suojaa iPhone 6 / 6s -laitteitasi lähinnä tahattomilta kolhuilta. Se ei ole hybridikotelo (kuten jotkut muut tässä luettelossa), joten iPhone 6s / 6: n takaosa on edelleen avoinna naarmuille ja pölylle. Puskurissa on sopivat aukot portteja varten. Kuten Bear Motion, Poeticin puskurikotelot on valmistettu termoplastisen polyuretaanin ja polykarbonaatin yhdistelmästä - kaikkiin yleisiin tarkoituksiin kotelo on valmistettu hyvästä, joustavasta materiaalista, joka kestää iskuja.

USP: Melko kompakti profiili

Osta se Amazonilta

#3.Spigen-kotelon puskuri

iPhone 6 / 6s: llä on taattu hyvä suoja Spigen-puskurikotelolla, jossa on ominaisuuksia, kuten "Extreme Drop Protection", "Air Cushion Technology for Corners", naarmuuntumaton muotoilu, kirkas kova takapaneeli ja joustava mattareuna ja TPU: n ja polykarbonaatin yhdistelmä kaksoissuojaamiseksi.

Niille, jotka etsivät kaunista muotoilua ja turvallisuutta, se on melko hyvä vaihtoehto.

USP: Lisäsuoja näytön ja kameran suojaamiseksi

Osta se Amazonilta

# 4. Trianium

Tämä Trianiumin tarjous pitää iPhonen tyylisi ennallaan ja tarjoaa samalla tarvittavan suojan tahattomilta putoamisilta. Ja tämä tekee siitä niin hyvän valinnan.

Rakennuksen laadusta puhuminen; tässä tapauksessa on tukeva selkä ja kumitettu runko. Joten voit odottaa kannen tarjoavan hieman enemmän pitoa.

Selkeä takaosa antaa älypuhelimen paljastaa profiilin. Lopuksi, tämä tyylikäs näköinen iPhone 6 -puskurin suojus tukee elinikäistä takuuta.

USP: Hyvännäköinen muotoilu

Osta se Amazonilta

# 5. RhinoShield CrashGuard

RhinoShieldin CrashGuard näyttää olevan paremmin varustettu ottamaan vastaan ​​ikäviä kuoppia. Joten, jos suojaus on aivan luettelosi yläosassa, tämä voi olla parempi vaihtoehto.

Kaiken kaikkiaan suoja on niin, että kansi ei näytä lainkaan isolta ja napsahtaa laitteen ympärille kuin käsine. Liukastumisen estävä kehys helpottaa älypuhelimen pitämistä kädessä. Lisäksi sillä on kohotettu reuna, joka suojaa kameraa naarmuilta.

USP: Sotilasluokan suoja

Osta se Amazonilta

# 6. Luvvitt ClearView

Luvvitt Clear View on puskurihybridi, jossa on TPU-reunan puskurikotelo, joka on kiinnitetty läpinäkyvään polykarbonaattikoteloon. Etäisyydellä se näyttää puskurinkotelolta, mutta sillä on lisäetuna suojata iPhone 6/6 -laitteesi naarmuilta takana. Viistoreuna suojaa iPhonen näyttöä, kun se on kuvapuoli alaspäin.

USP: Naarmunkestävä

Osta se Amazonilta

# 7. iXCC

Valitse tämä suoja iXCC: stä, jotta voit hemmotella älypuhelinta samalla kun suojaat sitä tahattomilta putoamisilta. Tässä kirkkaassa kotelossa on vankka runko ja siinä on pehmustetut kulmat. Tarttuvien sivujen ansiosta kansi tarjoaa paljon paremman pidon.

Tämän läpinäkyvän kannen painetut painikkeet ovat melko herkkiä, kun taas aukot tarjoavat nopean pääsyn portteihin. Korotetun reunan ansiosta iXCC pitää kosketusnäytön ja kameran suojattuna naarmuilta.

USP: Parempi pito

Osta se Amazonilta

# 8. Elago

Jos uskot minimalistiseen muotoiluun, Elago-puskurikotelo iPhone 6s: lle on täydellinen valinta. Kotelo säilyttää iPhonen esteettiset elementit ja silti suojaa laitetta polykarbonaatin ja TPU: n hybridirakenteella. Vaikka sijoitat iPhone 6: n tasaisille pinnoille, näyttö on suojattu Elago-puskurikotelon kohotetulla huulella. Ohjaa kaikkia painikkeita ja portteja helposti, kun puhelimesi on kääritty Elago-kotelon ympärille.

USP: Muotoon sopiva profiili

Osta se Amazonilta

# 9. Kaipaa

Kun tulee olla suloinen pari iPhone 6: n kanssa, voit luottaa siihen, että tämä Crave-kansi täyttää kysynnän. Siinä on iskuja vaimentava runko, joka auttaa älypuhelinta kestämään kolhuja.

TPU-materiaalista valmistettu Crave-puskurikotelo sopii täydellisesti laitteen ympärille. Ja pääasiassa joustavan profiilin ansiosta se on melko helppo poistaa ja laittaa päälle. Neljä värivaihtoehtoa ovat minttu, liuskekivi, musta ja aina suloinen laivastonsininen.

USP: Iskuja vaimentava runko

Osta se Amazonilta

# 10. KOTELO

SUPCASE Unicorn Beetle -sarjan koteloista on paljon. Ensinnäkin, sen mukana tulee poikkeuksellisen tukeva runko. Tämä tarkoittaa, että älypuhelimellasi on hieman enemmän tyynyä odottamattomien kolhujen torjumiseksi.

Toinen laatu, joka erottaa sen, on naarmuuntumaton pinnoite. Tämän seurauksena kansi ei näytä menettävän merkittävää muotoilua. Lopuksi, Unicorn Beetle -sarja on saatavana useina väriyhdistelminä tyylin osamäärän nostamiseksi.

USP: Kestävä rakenne, naarmuuntumaton pinnoite

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

  • 7 kalleinta iPhone 6 -koteloa
  • Parhaat käsintehdyt iPhone 6 -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 -kuoret alle 20 dollaria

Minkä valitsit suojaamaan iPhonesi 6? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit