Parhaat värityssovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Onko mielestäsi vaikeaa poistaa stressiä tai haluatko saada jotain todella siistiä, jotta voit rentoutua rauhallisesti vapaa-ajallesi? Anna väritys mahdollisuus auttaa sinua pääsemään eroon ahdistuksesta helposti. Katso nopeasti iPhonen ja iPadin parhaita värityssovelluksia ja valitse erinomainen vaihtoehto, jonka avulla voit kohdata huolen matkatavarat sulavasti!

# 1. Colorfy

Colorfy on suunniteltu sekä aikuisille että lapsille. Se tekee kuvien värittämisestä suuren kokemuksen. Sinun tarvitsee vain valita suosikkipalettisi ja värittää napauttamalla. Voit valita useista harjoista ja kaltevuusväreistä koristamaan valokuvasi sydämesi mieleiseksesi.

Sinulla on yli 1000 maalattavaa valokuvaa. Koska se toimii myös offline-tilassa, voit kaunistaa kuvia ilman häiriöitä. Lisäksi voit päivittää Colorfyn avataksesi lisää ominaisuuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Pigmentti

Pigmentti on jo pitkään ollut yksi hienoimmista aikuisten värityskirjoista. Mikä tekee siitä suuren ahdistustappajan, on intuitiivinen käyttöliittymä ja tonnia upeita valokuvia sekä värejä, joiden avulla voit maalata tyylikkäästi.

Valtava käsin kuratoitujen, ammattimaisesti piirrettyjen kuvien kokoelma näyttää todella houkuttelevalta ja kiinnittää heti silmäsi. 21 erilaisella kynällä, tussilla ja harjalla voit elävöittää luovuuttasi. Se simuloi lyijykynän ja siveltimen vetoja, jotta voit maalata tehokkaasti. Lopuksi, Pigment on täysin yhteensopiva paitsi Apple Pencilin myös kolmannen osapuolen kynän kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Värityskirja minulle

Värityskirja minulle on erittäin intuitiivinen ja ehdoton ilo niille, jotka rakastavat värityksiä. Sovelluksessa on useita värityssivuja, jotka on jaettu yli 15 eri luokkaan, kuten eläimet, kukat, mandalat, lasten aika, fantasia jne.

Koska sisältöä päivitetään usein, sinulla on aina jotain uutta laittaa kätesi päälle. Yli 30 kauniilla valmiilla väripaletilla sinulla on tarpeeksi vaihtoehtoja antaa kuvallesi haluttu ilme.

Voit myös käyttää mukautettuja paletteja tuodaksesi peliin enemmän personointia. Viestin muokkaustehosteet, kuten vinjetoinnin lisääminen, kuvan ääriviivojen muuttaminen mustasta valkoiseksi, mahdollistavat mestariteoksesi virheettömän parantamisen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Väritä uudelleen

Recolor on yksi iOS: n rakastetuimmista värikirjoista. Yli 1000 upean värikuvan sisällyttäminen varmistaa, että sinulla on useita vaihtoehtoja maalata. Laaja valikoima valokuvia, kuten mandaloja, eläimiä, kukkakimppuja, koriste-esineitä, Lowpolys-kukkia, Mortes, ei koskaan anna viehätyksesi kyllästyä.

Kauniit ja harmoniset väripaletit paitsi tuovat valokuviin elämää, mutta niillä on myös merkittävä rooli stressin lievittämisessä. Ominaisuuksien ohella sen tilaushinnat ovat 3,99 dollaria viikossa, 9,99 dollaria kuukaudessa ja 59,99 dollaria vuodessa.

Hinta: Tilaus

ladata

# 5. Väriterapia

Väriterapia on vakava haastaja olla miellyttävä valinta. Mitä tämän sovelluksen otsikoita on valtava kokoelma yli 2000 upeaa värityssivua. Eläimistä, taiteesta, kukasta, muodista merkittävään luontoon, sovelluksella on laaja valikoima kuvia, jotta et koskaan pidä siitä tylsäksi.

Valitse eri kehys, kuten klassinen kehys, kehyksetön, jotta voit mukauttaa kuvia tyylikkäästi. Vielä parempi, voit myös valita erityisiä viimeistelytehosteita, kuten metallinen, kiiltävä, kangasmaalaus koristamaan kuviasi. Ominaisuuksien lisäksi väriterapia on 2,99 dollaria viikossa, 7,99 dollaria kuukaudessa ja 39,99 dollaria vuodessa.

Hinta: Tilaus

ladata

# 6. Värityskirja aikuisille -sovellus App Labsilta

Jos etsit sovellusta, joka on täysin ilmainen, mutta jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotta voit värittää valokuvia kauniisti, tämä voi olla kokeilun arvoinen. Sovelluksella on laaja valokuvakokoelma erilaisia ​​asioita, kuten mandaloita, eläimiä, muotokuvia, kukkia, luontoa, lumottu metsä, salainen puutarha, kuviot, taide, mallit, joiden avulla voit maalata, väriä ja piirtää parhaan mielesi mukaan. Se tekee värityksestä melko yksinkertaista ja helppoa. Lisäksi sovellus sopii sekä aikuisille että lapsille.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Aikuisten värityskirja

Aikuisten värityskirja on rajattomasti hauskaa ja tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja väreille. Pidän sen mammutti kokoelmasta kauniisti suunnitelluista valokuvista.

Se tarjoaa paljon erilaisia ​​värejä, jotta voit antaa valokuvallesi halutun ilmeen. Voit tilata sen premium-version päästäksesi kaikkiin kirjoihin ja väripaletteihin. Sovellus on saatavana hintaan 2,99 dollaria viikossa, 4,99 dollaria kuukaudessa ja 22,99 dollaria vuodessa.

Hinta: Tilaus

ladata

# 8. Colorgram Aikuisten värityskirja

Jos etsit monipuolista ja erittäin toimivaa värityssovellusta, valitse Colorgram Adult -värikirja. Se on helppokäyttöinen ja vaatii vain kosketuksen väreihin. Sovellus veneilee lukuisia liukuvärjäyksiä ja tasaisia ​​värejä sekä kauniita väripaletteja, joiden avulla voit kaunistaa luovuutesi tyylikkäästi.

Voit valita 19 kategoriasta, mukaan lukien tytöt, eläimet, muoti, kuviot, kissat, puutarhan maisemat, koirat, mandala, tyyneys, kaupungit, fantasia, kukka jne. Mutta tämän sovelluksen suurin kohokohta on, että sen avulla voit katsella toistaa värillisiä videoita. Lisäksi voit lisätä videoosi musiikkia, jotta se olisi houkuttelevampi. Jos haluat tietää enemmän tästä värityskirjasta, lue koko arvostelu.

Hinta: Tilaus

ladata

# 9. Lotus

Lotus on suunniteltu tarjoamaan rentoutumista ja toimii luotettavasti, jotta voit parantaa maalaustaitojasi. Voit valita suuren valikoiman kirjoja eri luokkiin, kuten eläimet ja mandalat.

Voit valita niiden joukosta erilaisia ​​houkuttelevia värejä. Koska se toimii jopa offline-tilassa, pystyt koristamaan kuviasi myös ilman Internetiä. Lisäksi Lotoksen tilaus on saatavana hintaan 29,99 dollaria kahden kuukauden ajan.

Hinta: Tilaus

ladata

# 10. Väri Mix & Paint

Etsitkö mukavaa värityssovellusta lapsellesi? Color Mix & Paint voi olla hyvä valinta.

Sovellus voi auttaa esikoululaisia ​​oppimaan sekoittamaan värejä. Se koostuu useista sivuista ja taustoista väreihin. Siksi lapsilla on runsaasti vaihtoehtoja oppia värin taidetta. Lisäksi voit myös maalata valokuvia kamerarullalta.

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää! Toivottavasti rakastit tutkia näitä sovelluksia kanssani.

Mikä on sinun suosikkisi?

Mikä näistä iPhonen värityssovelluksista on voittanut sinut? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä.

Älä missaa myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPad Pro -piirtosovellukset
  • Paras kynä iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit