Kuinka korjata FaceTime odottaa aktivointivirhettä iPhonessa

On melko ärsyttävää kokea FaceTime-aktivointivirheitä yrittäessäsi asettaa FaceTime iPhonelle. Tämä tapahtuu yleensä päivitettäessä uuteen laitteeseen tai vaihdettaessa operaattoria tai puhelinnumeroa, ja olemme jo osoittaneet, kuinka voit korjata samanlaisen ongelman iMessagessa. Joten tässä viestissä olemme koonnut kymmenen ratkaisua korjaamaan FaceTime odottamaan aktivointivirhettä iPhonessa. Ennen kuin aloitat, ymmärrä ensin, miksi tämä virhe tapahtui aktivoinnin aikana.

Miksi FaceTime sanoo odottavan aktivointia iPhonessa?

Facetime-aktivointivirhe voi ilmetä monista syistä. Joskus se näkyy myös erilaisin sanamuotoin, kutenAktivointi epäonnistuiTaiAktivoinnin aikana tapahtui virhe. yritä uudelleen'. Kaikki nämä viittaavat periaatteessa samaan ongelmaan, ja voit yrittää ratkaista sen yksinkertaisesti.

Ennen kuin yrität korjata ongelman, ole kärsivällinen ja odota vähintään 24 tuntia. Apple sanoo, että aktivointi voi joskus kestää niin kauan, joten päivän uudelleen yrittäminen saattaa ratkaista ongelmasi. Jos on kulunut yli 24 tuntia ja kohtaat edelleen saman virheen, voit kokeilla seuraavia ratkaisuja:

FaceTime odottaa aktivointivirhettä iPhonessa? Kuinka korjata se

 • Tarkista Applen järjestelmän tilasivu
 • Kytke lentokonetila päälle ja pois päältä
 • Varmista, että olet yhteydessä WiFi- ja mobiilidatayhteyksiin
 • Vaihda FaceTime pois päältä ja päälle
 • Varmista, että sinulla on uusin iOS-versio
 • Tarkista päivämäärä- ja aika-asetukset
 • Vahvista puhelinnumerosi
 • Tarkista rajoitusten asetukset
 • Nollaa iPhonen verkkoasetukset
 • Käynnistä iPhone uudelleen

Ratkaisu # 1: Tarkista Applen järjestelmän tilasivu

Ennen kuin yrität korjata ongelmaa, kannattaa tarkistaa Applen Järjestelmän tila -sivusto. Se näyttää, kohtaako FaceTime tällä hetkellä palvelinongelmia, jotka saattavat aiheuttaa virheen. Tämän osoittaa FaceTime, joka näkyy keltainen sivustolla. Jos sovellus on kuitenkin luettelossa vihreä, palvelinongelmia ei ole, joten jatka seuraaviin ratkaisuihin.

Ratkaisu # 2: Kytke lentokonetila päälle ja pois päältä

Joskus järjestelmän satunnainen hikka voi aiheuttaa FaceTime-aktivointivirheen. Joten voit kokeilla lentokonetilan kytkeminen päälle iPhonellasi. Odota noin 15-20 sekuntia ja sitten laita se pois päältä. Käynnistä FaceTime ja katso, onko ongelma ratkaistu. Jos ei, älä huoli, meillä on paljon muita ratkaisuja sinulle.

Ratkaisu # 3: Varmista, että olet yhteydessä WiFi-verkkoon ja matkapuhelindataan

Tämä kuulostaa itsestään selvältä, mutta kannattaa tarkistaa, että WiFi- ja solutietosi toimivat. Jos et ole yhteydessä Internetiin, saatat nähdä FaceTime Aktivointia odottavan virheen, koska sovellus ei pääse Applen palvelimille.

Ratkaisu # 4: Vaihda FaceTime pois päältä ja päälle

Joskus FaceTimen sammuttaminen ja sen kääntäminen takaisin ratkaisee ongelman. En ole varma, mikä saa sen toimimaan, mutta kannattaa kokeilla.

Mene asetuksetFaceTime → Vaihda VINOSSA ja käännä se sitten minuutin tai kahden kuluttua PÄÄLLÄ. Katso, saatko sen toimimaan tällä kertaa. Jos ei, jatka lukemista.

Ratkaisu # 5: Varmista, että sinulla on uusin iOS-versio

Kuten aina tällaisissa tilanteissa, se saattaa olla hyvä idea päivitä iOS: n uusimpaan versioon jos sinulla on joitain ongelmia, varsinkin jos urheilet edelleen käyttöjärjestelmän versiota, joka on vähintään vuosi vanhentunut. Päivitä uusimpaan iOS-versioon siirtymällä kohtaan asetuksetKenraaliOhjelmistopäivitys.

Ratkaisu # 6: Tarkista päivämäärä- ja aika-asetukset

Varmista, että olet asettanut iPhonelle oikean päivämäärän, kellonajan ja aikavyöhykkeen. Mene asetuksetKenraaliPäivämäärä ja aika ja tarkista yksityiskohdat. Vaihda PÄÄLLÄ Aseta automaattisesti vaihtoehto.

Ratkaisu # 7: Vahvista puhelinnumerosi

Avata asetuksetPuhelinNumeroni ja muista antaa oikea puhelinnumero, jota käytät tällä hetkellä iPhonessa.

Ota lisäksi yhteyttä operaattoriin ja varmista, että saapuvat tekstiviestipalvelusi ovat aktiivisia. Tämä johtuu siitä, että Apple saattaa joskus lähettää tekstiviestin puhelimeesi osana FaceTimen aktivointiprosessia.

Ratkaisu # 8: Tarkista rajoitusten asetukset

Valitse Asetukset → RuutuaikaSisältö- ja tietosuojarajoitukset → ja sitten Poista sisällön ja yksityisyyden rajoitukset käytöstä.

Jos se ei ole mahdollista tietyistä muista syistä, varmista, että FaceTime on päällä -luettelossa ”Sallitut sovellukset”.

Ratkaisu # 9: Nollaa iPhonen verkkoasetukset

Mene asetukset Kenraali Nollaa ja valitse Nollaa verkkoasetukset. Huomaa, että tämän tekeminen poistaa tallennetut tunnukset ja salasanat kaikista tallennetuista verkoista. Joten tee tämä vain, jos tiedät kirjautumistunnuksesi ja salasanasi.

Ratkaisu # 10: Käynnistä iPhone uudelleen

Jos mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei ole toiminut sinulle, sinun on mentävä viimeiseen asiaan asetukset Kenraali Sammuttaa. Kun puhelin sammuu, odota minuutti ja käynnistä se sitten uudelleen. Toivottavasti tämän pitäisi auttaa korjaamaan FaceTime-aktivointivirhe.

Jos tässäkin ei tehdä temppua, paras vaihtoehto olisi ottaa yhteyttä Applen tukeen. Ne ovat oikea lähde auttamaan sinua.

Käärimistä…

Olemme tehneet parhaamme antaaksemme sinulle kaikki erilaiset ratkaisut FaceTime-aktivointivirheen korjaamiseen. Kerro meille, mikä vaihtoehto toimi sinulle alla olevissa kommenteissa.

Voit myös tarkistaa aiheeseen liittyviä viestejä:

 • FaceTime ei toimi Macissa? Kuinka korjata se
 • Parhaat FaceTime-Android-sovellukset videopuheluille
 • FaceTime ei toimi iPhonessa tai iPadissa? Kuinka korjata se

Uusimmat viestit