Parhaat iPhone 7 Plus -kuulokkeet vuonna 2021

Koska me kaikki tiedämme, että upouusissa iPhone 7: ssä ja iPhone 7 Plus: ssa ei ole kuulokeliitäntää, langattomista kuulokkeista tai Lightning-nappikuulokkeista on tullut tunnin tarve. Joten jos aiot ostaa iPhone 7: n tai iPhone 7 Plus: n, sinun on pakko ostaa uuden iän kuulokkeet, jotta voit jatkaa musiikin nauttimista. Jotkut laadukkaat, iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -salamakuulokkeet ovat jo saavuttaneet laadun ja vertaansa vailla olevan äänen määrittelemisen. Lyön vetoa, että sinulla on kiusaus valita ne ensi silmäyksellä itse. Katsotaanpa, kuinka hienot nämä kuulokkeet todella ovat!

1. PAINA PELAA Yhtenäisyys1

PRESS PLAY Unity1 -kuulokkeet tuottavat upean äänen. Vaikuttavan korvan sisäisen muotoilun ansiosta nappikuulokkeet tarjoavat tarvittavan mukavuuden ja pysyvät tiukasti paikallaan. Siinä on korkealaatuinen melunvaimennustekniikka, joka tarjoaa kristallinkirkkaan äänen vähentämällä merkittävästi ympäröivää melua.

Sisäänrakennettu mikrofoni tarjoaa kristallinkirkkaan äänen. Voit helposti vastaanottaa puheluita tai komentaa SIRI: n ratkaisemaan kyselysi nopeasti. Vielä tärkeämpää on, että kuulokkeet ovat erittäin kevyitä ja sotkeutumattomia.

USP: Melunvaimennustekniikka

Tutustu Amazoniin

2. Libratone Q ADAPT

Libratone Q ADAPT on suunniteltu erityisesti puristille. Korkean äänenlaadun ja voimakkaan basson ansiosta Lightning-kuulokkeet voivat varastaa esityksen helposti. Terävät korkeat sävyt tuovat elämää suosikkimusiikillesi.

Neljän melutason saatavuus varmistaa, että voit mukauttaa musiikkikokemustasi sydämesi mieleiseksesi. Korvanapit vahvistavat musiikkia erinomaisen äänen tuottamiseksi. Siinä on neljä painikkeita, joiden avulla voit toistaa / keskeyttää musiikkia tai soittaa / soittaa puheluja helposti. Q ADAPT -kuulokkeissa on neljä kiehtovaa värivaihtoehtoa, kuten pilvinen valkoinen, tyylikäs alaston, myrskyinen musta ja ruusunpunainen.

USP: Korkealaatuinen äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

3. Apple EarPods

Applen "EarPods" ovat helposti yksi hienoimmista. Mitä todella rakastan näissä Lightning-kuulokkeissa, on yksinkertainen muotoilu. Langallinen on täysin sotkeutumaton, kun taas liitin on vahva.

EarPodit tarjoavat hyvän äänenlaadun ja ovat täysin yhteensopivia iPhonen kanssa, jossa on iOS 10 tai uudempi. Sisäänrakennetulla kaukosäätimellä voit hallita musiikkia helposti. Hinnan (28 dollaria) osalta se on kilpailukykyinen.

USP: Sisäänrakennettu kaukosäädin

Tutustu Amazoniin

4. Bonelk

Olen löytänyt “Bonelkin” enemmän kuin kunnollisen. Ja asia, joka on saanut minut haluamaan sitä, on sisäänrakennettu salamaportti. Tämä tarkoittaa, että voit kuunnella musiikkia ja käynnistää älypuhelimesi samanaikaisesti.

Äänenlaadun osalta se kykenee piristämään musiikkiaikaa. Valittavana on kolme silikonipariparia: pieni, keskikokoinen ja suuri. Voit valita mukavamman istuvuuden. Lisäksi Bonelkissä on pussi, jonka avulla voit kantaa kuulokkeita turvallisesti.

USP: Sisäänrakennettu salamaportti

Tutustu Amazoniin

5. Pioneer Rayz Plus

Pioneer Rayz Plus Lightning -kuulokkeet on suunniteltu huippuluokan. Näistä kuulokkeista erottuu se, että niiden avulla voit myös ladata laitteesi. Hienoimmalla melunvaimennusjärjestelmällä nappikuulokkeet tuottavat selkeän äänen.

Korvan kärjet ovat erittäin pehmeitä, joten nautit niiden käyttämisestä pitkään. Merkittävämpää on, että kuulokkeet kuluttavat verrattain vähemmän virtaa kuin muut kuulokkeet. Rayz Plus on saatavana kahtena värinä, kuten grafiitti ja pronssi.

USP: Matala virrankulutus

Tutustu Amazoniin

6. PALOVUE Earflow Plus

Jos haluat kuulokkeet värikkäästi, kokeile PALOVUE Earflow. Siinä on useita värivaihtoehtoja, kuten punainen, hopea ja musta, joten tyylikkäiden korvanappien valitsemisen pitäisi olla sinulle helpompaa.

Apple MFi -sertifikaatin ansiosta se tukee älypuhelinta täysin ja tuottaa laadukasta ääntä. Korvanapit estävät myös ympäristön melua estämästä rauhanomaista handsfree-puhelua.

Reagoivien painikkeiden ansiosta musiikkia on paljon helpompi hallita. Lopuksi magneettinen muotoilu varmistaa, että se pysyy sotkeutumattomana.

USP: Magneettinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. IQIYI

Riippumatta mukavasta koostasi, löydät täydellisen istuvuuden. Se on rahalaitossertifioitu, kevyt ja tarjoaa kohtuullisen meluneristyksen. Se tarjoaa erittäin stereobasson ja selkeän äänen, josta voit nauttia missä tahansa.

Korvanapit ovat hikeä kestäviä, kun taas salamanportti on naarmuuntumaton. Voit hallita puheluita tai musiikkia johdon painikkeilla; siinä on myös sisäänrakennettu mikrofoni. Lopuksi ei ole muita värivaihtoehtoja kuin valkoinen.

USP: Tangle vapaat johdot

Tutustu Amazoniin

8. iDARS E305

iDARS E305 -kuulokkeissa on tyylikäs muotoilu ja niissä on silikonikuulokkeet. Mukavat korvan kärjet pysyvät tukevasti korvissa.

Näiden kuulokkeiden toinen ominaisuus on kyky tarjota korkealaatuista ääntä. Se tukee äänen ulostuloa jopa 48KHz ja 24 bittiä. Sisäänrakennettu mikrofoni tarjoaa hienoa työtä selkeän äänen tuottamiseksi. Lightning-kuulokkeet ovat MFi-sertifioituja, ja ne ovat täysin yhteensopivia älypuhelimesi kanssa.

USP: Tukee äänilähtöä jopa 48KHz ja 24 bittiä

Tutustu Amazoniin

9. ZAHEMES

Viritä upeaan stereoäänen ja meluneristykseen näillä hämmästyttävillä salamakuulokkeilla. Ergonomisen ja kevyen muotoilun ansiosta ne tarjoavat voimakkaan bassoa eivätkä aiheuta korvakipuja. Ne sopivat tarkasti korvaan ja pysyvät paikallaan jatkuvaa käyttöä varten.

Lisäksi näissä kuulokkeissa on pieni säilytyspussi ja kolme paria vaihdettavia korvatyynyjä kätevää kantamista ja helppoa käyttöä varten. Ne ovat myös hikiestäviä, joten voit laittaa ne päälle, kun olet ulkona tai työskentelet.

USP: Erinomainen istuvuus

Tutustu Amazoniin

10. NASUDAKE

“NASUDAKE” sisältää edistyneen melunvaimennustekniikan ja tuottaa stereoäänen. Jos et halua ympäröivän melun häiritsevän handsfree-puheluita, anna näille kuulokkeille laukaus.

Langalliset kuulokkeet ovat poikkeuksellisen kestäviä ja sotkeutumattomia. Alumiiniseoksesta valmistetut kuulokkeet ovat urheilullisen ergonomisia.

On kolme reagoivaa painiketta, joiden avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, ohittaa kappaleita, vastata puheluihin ja muuhun. Lisäksi valmistaja tarjoaa myös kotelon, jonka avulla voit kuljettaa kuulokkeita.

USP: Edistynyt melunvaimennustekniikka

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Minkä näistä iPhone 7 Plus -salamakuulokkeista olet valinnut iPhonellesi? Kerro meille sen nimi ja haluamasi laatu sekä muotoilu, jonka haluat kuulokkeissa.

Tärkeät ominaisuudet, kuten huippuluokan ääni, edistyksellinen melunvaimennustekniikka ja ergonominen muotoilu, tekevät näistä kuulokkeista erilleen. Lisäksi niiden avulla voit vaihtaa raitaa helposti.

Haluat ehkä katsoa:

  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -kuulokkeet
  • iPhone 7/7 Plus -autolaturit
  • iPhone 7/7 Plus -virtapankit
  • Paras iPhone 7/7 Plus -telakointiasema

Uusimmat viestit