Parhaat CRM-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Asiakassuhteiden hallinta on käytännöllinen käytäntö, joka ohjaa tulevaa kasvua. Se tapahtuu kattavan suunnittelun ja oikean lähestymistavan avulla. Pitkän ja kiinnostavan asiakashallintaprosessin aikana sinun on varauduttava etukäteen hyödyntämään kaikkia mahdollisuuksiasi. Vaikka on olemassa useita tapoja ylläpitää terveellistä suhdetta asiakkaiden kanssa, hyvin suunnitellut sovellukset voivat tuoda siihen hämmästyttävää mukavuutta. Olemme koonneet parhaat iPhone- ja iPad CRM -sovellukset, jotta voit valita tehokkaimman sovelluksen tuottavuutesi parantamiseksi.

 1. Zendesk Sell
 2. Yhteystiedot-päiväkirja CRM
 3. Zoho CRM
 4. Ketterä
 5. Myyntikaveri - Myynnin CRM
 6. Salesforce-postilaatikko
 7. Microsoft Dynamics CRM
 8. Oivaltava CRM
 9. OnePageCRM
 10. Kontaktisesti
 11. Kapselin CRM

1. Zendesk Sell

Base CRM- ja Sales Tracking -sovelluksen avulla voit hallita kontakteja, seurata myyntiä ja luoda tehtäviä erittäin mukavasti. Voit synkronoida muutokset pilven kanssa nopeasti, jotta ne pysyvät täysin suojattuina.

Se auttaa sieppaamaan tietoja tehokkaasti kokouksen aikana tai sen jälkeen ilman, että sinun on tehtävä pitkiä vaiheita.

Voit lisätä tehtäviä ja muistutuksia niin, että olet aina tehtävässä etkä koskaan myöhästy. Geopaikannuksen avulla voit visualisoida asiakasta kartalla. Lisäksi voit kirjautua puheluihin asiakkaiden kanssa, tarkastella kollegojesi viimeisimpiä päivityksiä ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Yhteystiedot-päiväkirja CRM

Contacts Journal CRM on suunniteltu ratkaisemaan asiakassuhteiden hallinnan moitteettomasti. Voit luoda yksityisiä yhteystietoja ja yksityisiä ryhmiä pitämään tiedot erillään äläkä anna heidän sekoittua henkilökohtaisiin. Voit myös soittaa, lähettää tekstiviestejä tai jopa lähettää sähköpostia kontakteillesi suoraan sovelluksesta.

Voit liittää asiakirjoja helposti kontakteihin Wi-Fi-yhteyden kautta. Jotta saat henkilökohtaisen kosketuksen peliin, voit myös luoda mukautettuja kenttiä ja liittää mukautettuja tietoja jokaiselle yhteystiedolle. Jos haluat pysyä ajan tasalla tulevista tehtävistä, voit lisätä ilmoituksia Ilmoituskeskukseen.

Dropboxia käyttämällä voit siirtää tietoja iPhonen ja iPadin välillä. Se toimii jopa offline-tilassa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Zoho CRM

Zoho CRM: n avulla voit hallita, muokata, tarkastella ja luoda ja poistaa kontakteja. Sillä on erittäin merkittävä hakutoiminto, jonka avulla voit löytää kaikki tarvittavat tiedot asiakkaistasi helposti.

Voit lisätä tai muokata asiakastietoja myös offline-tilassa. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden soittaa asiakkaillesi suoraan sovelluksesta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Ketterä

Nimble auttaa sinua rakentamaan erinomaisen yhteyden asiakkaidesi kanssa jollakin fiksulla tavalla. Sen avulla voit kerätä kaikki tarvittavat tiedot, kuten yhteystiedot, oivallukset, sähköpostin ja paljon muuta yhteen paikkaan, jotta voit helposti hakea ne.

Tämä sovellus on varustettu tuottamaan oivalluksia kontakteistasi, molemminpuolisesta kiinnostuksestasi, yhteisistä intohimoistasi ja monista muista tärkeistä asioista suurelta osin sen kykynsä perusteella etsiä verkosta ja sosiaalisista verkostoista.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Myyntikaveri - Myynnin CRM

Tässä on all-in-one CRM -sovellus, jonka avulla on helppo hallita myyntiprosessejasi ja putkistojasi iPhonen tai iPadin mukavasti. Se auttaa ensisijaisesti hallitsemaan myyntituloksia keskittymällä kaikkiin oikeisiin kontakteihin liiketoiminnan kasvun vauhdittamiseksi.

Lisäksi siinä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten kaksisuuntainen sähköpostin synkronointi, läheisten yhteystietojesi sijainti, kattava tieto mahdollisista asiakkaistasi ja paljon muuta. Se on suunniteltu Salesmate CRM -verkkosovelluksen kumppaniksi ja tukee integrointia yli 600 + kolmannen osapuolen sovellukseen, mukaan lukien Google Apps.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Salesforce-postilaatikko

Virtaviivaisen käyttökokemuksen tarjoaminen on “Salesforce Inbox” askel muita edellä. Tekoälyn avulla se auttaa sinua myymään tuotteita älykkäästi.

Siinä ehdotetaan myös sähköpostiviestien jatkotoimia, jotta et onnistu lunastamaan tärkeät diilit. Inbox automatisoi hallinnolliset tehtävät auttaakseen myyntiedustajia keskittymään täysin myyntiin ja hyödyntämään jokaista mahdollisuutta.

Löydät myös tärkeimmät näkemykset asiakastapaamisista. Lisäksi Inbox on yhteensopiva useiden palveluiden kanssa, kuten Sales Cloud, Service Cloud, SalesforceIQ CRM ja Force.com.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM on suunniteltu auttamaan sinua pysymään ajan tasalla asiakastiedoistasi helpimmalla mahdollisella tavalla. Sen avulla voit valmistautua etukäteen jokaiseen tapaamiseen. Sen avulla voit päivittää muistiinpanot, tehtävät, yhteystiedot, tilit ja liidit kätevästi.

Voit syöttää asiakastiedot nopeasti muutamalla askeleella, seurata edistymistä, käyttää tilejäsi, yhteystietojasi ja muuta kojelaudasta helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Oivaltava CRM

Insightly CRM on suunniteltu älykkäästi suorittamaan määritetty tehtävä tarkasti. Tämän sovelluksen avulla voit soittaa, lähettää sähköpostia, tekstiviestejä ja kartoittaa jaettuja yhteystietojasi. Voit hallita yhteyksiä, projekteja ja tarkastella muiden tiimissä jakamia sähköposteja helposti.

Voit rekisteröityä maksutta enintään 3 käyttäjälle.

Hinta: Vapaa

ladata

9. OnePageCRM

OnePageCRM on helppokäyttöinen työkalu, jolla muunnetaan myynti yksinkertaiseksi tehtäväluetteloksi. Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla myyjät voivat hallita yhteystietojaan, myyntiään, tehtäväluetteloitaan, kirjautua puheluihin ja luoda uusia tehtäviä. Voit myös integroida OnePageCRM: n MailChimpin, Unbounce: n, Wufoon, Skype: n, Evernoten, Google Appsin, Help Scoutin ja Zapierin kanssa, jotta saat kaiken irti siitä.

Se on ammattimainen sovellus, jolla on erinomaiset tuottavuusominaisuudet ja joka todella auttaa. Sovelluksen voi ladata ja käyttää ilmaiseksi. Aluksi sinulla on kuitenkin oltava OnePageCRM-tili.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Kontaktisesti

Kontaktisesti on hyvin tarkka toimintatavastaan. Sen avulla voit järjestää verkon ämpäreihin mukautetuilla automaattisilla seurantamuistutuksilla. Voit suorittaa tehtäviä, lähettää seurantaa ja lisätä kontakteja uudelleen hämmästyttävän nopeasti. Tämä sovellus voi olla kätevä vain, jos haluat sen rajoitettuun käyttöön.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Kapselin CRM

Capsule CRM on erittäin helppo käyttää. Tämän sovelluksen avulla voit aloittaa puheluita tai sähköpostia suoraan yhteyshenkilön profiilista. Voit tarkastella kontaktin sijaintia kartalla. nähdä yhteyshenkilön sähköpostiviestien ja muistiinpanojen historia.

Sen avulla voit seurata myyntimahdollisuuksia. Lisäksi voit luoda ja määrittää seurantatehtäviä vaatimusten mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on valinta?

Joten minkä olet valinnut tuottavuutesi vahvistamiseksi? Onko kevyt CRM-sovellus vai täysin varusteltu? Kerro meille sen nimi.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat projektipäällikköohjelmat
 • Parhaat ERP-sovellukset iPadille
 • Käyntikortinlukija iPhone-sovellukset
 • Parhaat esityssovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit