Unohditko iPhonen salasanan? Kuinka palauttaa se menettämättä tietoja

Unohditko iPhonen salasanasi etkä tiedä, miten voit nollata sen? Näkyykö iPhone-näytössä ”iPhone pois käytöstä”? Jos kyllä, on kaksi uutista - yksi hyvä ja toinen huono. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse huolehtia. IPhonestasi ei ole tullut tiili. Käyttämällä alla olevia ratkaisuja voit käyttää sitä uudelleen. Huono uutinen on, että jos sinulla ei ole iPhonen varmuuskopiota tietokoneella tai iCloudissa, kaikkia iPhonellasi olevia tietoja ei voida koskaan palauttaa!

Mitä tehdä, jos unohdit iPhonen salasanan

  • Palauta iPhone-salasana iTunesin tai Finderin avulla
  • Palauta iPhonen salasana ilman iTunesia (iCloudin avulla)

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, kun olet lukittu laitteestasi, on varmuuskopioida se.

Varmuuskopioi lukittu iPhone

Jos haluat varmuuskopioida lukitun laitteen, sinun on pitänyt synkronoida laite Macin tai iTunesin kanssa vähintään kerran käynnistämättä iPhonea sen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että iPhonellasi on PC / Mac luotettavana laitteena. Jos et ole koskaan synkronoinut iPhoneasi ja unohdit salasanan, kirjaimellisesti ei ole mitään tapaa palauttaa sitä menettämättä tietoja.

Jos toistaiseksi oletetaan, että olet synkronoinut iPhonen, noudata seuraavaa prosessia:

Vaihe 1. Liitä ensin laite tietokoneeseen USB-kaapelilla ja käynnistä iTunes tai jos käytät macOS Catalina -käynnistystä Finder.

Vaihe # 2. Valitse nyt iTunesille laitteesi napsauttamalla iPhone-logo. Löydät Finderin napsauttamalla iPhonen nimi.

Vaihe # 3. Anna seuraavaksi iTunesin synkronoida laitteesi ja tehdä varmuuskopio. Finderille, jos näet Varmuuskopioi nyt napsauta sitä Varmuuskopiot-kohdassa.

Kun iPhone on varmuuskopioitu, sinun pitäisi nähdä päivämäärä ja kellonaika, jolloin laitteesi varmuuskopioitiin, kohdassa Viimeinen varmuuskopio.

Jos et pysty luomaan varmuuskopiota yllä olevalla menetelmällä ja sinulla ei ole muuta varmuuskopiota tai iCloud-varmuuskopiota, et voi siinä tapauksessa tallentaa iPhoneen tällä hetkellä tallennettuja tietoja. Se menetetään, koska seuraavissa vaiheissa poistamme kaiken iPhonesta.

Ennen kuin teet mitään alla mainittuja vaiheita:

  • Varmista, että sinulla on Apple ID ja salasana, joka oli kirjautuneena iPhoneen. Jos käytät kaksitekijää todennusta Apple ID: ssä, pidä puhelinnumeroa tai muuta Apple-laitetta lähellä, jotta voit vastaanottaa koodin
  • Onko sinulla vahva Internet-yhteys

Palauta iPhone-salasana iTunesin tai Finderin avulla

Vaihe 1. Varmista, että iPhonea ei ole yhdistetty Maciin. Sammuta iPhone. Lue nyt alla oleva vaihe kokonaan ja jatka sitten.

Vaihe # 2. Tässä vaiheessa yhdistämme iPhonen Maciin pitämällä painiketta painettuna siirtyäksesi palautustilaan. Nyt mitä painiketta painetaan, riippuu iPhone-mallista. Katso alla oleva iPhone. Pidä painiketta painettuna, kunnes näet palautustilan näytön. Palautustilan näyttö tulee näkyviin, kun näet Apple-logon.

Jos sinulla on,

  • iPhone X tai uudempi tai iPhone 8/8 Plus: Liitä laite tietokoneeseen samalla kun pidät Sivupainike(Lukituspainike)
  • IPhone 7/7 Plus: Yhdistä laite tietokoneeseen samalla kun pidät Äänenvoimakkuutta pienemmälle -painiketta

Vapauta painike, kun näet palautusnäytön. (katso alla oleva kuva)

Vaihe # 3. Yhdistetyn Macin Finder käynnistyy automaattisesti ja kertoo, että iPhonessa on ongelma. Ja se on päivitettävä tai palautettava.

Vaihe # 4. Klikkaa Palauttaa.

Vaihe # 5. Klikkaa Palauta ja päivitä. (Hyväksy seuraavaksi ehdot, jos sitä pyydetään)

Finder tai iTunes lataa ohjelmiston laitteellesi.

Jos latauksen suorittaminen tai käsittely kestää yli 15 minuuttia, laite poistuu palautustilasta, ja sinun on toistettava yllä olevat vaiheet. Jos Wi-Fi- tai Internet-yhteys katkeaa Mac-tietokoneessasi, se saattaa sanoa 'iPhonen ohjelmisto vioittui latauksen aikana'. Tässäkin tapauksessa sinun on irrotettava ja liitettävä iPhone uudelleen ja yritettävä uudelleen.

Kun prosessi on valmis, voit asettaa puhelimen uudeksi tai palauttaa sen tietokoneen varmuuskopiosta tai iCloud-varmuuskopiosta.

Palauta iPhonen salasana ilman iTunesia (iCloudin avulla)

Tämä menetelmä toimii, kun iPhone, jonka salasanan olet unohtanut, on kanssasi ja on yhteydessä myös Wi-Fi- tai mobiilidataan. Sitä voidaan käyttää myös, jos iPhone on varastettu, ja sinun on poistettava yksityiset tietosi siitä.

Vaihe 1. Avaa selain, siirry iCloud.comiin ja kirjaudu sisään iCloud-kirjautumistiedoillasi (Apple ID)

Vaihe # 2. Klikkaa Etsi iPhone. (Täytä iCloud-salasana uudelleen, jos sitä pyydetään.)

Vaihe # 3. Nyt Kaikki laitteet, Klikkaa iPhonen nimi.

Vaihe # 4. Klikkaa Poista iPhone ja noudata yksinkertaisia ​​ohjeita.

Vaihe # 5. Syötä sinun iCloud-salasana jos kysytään. Seuraavassa näytössä voit myös valita näytä puhelinnumero joka näkyy näytöllä, kun iPhone on poistettu. Voit myös kirjoittaa iPhonen näytöllä näkyvän viestin.

Kun poisto on valmis, iPhone käynnistyy uudelleen. Voit nyt asettaa sen uudeksi tai palauttaa sen tietokoneen varmuuskopiosta tai iCloud-varmuuskopiosta.

Joten näin voit aloittaa iPhonen käytön uudelleen, jos unohdit salasanasi. Nyt, pystyitkö palauttamaan tietosi vai ei, riippuu täysin varmuuskopioiden luomisesta!

Jos käytät iTunesia tietokoneella tai Macilla, jossa ei ole macOS Catalinaa, palauttaminen iTunesin kautta on vaihtoehto.

Muistaa…

Apple, joka tekee iPhone-salasanajärjestelmästä vahvan, on hyvä turvallisuudelle ja lopulta hyväksi tiedoillemme. Tee tästä lähtien tapana varmuuskopioida iPhone säännöllisesti Macilla / PC: llä tai kytkeä iCloud-varmuuskopiointi päälle. Aseta myös salasana, jonka muistat (mikä ei tietenkään ole liian helppoa muiden arvata).

Yksi ammattilainen on käynnistää iPhone uudelleen joka viikko. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen iPhone pyytää salasanaa, eikä se avaudu vain Face ID: llä tai Touch ID: llä. Jos syötät salasanasi joka viikko, todennäköisesti muistat sen. Lisäksi iPhonen uudelleenkäynnistys korjaa useita pieniä häiriöitä ja pitää sen toimivan sujuvasti.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Kuinka löytää iPhone-varmuuskopiointipaikka Macista ja Windowsista
  • Kuinka poistaa Apple Watch -varmuuskopiot iPhonesta
  • TunesKit - yksinkertainen, turvallinen ja tehokas tapa palauttaa iPhone-tiedot Windowsissa
  • Nollaa näytön ajan salasana iPhonessa tai iPadissa iOS 14/13 -käyttöjärjestelmässä

Uusimmat viestit