Kuinka pelata Pokémon Go -ohjelmaa iPhonessa liikkumatta

Suoraan sanottuna en ollut koskaan ennen nauttinut pelaamisesta millä tahansa pelillä niin paljon kuin Pokémon Go iPhonellani. Tehtyäni useita tylsiä pelejä, jotka tuskin vaativat fyysistä toimintaa, olin odottanut tällaista lisätyn todellisuuden peliä jo kauan.

Parasta Pokémon Go -sovelluksessa on, että se ajaa sinut kävelemään ja menemään tappamaan kiinni Pokémonit. Tämä houkutteleva olentojen metsästys tekee suurta palvelusta myös kuntoasi varten. Mutta entä jos et halua kävellä tai haluat vain pelata peliä sisätiloissa? Voit silti siepata olentoja pelatessasi tätä peliä kotona, koulussa tai toimistossa.

Kuinka pelata Pokémon Go -ohjelmaa menemättä ulkopuolelle

Jos haluat pelata Pokémon Go -ohjelmaa liikkumatta ja tarttua Pokémonsiin helposti, sinun on oltava hieman fiksu. Olet ehkä kuullut sanonnan: "Jos et voi tappaa vihollista suorassa taistelussa, ansaitse se paremmin." Sama temppu pätee tähän peliin.

Käytä suitsukkeita parhaalla mahdollisella tavalla

Pokémon Go -sovelluksessa on aika hieno ominaisuus nimeltä "Suitsuke", jonka avulla voit houkutella Pokémoneja. Kun olet ottanut suitsukkeen käyttöön, se tuottaa salaperäistä tuoksua, joka houkuttelee olentoja. Tuoksun lyövät Pokémonit tulevat lähelle sinua ja jäävät ansaasi.

Suitsuke on kallisarvoista

Kun aloitat pelin, sinulle annetaan kaksi suitsuketta. Suitsukkeen aktivoinnin jälkeen se kestää 30 minuuttia. Vaikka jätät pelin, se jatkuu ja päättyy aikakatkaisun jälkeen.

Jos sinulla ei ole suitsuketta tai olet jo käyttänyt sitä, voit ostaa sen kaupasta Pokecoinsin avulla. Joten varmista, että voitat paljon Pokecoineja pelatessasi peliä.

Muu temppu

Jotkut ihmiset kiinnittävät iPhonen droneen ja peilaa sitten laitteen näytön tietokoneella. Kun drone kävelee lähellä sijaitsevassa ympäristössä, he tarttuvat Pokémoniin sängyn mukavasti. Jos et halua mennä ulos, mutta haluat silti pelata peliä sydämesi mieltymysten mukaan, se voi olla myös hyvä idea.

Uusimmat viestit