Parhaat GIF Maker -sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Valokuvista voi olla hyötyä hetkien säilyttämiseksi tulevaisuutta varten, mutta läsnä on lisätä niihin elämää luomalla GIF ja jakamalla se rakkaimpiensa kanssa. Vaikka App Storessa on laaja valikoima GIF-sovelluksia, on haastavaa löytää paras tehtävämme suorittamiseen. Myönnän saman, ajattelin listata joitain parhaita GIF-sovellussovelluksia iPhoneen ja iPadiin. Toivon, että tämä tekee siitä sinulle helppoa. Jatka vierittämistä oppiaksesi niistä.

 1. GIF-näppäimistö
 2. GIPHY: GIF-hakukone
 3. Tumblr
 4. GIF Maker - ImgPlay
 5. 5SecondsApp - Animoidut GIF-tiedostot
 6. Video GIF: ään - GIF Maker
 7. GIF-leivänpaahdin - GIF-valmistaja

1. GIF-näppäimistö

Tenorin GIF-näppäimistö -sovellus iPhonelle on täynnä vertaansa vailla olevia ominaisuuksia ja helppokäyttöisyyttä. Voit surffata käytettävissä olevien GIF-tiedostojen läpi tai luoda sellaisen, joka vastaa lausekkeitasi täsmälleen. Se tarjoaa sinulle samanlaisen selauskokemuksen kuin mikä tahansa muu näppäimistö. Joitakin merkittäviä sovellusominaisuuksia ovat vertaansa vailla olevat mukautusominaisuudet, merkitse GIF suosikiksi, jotta se pysyy kätevänä, Yhden napautuksen kopio leikepöydälle, yhteensopiva kaikkien lähettimien kanssa jne.

Hinta: Vapaa

ladata

2. GIPHY: GIF-hakukone

GIPHY iOS -sovelluksen keskimääräinen luokitus on 4,8 tähteä, yli 326 tuhatta käyttäjää. Tämän pitäisi kenties kertoa täydellisyys, jolla sovellus on muotoiltu. Yksi sovelluksen parhaista ominaisuuksista on automaattisen toiston päälle / pois-kytkin, jotta vältetään alhaiset yhteydet. Sen avulla voit etsiä, tutkia ja luoda n-määrän GIF-tiedostoja erittäin helposti ja mukautusvaihtoehdoilla.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Tumblr

Tätä ei tarvitse erityistä esittelyä. Sovelluksella on valtava fanikanta ominaisuuksiensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi. Siinä on joukko ominaisuuksia, joilla voit jakaa taideteoksesi GIF-tiedostojen kautta kiehtovimmin suurilla alustoilla. Se tarjoaa erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja olemaan itsesi, mukaan lukien värit, fontit, asettelut jne. Olisit varmasti rakastunut sen valokuva-, video- ja GIF-sisällöntuottajien työkaluihin.

Hinta: Vapaa

ladata

4. GIF Maker - ImgPlay

GIF Maker - ImgPlay iOS -sovellus on ansainnut melko hyvän maineen yleisön keskuudessa julkaisun jälkeen. Tämä voidaan huomata katsomalla sen keskimääräinen luokitus 4,8 tähteä yli 28 000 käyttäjältä. Sen avulla voit luoda GIF-tiedostoja käyttämällä sarjakuvia, live-videoita, diaesitystä ja lukuisia osittaisia ​​video- ja GIF-muokkausominaisuuksia. Siinä on myös neljä kameratilaa, nimittäin Handsfree, Normal, Boomerang ja Stop-Motion. Tämän avulla voit muokata GIF-tiedostojasi huomattavasti.

Hinta: Ilmainen (Avaa uudet ominaisuudet - 1,99 dollaria)

ladata

5. 5SecondsApp - Animoidut GIF-tiedostot

Sovelluksen avulla voit luoda animoituja GIF-tiedostoja ja jakaa niitä liitteenä tai linkkinä ystävillesi ja kollegoillesi. Ja tämä voidaan tehdä käyttämällä olemassa olevia valokuvia ja videoita tai sieppaamalla uusia sovelluksen sisältä. Lisäksi voit muokata GIF: ää lukuisilla käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla. Lisäksi sovelluksen avulla voit ladata ja muokata muita GIF-tiedostoja tuomalla ne muista lähteistä. Ja kaikki tämä voidaan tehdä helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta, joka ei pakota sinua yhdistämään sosiaalisen median kahvaa.

Hinta: Ilmainen (10 sekunnin GIF-päivitys ja ei mainoksia! - 1,99 dollaria)

ladata

6. Video GIF: ään - GIF Maker

Sovelluksessa on sisäänrakennettu ominaisuus, jolla voit muuntaa videosi GIF-muotoon muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Sinulla on mahdollisuus muuntaa nykyiset videosi GIF-muotoon tai luoda uudella videolla. Ei vain tämä, voit myös tehdä tämän käyttämällä YouTubessa olevaa videota. Tee näin kirjoittamalla video-URL, joka päättyy .mp4: ään, ja sovellus tekee loput. Voit jakaa luotuja GIF-tiedostoja ystävien kanssa kaikilla tärkeimmillä alustoilla liitteenä tai jopa jakaa linkin.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

7. GIF-leivänpaahdin - GIF-valmistaja

GIF Toaster iOS -sovelluksen avulla voit tehdä valokuvistasi, sarjakuvistasi, videoistasi ja live-valokuvistasi jännittäviä GIF-tiedostoja. Sovellus tukee kaikkia mediaformaatteja, mikä antaa sinulle lopulta laajemman näkökentän GIF-tiedostojen luomiseen ja muokkaamiseen yksinkertaisen käyttöliittymän ja helposti opittavien hallintalaitteiden avulla. Voit myös jakaa luotuja GIF-tiedostoja kaikilla merkittävillä alustoilla joko liitteenä tai linkkinä. Sovelluksessa on sekä ilmaisia ​​että pro-versioita, joista jälkimmäinen antaa sinulle lisäominaisuuksia.

Hinta: Ilmainen (Purchase Pro -versio - 1,99 dollaria)

ladata

Suosituimmat GIF Creator -sovellukset iPhonelle tai iPadille animoitujen GIF-kuvien tekemiseen

Mukautettujen GIF-tiedostojen luominen ja jakaminen ilmaisemaan on uusi keskustelu kaupungissa. Käytätkö jo sovellusta? Jos kyllä, miten kokemuksesi on? Jos ei, piditkö näistä yllä luetelluista sovelluksista? Älä unohda jakaa kanssamme kommenttiosassa.

Voit myös lukea nämä:

 • Mac-sovellukset GIF: n luomiseen
 • Kuvankäsittelysovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Raakat kuvankäsittelysovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat ilmaiset ja maksetut Google-valokuvavaihtoehdot iOS: lle

Uusimmat viestit