Lataa iPhone 11- ja iPhone 11 Pro -taustakuvat

Yksi parhaista osista vuosittaisessa iPhone-julkaisussa (uusia puhelimia lukuun ottamatta) on uusien taustakuvien saapuminen. IPhone 11 -tapahtuman aikana Apple esitteli joukon uusia taustakuvia. Pidämme todella uudesta "myrskyisestä" mallista. Nyt on mahdollista aloittaa taustakuvan käyttö jo ennen iPhone 11: n saapumista, kiitos hyödyllisen Twitter-käyttäjän AR72014. Nämä iPhone 11- ja iPhone 11 Pro -taustakuvat ovat valmiita lataamaan kaikille käyttäjille.

Twitter-käyttäjällä on kokemusta siitä, että se julkaisee laadukkaita taustakuvia iOS: lle, mitä olemme aiemmin käsitelleet. Muut lähteet, DylanMcD8 Twitterissä ja iSpazio, julkaisivat taustakuvat myös aikaisin yleisölle.

Lataa iPhone 11- ja iPhone 11 Pro -taustakuvat

 

 

 

 

 

Koko joukko korkealaatuisia versioita varastossa olevista taustakuvista, joita Apple esitteli laukaisutapahtumassa, on nyt saatavilla. Voit ladata ne suoraan hänen tweetissään annetuista Google Drive -linkeistä. Nämä taustakuvat on optimoitu näyttämään hyvältä useilla eri iPhone-laitteilla. X-, XS-, XR- ja XS Max -versiot vaikuttavat kaikki näiden laitteiden loviin. Samalla linkillä on myös versio kaikille muille iPhone-käyttäjille.

Päätelmä:

Kun olet tutustunut uusiin iPhone 11 -taustakuviin, muista ilmoittaa meille, mitä mieltä olet niistä. Käytätkö todennäköisesti niitä vanhojen laitteidesi kanssa? Vai saavatko he sinut vain päivittämään? Jos nämä eivät saaneet mielikuvitusta, meillä on vielä joukko upeita iPhone-taustakuvia, jotka haluat tarkistaa.

Liittyvä postaus:

  • Lataa iOS 13 -taustakuvat iPhonelle, iPadille ja Macille
  • Lataa iPad Pro 2020 -taustakuvat mistä tahansa laitteesta
  • Parhaat Thanos-iPhone-taustakuvat
  • Parhaat GOT-taustakuvat iPhonelle

Uusimmat viestit