Spotify-paikalliset tiedostot eivät synkronoidu iPhoneen? Sinun pitäisi kokeilla tätä

Spotify on loistava, kunhan et osu synkronointiongelmiin. Voi, tässä on kysymys siitä, että premium-tiliäsi ei aktivoida (tai tunnisteta matkapuhelimessa), mutta se on usein vain palvelimen häiriö.

Jos Mac- tai PC-tietokoneesi paikallisia tiedostoja ei synkronoida Spotifyn kanssa, Spotify näyttää sen sijaan samanlaisia ​​kappaleita, jotka voit ladata, se on yksi suuri päänsärky. Tämä tapahtuu yleensä, kun sinulla on musiikkikappaleita, joiden metatiedot ovat aivan liian samanlaisia ​​kuin Spotifyn palvelimella.

Miksi näin tapahtuu? Aihe nousee enimmäkseen, kun olet saanut suosikkikappaleen faniversioita tai remiksejä ja muita muutoksia, jotka jättävät melkein suuren osan metatiedoista ennallaan. Tämä saa Spotifyn ajattelemaan, että yrität ladata kappaletta, joka on jo siellä, joten se estää synkronoinnin ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarttua pilviversioihin.

Harmi, eh. Mutta on nopea korjaus.

Tätä kannattaa kokeilla, jos Spotify ei synkronoi paikallisia tiedostoja iPhoneen:

(varmista, että käytät samaa tiliä Spotifyssa Mac- / PC-tietokoneellesi ja iPhonellesi)

Vaihe 1. Liitä ensin sekä PC / Mac että iPhone samaan Wi-Fi-verkkoon.

Vaihe 2. Avaa nyt iTunes tietokoneellasi / Macissasi ja sinun pitäisi löytää iDevice-laitteesi sivupalkin Laitteet-välilehdessä.

Vaihe 3. Luo uusi soittolista järjestelmästäsi (laitteella) ja sijoita yksi paikallisista tiedostoista tähän.

Vaihe 4. Avaa Spotify iPhonessa ja valitse sitten uusi luotu soittolista.

Vaihe 5. Ota käyttöön "Offline-tila".

Vaihe 6. Nyt näet edistymiskuvakkeen soittolistalla olevan kappaleen alapuolella. Tämä vie kappaleen pilvestä Spotify-sovellukseesi.

Vaihe 7. Siinäpä se.

Kun lisäät kappaleita tähän soittolistaan, ne synkronoidaan. Varmista, että et poista offline-synkronointitoimintoa käytöstä.

Huomaa, että laitteellasi voi olla offline-kappaleiden määrä (kumpikin).

Siinä kaikki ihmiset!

Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit