Paras iPhone 7 Plus -panssarilasi vuonna 2020

Vaikka iPhone 7 Plus on melko vankka, phablet tarvitsee suojapuvun naarmuilta tai iskuilta. Siksi on tarkoituksenmukaista tarjota puhelimelle välttämätön puolustus. Kallein älypuhelin ansaitsee tarvittavan hoidon, eikö niin? (Katso: Paras iPhone 8 Plus -panssarilasi)

Pidämme mielessä halusi napata erittäin suuri 5,5 tuuman phablet, olemme jo luoneet kattavan luettelon parhaista iPhone 7 Plus -koteloista. Ja arvaa mitä? Olemme valmistaneet tämän eksklusiivisen kokoonpanon hienoimmista näytönsuojuksista iPhone 7 Plus -puhelimelle. Entä vilkaisu heihin!

Paras iPhone 7 Plus -panssarilasi vuonna 2020

# 1. Spigen

Tämä Spigenin näytönsuoja on saanut voimansa alan standardikovuudesta. Valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasimateriaalista, se on poikkeuksellisen kestävä. 0,4 mm kovuuden ansiosta se tarjoaa vertaansa vailla olevan suojan tyhjästä.

Näytönsuoja tarjoaa kristallinkirkkauden, joka parantaa katselukokemustasi. Se on leikattu pienemmäksi kuin näytön koko, jotta se olisi täysin yhteensopiva koteloiden kanssa. Oleofobinen pinnoite vahvistaa sen rakennetta entisestään. Tämä iskunkestävä näytönsuoja toimitetaan kahdessa pakkauksessa.

USP: Tapausystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. AILUN

Ailun on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka valmistavat korkealaatuista karkaistua lasisuojaa iPhonelle. Tämä 0,33 mm: n lasinen näytönsuoja tarjoaa maksimaalisen suojan naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Jotta suoja olisi yhteensopiva useimpien tapausten kanssa, Ailun pitää pyöristetyt reunat.

Nautit 99,99%: n kosketusnäytön tarkkuudesta ja terävän teräväpiirtotarkkuudesta. Hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite takaavat, että puhelimesi kosketusnäyttö on suojattu hikiä ja öljyjäämiä sekä sormenjälkiä vastaan.

USP: 2,5D pyöristetty reuna

Tutustu Amazoniin

# 3. JETech

JETech-näytönsuojan mukana tulee pyöristetty reuna, joka napsahtaa täydellisesti ruudulle; tarjoaa täydellisen suojan tyhjästä. Huippuluokan karkaistu lasirakenne on tehty toimimaan paitsi kosketusnäytön hienona suojana myös kestämään pitkään.

Koska se on 0,33 mm paksu, sillä on kovuus varmistaa tasainen raapiminen. Suuri läpinäkyvyys ja herkkyys tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen. Se on pölyä ja sormenjälkiä. Viimeisenä, näytönsuojaa on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja kirkkaana.

Lisäksi saat kappaletta näytönsuojaa vain yhdellä hinnalla!

USP: Erittäin herkkä

Tutustu Amazoniin

# 4. OMOTON

Hienimmällä karkaistulla lasilla rakennettu OMOTON-näytönsuoja voi helposti olla huippuluokan valinta. Suojalla on 9H-kovuus, joka suojaa iskuilta tai hankaukselta.

Hydrofobinen, oleofobinen seulapäällyste estää hikeä ja öljyjäämiä sormenjäljistä; mahdollistaa erittäin herkän kosketusvasteen. Kuplaton liiman avulla voit asentaa näytönsuojan helposti.

Vielä parempi, OMOTON-näytönsuoja on saatavana kahdessa pakkauksessa vain yhdellä hinnalla.

USP: Suuri läpinäkyvyys

Tutustu Amazoniin

# 5. G-väri

Valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, G-color-näytönsuoja on määrittelevä. Äärimmäinen 9H-kovuus on riittävän vahva suojaamaan naarmuja veitsellä tai avaimilla.

Teräväpiirtoinen selkeys tekee iPhonen käytöstä iloa. Koska se on erittäin kestävä sormenjäljille ja öljyjäämille, se reagoi erittäin hyvin kosketukseen. Koska siinä ei ole kuplia, voit asentaa G-colorin vaivattomasti laitteellesi.

Lisäksi G-color on saatavana myös kahdessa pakkauksessa.

USP: Teräväpiirtoinen selkeys

Tutustu Amazoniin

# 6. Herra Kilpi

Shield tuo HD-kirkkaan, ballistisen lasin, joka on erittäin vahva naarmuilta ja iskuilta. Katso tämä tarkka laserleikattu karkaistu lasi, joka hohtaa kiillotettuja ja pyöristettyjä reunoja. Teräväpiirtotarkkuus ja 99,99% kosketusnäytön tarkkuus tekevät lasilasista suotavamman.

Mr. Shieldin näytönsuojat eivät peitä iPhone 7 Plus: n kaarevia reunoja; joten et saa 100% kattavuutta. Näytönsuoja tarjoaa täyden suojan ja helpon asennuksen.

USP: HD kirkas ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

# 7. TheCoos

TheCoos esittelee lasisen näytönsuojan, joka säästää puhelimesi kosketusnäytön teräviltä esineiltä. Tämä näytönsuoja on valmistettu kemiallisesta käsitellystä lasista, ja siksi se voi estää naarmujen ja tahattomien pudotusten vaikutukset.

Sen öljynestopinnoite välttää tahroja ja vähentää sormenjälkiä. Ensiluokkainen 9H + naarmuuntumaton pinta takaa maksimaalisen suojan kaikilta mahdollisilta vaaroilta.

USP: Ensiluokkainen naarmuuntumaton

Tutustu Amazoniin

# 8. Supershieldz

Korkealaatuisella karkaistulla lasilla veistetty Supershieldz-näytönsuoja ansaitsee kuvan. Kuplattomilla liimoilla, jotka tekevät asennuksesta ongelmattoman ja jäännöksiä poistamisen jälkeen, tämän suojan on pohjustettu olevan sekä kova että sopiva yhteensopivuus iPhonen kanssa.

Runsas selkeys yhdistettynä suureen kosketusherkkyyteen erottaa sen muusta. Lisäksi 9H-kovuus tarjoaa sille kaivatun suojan ruma naarmuilta.

Supershieldz-näytönsuoja on saatavana kahdessa pakkauksessa.

USP: Kosketusherkkä

Tutustu Amazoniin

# 9. IQ-kilpi

LIQuidSkin-liiman ansiosta IQ Shield -näytönsuojan asentaminen on melko helppoa. Tämä suoja on erittäin iskunvaimennin, joten se ei koskaan pese näyttöäsi.

Suuri läpinäkyvyys antaa sinun käyttää iPhonea mukavasti. IQ Shield on hämmästyttävän reagoiva kosketukseen.

USP: Pyöristetyt reunat

Tutustu Amazoniin

# 10. Skinomi Tech Glass

Pohjustettu korkealaatuisella karkaistulla lasilla “Skinomi Tech Glass”Kannattaa kokeilla. Oleofobinen ja sähköpinnoitettu pinta on suunniteltu älykkäästi pitämään hiki ja öljyjäämät poissa.

Ensiluokkainen läpinäkyvyys lisää käyttökokemusta. Koska olet erittäin herkkä kosketukselle, rakastat mennä siihen.

USP: Oleofobisesti päällystetty pinta

Tutustu Amazoniin

BONUS

amFilm

Niin kestävä näytönsuoja kuin "amFilm", ansaitsee tulla mukaan tähän yhteenvetoon. Tarkkojen aukkojen ansiosta se asennetaan tahrattomasti näytölle. Lisäksi sinun ei tarvitse käsitellä kuplia, kun asennat näytön suojaa.

0,3 mm: n paksuus, jonka päällä on 9H-kovuus, tekee siitä poikkeuksellisen vahvan vastustamaan naarmuuntumista. Toinen tämän suojuksen merkittävä piirre on oleofobinen pinnoite, joka ei anna sormenjälkien ja hiki kasaantua. Tämän seurauksena se pystyy säilyttämään selkeyden ja herkkyyden pitkään. Lisäksi amFilm on saatavana kahtena pakkauksena.

USP: 0,3 mm paksuus

Tutustu Amazoniin

Käärimistä

Karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla on kolme tärkeää ominaisuutta: erittäin selkeä ja herkkä, 9H-kovuus ja sormenjälki. Näillä näytönsuojuksilla on kaikki nämä ominaisuudet. Lisäksi ne ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat ilman kuplia asennuksen.

Mikä on yksi laatu, jota et halua tinkiä mistään näytönsuojasta? Jaa näkemyksesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat antaa näille viesteille nopean katsauksen:

  • Parhaat iPhone 7 Plus -näytönsuojat
  • Puskurin kotelot iPhone 7 Plus: lle
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
  • iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit