Paras langaton autolaturi iPhonelle X, 8 Plus vuonna 2021

Vuosien odotusten jälkeen Apple on vihdoin ottanut käyttöön langattoman latauksen iPhoneen. Tämä tarkoittaa, että voit vihdoin sanoa hyvästit koodisekoittajista tai sotkeutuneista johdoista. Jos nautit iPhonen käyttämisestä handsfree-asemassa, haluat valita yhden näistä parhaat langattomat autolaturit iPhone X: lle, 8 Plus: lle ja 8: lle ihanteellisessa mielessä pitämään laitettasi ja myös virtaa kunnollisella nopeudella.

 1. Zeehoo
 2. Baseus
 3. iOttie - Yksi kosketus
 4. Liiskata
 5. mobfun
 6. VANMASS
 7. AUKEY
 8. Keklle
 9. FLOVEME
 10. Oasser

1. Langaton Zeehoo-laturi

Tämä 2-in-1-muotoilu yhdistää langattoman Qi-laturin ja iPhonen pidikkeen. Se tarjoaa nopean latauksen ja pitää laitteen turvallisesti ilman, että tarvitsee sotkea kaapeleiden ja koteloiden kanssa ajon aikana. Tämä tekee siitä kätevän vaihtoehdon kaikille käyttäjille.

Lisäksi se on ystävällinen useille puhelinkoteloille, mukaan lukien paksut, joten puhelinta ei tarvitse irrottaa, kun lataat sitä. Tämä pidike-cum-laturi voidaan asentaa tuulilasiin tai kojelautaan, ja täysin 360 asteen kierto mahdollistaa optimaalisen katselukulman.

USP: Yhdellä kädellä

Tutustu Amazoniin

2. Baseus

Baseus on käyttänyt älypuhelinta tässä langattomassa autolaturissa, joka tunnistaa laitteesi nopeasti ja syöttää virtaa vastaavasti. Tämä optimoi varmasti latauksen jännitesuojauksella, lämpötilan ohjauksella ja muilla edistyneillä turvaominaisuuksilla.

Tämä langaton laturi on 10% nopeampi kuin muut 5 W: n laturit, joten voit ladata iPhonesi nopeasti, kun olet toimistossa. Painovoiman ansiosta voit asentaa tämän laturin ilmanvaihtoaukkoon. Seuraavaksi tämän kiinnikkeen varret tarttuvat lujasti puhelimeesi paremman vakauden takaamiseksi.

USP: Älykäs virran tunnistus

Tutustu Amazoniin

3. iOttie - Yksi kosketus

IOttien langaton autoteline tukee melkein kaikkia puhelinkokoja eikä vain iPhone 8: ta, X: ää tai 8 Plus: ta. Sen lisäksi se tarjoaa myös nopeat latausominaisuudet. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu mikro-USB-kaapeli minkä tahansa muun laitteen lataamiseen.

Parasta on, että voit säätää katselukulmaa mukavaksi autokannattimen avulla. Tämä auttaa erityisesti, kun käytät Mapsia ajaessasi tuntemattomille teille. Lopuksi yritys tarjoaa tuotteelle myös ongelmattoman takuun.

USP: Säädettävät katselukulmat

Tutustu Amazoniin

4. Squish

Squish on suunnitellut tämän langattoman autotelineen 360 asteen pyörimisellä. Tämä tekee kaiken eron jokaiselle auton omistajalle, joka kulkee säännöllisesti autossa. Tämän laturin käytön merkittävä etu on reitin navigointi Google Mapsissa.

Laadukas materiaali on toinen tämän laturin loistava ominaisuus. Squish on käyttänyt naarmuuntumista ja liukastumista estävää kumimateriaalia, mikä takaa lujan otteen ja siten voit ajaa huolettomasti.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

5. mobfun

Sekä turvallisen kiinnitysjärjestelmän tarjoamisen että tehokkaan latausratkaisun suhteen mobfun tekee melko hyvää työtä. Parasta tässä Qi-laturissa on, että sen avulla voit asentaa ja poistaa laitteen erittäin helposti.

Toinen tämän autotelineen erittäin käyttäjäystävällinen ominaisuus on joustava kahva, jonka avulla voit sijoittaa laitteen tukevasti katselukulman parantamiseksi. Kiinnitin on täysin säädettävä ja sopii laitteille, joiden koko on enintään 6,3 tuumaa. Luistamaton matto antaa sille enemmän vakautta. Lisäksi mobfun tarjoaa kaivatun suojan ylijännitettä, ylivirtaa ja ylikuumenemista vastaan.

USP: Turvallinen lataus

Tutustu Amazoniin

6. VANMASS

Vanmassin langaton autoteline voidaan säätää haluamallasi tavalla ajon aikana. Etsitkö musiikkia vai navigoitko Mapsin avulla, tämä autoteline ei tuota sinulle pettymystä. Rakennuksen laatu on loistava ja myös iPhone-pidike on kiinnitetty riittävästi, jotta laite ei putoa kovilla teillä.

Älykäs siru tunnistaa laitteen älykkäästi ja vapauttaa latauksen vastaavasti, mikä ei vahingoita laitteen akkua. Lopuksi, malleja tai värivaihtoehtoja ei ole saatavilla.

USP: Varma pito

Tutustu Amazoniin

7. Langaton AUKEY-autolaturi

Aseta vain iPhone tähän laturiin, ja telineen varret vetäytyvät automaattisesti pitämään sitä tukevasti kiinni. Voit ladata laitteen ja ajaa nopeasti sen käytön aikana. 360 ° kääntyvä ja kääntyvä pallonivel varmistaa paljon katselukulmia ja helppokäyttöisyyden.

Lisäksi se sopii täydellisesti useimpiin tavallisiin tuuletusaukkoihin, mutta siinä on myös säädettävä kiinnityskahva, joka voidaan tarvittaessa kiinnittää paksumpiin tai ohuempiin tuuletusaukkoihin. Sitten on pikalukituspainike lukittavien sivuvarsien avaamiseksi, kun haluat vapauttaa puhelimesi.

USP: Helppokäyttöisyys

Tutustu Amazoniin

8. Keklle

Kekllen autotelineessä on kuusi turvaominaisuutta, joihin kuuluvat ylilataus, ylivirta, korkean lämpötilan kestävä, paljon virtaa säästävä aika, oikosulkusuojaus ja magneettisuojaus. Mikään muu langaton autoteline ei voi antaa sinulle niin monia turvaominaisuuksia.

Tämän langattoman autotelineen muotoilu on ainutlaatuinen, joten voit kiinnittää tämän tuotteen auton tuulilasiin, tuuletusaukkoon, kojelautaan tai työpöydälle.

USP: Monikäyttöinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. FLOVEME

Rakastan “FLOVEME” sen tarjoaman joustavuuden takia. Magneettisilla langattomilla autolatureilla on melko pieni muotoilu. Usean kiinnitysvaihtoehdon avulla voit asentaa sen auton tuuletusaukkoon tai sijoittaa sen turvallisesti auton paneeliin.

Mukavuutesi perusteella voit kiertää autolaturin kiinnikettä saadaksesi paremman katselukulman. Lähinnä vahvojen magneettien ansiosta se pitää iPhonesi täydellisesti. Lisäksi sisäänrakennettu älypiiri auttaa laturia käynnistämään iPhonen turvallisesti.

USP: Useita asennusasentoja

Tutustu Amazoniin

10. Oasser

Sekä langattomana autolaturina että puhelimen pidikkeenä Oasser on läpäissyt happotestini. Siinä on vahvat kädet, jotka pitävät iPhonea entistä pidemmällä. Tämän seurauksena älypuhelin pysyy tukevasti paikoillaan myös kuoppaisella tiellä. Lisäksi voit säätää katselukykyä mukavuutesi mukaan.

Langattomasta latauksesta puhuen Oasser tekee kohtuullisen hyvää työtä. Siinä on sisäänrakennettu älykäs siru, joka ei salli iPhonen ylikuormitusta, ylikuumenemista tai oikosulkua. Lisäksi se kääntää automaattisesti latauksen, kun laitteesi ladataan 95%. Tämä pidentää akun käyttöikää.

USP: Turvaominaisuudet

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Mikä on sinun suosikkisi?

Toivottavasti olet nauttinut kurkistaa edellä mainittuja langattomia autolatureita. Kumman olet valinnut älypuhelimeesi? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea nämä viestit:

 • Parhaat langattomat laturit iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja 8 Plus: lle
 • Parhaat autolaturit iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja 8 Plus: lle
 • Autotelineet iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja 8 Plus: lle
 • Parhaat virtapankit iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja 8 Plus: lle

Uusimmat viestit