3D-kosketuksen ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä iPhone 6s ja 6s Plus -sovelluksissa

Vaikuttaa siltä, ​​että Applen käyttäjät ovat alkaneet pitää 3D Touch -ominaisuudesta, joka otettiin käyttöön äskettäin Apple 6s: ssä ja iPhone 6s Plus: ssa.

3D Touch -ominaisuus on helpottanut elämää, kun käyttäjät voivat painaa mitä tahansa sovellusta ja suorittaa toimintoja siirtymättä kyseiseen sovellukseen. 3D Touch -tekniikka tarjoaa myös kolme erilaista vuorovaikutteista kosketustoimintoa: Kevyt, Keskitaso ja Kiinteä. Ja kaikki kolme toimintoa tuottavat erilaisia ​​tuloksia iPhone 6s: ssä ja iPhone 6s Plus: ssa.

Oletusarvoisesti tämä 3D Touch -ominaisuus pysyy PÄÄLLÄ, kun asetat iPhonen ensimmäisen kerran. mutta jos haluat poistaa tämän ominaisuuden käytöstä, voit seurata näissä tiedoissa mainittuja vaiheita.

Käyttäjät, joilla on ongelmia sormien lihaksissa, haluavat yleensä poistaa tämän 3D Touch -ominaisuuden käytöstä iPhonessa.

3D Touchin kytkeminen päälle / pois päältä iPhone 6s / iPhone 6s Plus -sovelluksessa

Vaihe 1. Avata Asetukset-sovellus iPhonessa → Napauta Kenraali.

Vaihe # 2. Näpäytä Esteettömyys → Napauta 3D-kosketus.

Vaihe # 3. Vaihda 3D-kosketus pois päältä.

Myöhemmin, jos haluat kytkeä sen päälle, noudata samaa menettelyä ja kytke se päälle.

Kun luet näitä tietoja, haluamme jakaa tosiasian, että iPhone 6s: n ja iPhone 6s Plus: n käyttäjät ovat alkaneet kohdata sovellusten katoamisen ongelmia palautettuaan varmuuskopion iPhoneen. Vaikka tällä numerolla ei ole mitään tekemistä nykyisen tietomme kanssa, on yllättävää, että aiheet ovat alkaneet nousta tuoreisiin paloihin.

Toivotaan, että Apple ratkaisee nämä ongelmat mahdollisimman pian, ja käyttäjät voivat nauttia kaikkien aikojen parhaista älypuhelimista!

Uusimmat viestit