Parhaat MacBook Pron laukut vuonna 2021

Etsitpä sitten minimalistista ja hienostuneempaa kannettavan hihaa tai haluat erittäin kestävän MacBook Pro -laukun, löydät oikeat mahdollisuudet tiettyyn vaatimukseen. Kun otetaan huomioon erilaiset vaatimukset, olemme valinneet erilaisia ​​laukkuja. Sukella suoraan tutkimaan!

 1. Harber London nahkainen kannettava tietokone laukku
 2. Vangoddy Brook Olkalaukku MacBook Prolle
 3. L2 Luxury reppu olkalaukku
 4. tomtoc-kannettavan olkalaukku MacBook Prolle
 5. MOSISO vettä hylkivä neopreeniholkki
 6. Lacdo 14 tuuman 360 ° suojaava kannettavan olkalaukku
 7. ARVOK 15 15,6 tuuman vedenkestävä tietokonepussi
 8. MOSISO-kannettavan olkalaukku MacBook Prolle
 9. Estalon nahkainen säädettävä lähettilaukku

1. Harber London nahkainen kannettava tietokone laukku

Olen toistuvasti sanonut, että MacBook Pro on virtuaalinen kotini ja minulla on tapana mennä hiukan yli laidan sen hihoilla jonkin aikaa, mutta palaan jatkuvasti kannettavan tietokoneen laukkuun jokapäiväiseen käyttöön. Harber London -kannettava laukku on viimeisin MacBook Pron kannettavan tietokoneen laukku.

Valmistettu korkealaatuisesta täysjyväparkitusta nahasta, tämä laukku tekee Macistani näyttävän vielä klassisemmalta jonkin ajan kuluttua, kun nahka vanhenee sulavasti. Laukussa on 2 magneettipussia tärkeiden esineiden turvallisuuden säilyttämiseksi sekä taskut muistikirjoille ja passille. Voit myös tallentaa Mac-tietokoneesi sen kiinnitetyn Harber London -hihan kanssa.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Harber Londoniin

2. Vangoddy Brook Olkalaukku MacBook Prolle

Vangoddy Brookin kannettava laukku on täydellinen paketti. Se on ihanteellinen liike- ja päivittäismatkoille.

Ripstop twill -rakenne tekee siitä kestävän ja vedenkestävän. Irrotettava olkahihna ja kahva auttavat kantamaan pussia helposti. Lisälokerot tekevät hiiren, kuulokkeiden ja muiden tavaroiden kätevästä säilyttämisestä. Se on saatavana sekä 13- että 15-tuumaisille MacBook-ammattilaisille.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

3. L2 Luxury reppu olkalaukku

L2-laukku on muotoiltu tarjoamaan tarvittavaa suojaa ja mukavuutta. Koska se on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista, reppu on kevyt.

Etupaneelissa on kiinnitetty vetoketjullinen läppätasku älypuhelinten, laturien jne. Säilyttämiseen. Pussin sisällä on kuusi lokeroa useiden esineiden säilyttämiseksi.

Vielä parempaa, olkalaukku sopii sekä 13- että 15-tuumaiselle MacBook Prolle, ja sitä on saatavana kahdessa värissä: musta ja vihreä.

USP: Vedenkestävä materiaali

Tutustu Amazoniin

4. Tomtoc-kannettavan olkalaukku MacBook Prolle

Tomtoc on käytännöllisempi muotoilu ja tarjoaa tarvittavan suojauksen kannettavallesi. Pehmeän vuorauksen ansiosta pussi voi absorboida iskuja. Voit luottaa siihen, että naarmuuntuminen ei vaurioidu kannettavaa tietokonetta.

Päälokeron lisäksi siinä on kaksi ylimääräistä taskua, joiden avulla voit järjestää pienet esineet täydellisesti. Vetoketjun suljin varmistaa, että kaikki arvoesineet pysyvät turvallisesti sisällä.

PU-nahkainen kahva tarjoaa paremman otteen, joten voit kantaa kannettavaa mukavasti. Säädettävä olkahihna varmistaa, että sinulla on haluamasi mukavuus laitetta kannettaessa.

Voit valita Tomtocin sekä 13- että 15-tuumaisille kannettaville. Lisäksi sitä on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. MOSISO vettä hylkivä neopreeniholkki

Jos ihailet yksinkertaisuutta, Mosiso MacBook Pro -laukku voi olla sinun juttusi. Se on muotoiltu siististi vettä hylkivällä lycra-materiaalilla.

Polyesterivaahtopehmustekerroksen ja pörröisen fleecekangasvuoren ansiosta holkki pystyy täysin vastustamaan iskuja ja puolustamaan kannettavaa tietokonetta alusta alkaen. Koska se on melko ohut ja kevyt, tunnet olosi mukavaksi kantaa sitä missä tahansa.

Sen mukana tulee pieni kotelo, jonka avulla voit pitää lisävarusteita, kuten seinälaturin ja kaapelin. Eikä siinä kaikki, voit valita Mosison 13 houkuttelevalla värillä.

USP: Vettä hylkivä lycra-materiaali

Tutustu Amazoniin

6. Lacdo 14 tuuman 360 ° suojaava kannettavan olkalaukku

Lacdo on täydellinen paketti, ja se harjoittaa executive-suunnittelua. Se on siististi veistetty korkealaatuisesta kankaasta. Kestävän rakenteen, jota vahvistaa sileä sisustus, se tarjoaa halutun hoidon kannettavalle tietokoneellesi.

Voit luottaa siihen suojaamaan laitettasi sekä tahattomilta putoamisilta että naarmuilta. Jopa neljä ylimääräistä taskua antaa sinun pitää kaikki lisävarusteet järjestyksessä.

Yläkahvan ja olkahihnan avulla voit kantaa kannettavaa helposti. Lisäksi Lacdo on saatavana molemmille malleille (13 ja 15 tuuman MBP.)

USP: Neljä ylimääräistä taskua

Tutustu Amazoniin

7. ARVOK 15 15,6 tuuman vedenkestävä kannettava tietokone

Hienostuneen profiilin esittävä Arvok nappaa suurimman osan laatikoista. Se on melko ohut ja kevyt.

Koska laukku on valmistettu korkealaatuisesta kangaskankaasta, se voi olla pitkäikäinen kumppani muistikirjaan. Pehmeä sisustus ei vain vahvistaa rakennetta, vaan myös antaa sille mahdollisuuden torjua kolhuja.

Yläkahva ja vetoketjusuljin huolehtivat perustarpeistasi. Lisäksi Arvokissa on neljä ihastuttavaa värivaihtoehtoa, kuten musta, denim sininen, harmaa ja aina upea viininpunainen.

USP: Korkealaatuinen kangas

Tutustu Amazoniin

8. MOSISO-kannettavan olkalaukku MacBook Prolle

Mosiso-laukku on melko muodikas. Kaunis profiili ja kaunis käsityötaito auttavat sitä saamaan silmämunat heti.

Laadukas polyesterivaahtomuovikerros parantaa sen rakennetta. Siinä on vetoketju, joka pitää kannettavan tietokoneen turvallisesti. Sen lisäksi edessä on kaksi taskua ja takana iso tasku suurimman osan arvokkaiden lisävarusteidesi säilyttämiseksi helposti.

Pussia on saatavana kahtena harmaana ja oranssina sekä mustana ja punaisena. Lisäksi Mosiso-laukkua tukee yhden vuoden takuu.

USP: Polyesterivaahtopehmuste

Tutustu Amazoniin

9. Estalon nahkainen säädettävä lähettilaukku

Ensisijainen syy, miksi sisällytin Estalon-lähetyslaukun, on se, että siinä on vintage-executive-muotoilu. Se on muotoiltu hevosen nahalla ja siinä on huippuluokan ammattitaito.

Laukku on ommeltu kangaskankaalla ja kykenee kestämään kolhuja. Nahkarakenne vahvistaa pitkäikäisyyttä varmistaen, että se pystyy säilyttämään luokkansa pitkään.

Päälokerossa voi olla 14 tuuman kannettava tietokone, kun taas kahden muun taskun avulla voit pitää muita pieniä tavaroita. Estalonissa on lisäksi kuusi ihastuttavaa värivaihtoehtoa, kuten musta kivi, ruskea jne.

USP: Hieno hevosen nahka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Kun olet vilkaissut ylimpien kannettavien laukkujen läpi, kerro meille niistä, jotka näyttävät sopivan vaatimuksiisi. Sitä paitsi, jos pyöristys on menettänyt minkä tahansa suosikkikannettavan laukustasi, ilmoita siitä meille myös.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

 • Parhaat MacBook Pro -hihat
 • Parhaat MacBook Pro -telineet
 • Jotkut parhaista iPad Pro (12.9) -telineistä
 • Parhaat iPad 9,7-tuumaiset näppäimistökuoret

Uusimmat viestit