Parhaat iPhone 7: n raskaat kotelot vuonna 2021

Kun kyseessä on king-kokoisen suojan tarjoaminen, mikään muu tapaus ei voi vastata raskaiden tapausten paremmuutta. Toisin kuin aikaisemmin, Armor-kotelot eivät ole enää isoja. Vielä parempi, jotkut heistä harjoittavat kadehdittavan ohutta ulkoasua. Kun menet kalliokiipeilyyn, pyöräilyyn tai muuhun seikkailunhaluiseen toimintaan, sinun on varmistettava, että iPhonellasi on kilpi, joka ylittää tahattoman putoamisen. Nykyaikaisen muotoilun ansiosta nämä erittäin suojaavat iPhone 7: n raskaat kotelot sopivat ihanteellisesti myös tavalliseen käyttöön.

 1. ROCK Royce
 2. Ballistinen
 3. LUVVITT
 4. Spigen kova panssari
 5. X-Doria
 6. i-Blason ArmorBox
 7. Maxboost SnapPro
 8. Caseologia
 9. Beasyjoy
 10. VaikutusVahva

# 1. ROCK Royce

Haluatko raskaan kotelon, joka näyttäisi uskomattoman ohuelta? ROCK Royce voi olla siisti vastaus pyrkimykseesi.

Iskunkestävä TPU ja kestävä polykarbonaattimateriaali tukevat kaksikerroksista rakennetta, ja se on veistetty kestämään pudotuksia. Siinä on metalloidut painikkeet, jotka ovat erittäin herkkiä. Pienikokoinen ja minimalistinen profiili asettuu kauniisti iPhone 7: n päälle. Royce Heavy Duty -kotelossa on kuusi väriä.

Hinta: 11,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Tutustu Amazoniin

# 2. Ballistinen kova Maxx-takki

Oletko valmis käyttämään vahvaa suojakoteloa? Ballistic Tough Jacket Maxx -sarja voi olla yksinkertainen voittaja valitsemassasi valinnassa.

Tämä tapaus erottuu neljästä suojakerroksesta. Valmistettu selviytymään pudotuksista 7 jalasta, se voi tarjota upean suojan älypuhelimeesi. Siinä on pyörivä kotelokiinnike, jonka avulla voit kantaa laitettasi helposti. Tämä raskas puku tekee muodosta sopivan ilmeen.

Hinta: 19,89 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Tutustu Amazoniin

# 3. LUVVITT Super Armor

Tämä LUVVITTin raskas kotelo on melko hyvännäköinen. Lihaksikkaalla ulkonäöllä ja tuntumalla se tekee älykkäästä ostosta.

TPU: n ja PC: n kova kuoren täydellinen integrointi tarjoaa sen voiman kestää pitkään. Kohotettu huuli ja takasuojukset auttavat sitä tarjoamaan älypuhelimesi yleisen suojan. Lisäksi Super Armour on saatavana kolmella upealla värillä hurmaamaan sinut.

Hinta: 12,97 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Tutustu Amazoniin

# 4. Spigen kova panssari

Spigen Tough Armor ansaitsee sisällyttämisen tähän yksinomaiseen luetteloon. Erittäin tukeva rakenne yhdistettynä muotoon sopivaan muotoiluun antaa sille uuden ilmeen. (Katso Spigenin iPhone 7 -koteloiden valikoima.)

Kaksikerroksinen suojaus korkealaatuisella TPU: lla auttaa sitä vastustamaan tippojen vaikutuksia. Ilmatyynytekniikka sekä kohotettu huuli tekevät siitä täydellisen paketin. Kova panssari on saatavana kuudessa houkuttelevassa värissä.

Hinta: 24,99 dollaria [15,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

# 5. X-Doria Defense Gear -sarja

X-Doria Defense Gear -sarja on suunniteltu erittäin suojaavaksi puvuksi. Kun tämä kotelo on päällä, älypuhelimesi voi vaivattomasti pudottaa tahattomien pudotusten iskut - 6 jalasta kuusi tuumaa.

Siunattu parannetulla kulmasuojauksella sekä kaksikerroksisilla rakenteilla, se on poikkeuksellisen kestävä. Valmistettu korkealaatuisesta PolyOnesta, kovasta polykarbonaatista, TPU: sta ja anodisoidusta metallista, se huokuu raikkaan ilmeen. Tätä raskasta koteloa on saatavana neljänä värinä.

Hinta: 34,95 dollaria [27,95 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.]

Tutustu Amazoniin

# 6. i-Blason ArmorBox

Valitse i-Blason ArmorBox suojaamaan iPhoneasi. Vaikka sen kova ulkokuori on saanut tarpeeksi voimaa puolustaa älypuhelinta kolhuilta, pehmeä sisustus kestää naarmuja ja myös iskuja. Kaksikerroksinen rakenne on vahvistettu kulmasuojuksilla.

Luistamaton materiaali tarjoaa paremman otteen laitteen mukavaan pitämiseen. Tässä raskaassa kotelossa on näytönsuoja, joka pitää kosketusnäytön suojattuna vaurioilta. ArmorBoxia on saatavana viidessä värivaihtoehdossa.

Hinta: 19,99 dollaria [14,45 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

# 7. Maxboost SnapPro

Ainoa syy, miksi Maxboost SnapPro -kuormakotelo on parhaimmillaan, on loistava muotoilu. Valmistettu GXD-iskunkestävästä materiaalista, se tarjoaa erinomaisen suojan tyhjästä tai pudotuksista.

Korotettu kehys suojaa sekä näyttöä että kameraa naarmuilta. Avoin pohja mahdollistaa sen, että se sopii mukavasti iPhone 7: n ja 6/6: n kanssa. Erittäin ohut tämä panssarikotelo muodostaa parin älypuhelimen kanssa.

Hinta: 19,99 dollaria [10,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

# 8. Caseology Legion -sarja

Caseology Legion -sarja on veistetty niille, jotka haluavat tyylikästä profiilia. Se tuntuu erittäin sileältä kosketukselta.

Kaksikerroksinen kotelo, jota on rikastettu joustavalla TPU: lla ja kestävällä polykarbonaattimateriaalilla, sillä on tarpeeksi tehoa suojaamaan älypuhelinta ei-toivotulta putoamiselta. Iskuja vaimentava rakenne estää naarmut. Titan-sarja on saatavana neljänä kiehtovalla värillä.

Hinta: 29,99 dollaria [14,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

# 9. Beasyjoy

Beasyjoy-armeijan kotelo iPhone 7: lle on todellinen juttu. Se on vedenpitävä ja siinä on metallilevy, joka on kiinnitetty ruuveilla äärimmäisen suojaamiseksi. Voit napsauttaa kuvia veden alla huolimatta mistään. Jopa niin kovan suojan avulla voit käyttää kaikkia toimintoja ja portteja helposti, ikään kuin asiaa ei olisi lainkaan.

Kotelo on myös IP68-sertifioitu. Kaiken kaikkiaan se on erinomainen tapaus jollekin, joka haluaa käydä seikkailussa usein. Viimeisenä voit valita myös neljästä kirkkaasta väristä.

Hinta: 59,99 dollaria [27,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

# 10. VaikutusVahva

ImpactStrongin tapaus on todellakin raskas tapaus, mutta toisin kuin yllä, sen ulkonäkö ei puhu sen sitkeydestä. Se näyttää melko yksinkertaiselta ja tyylikkäältä. Se voi suojata iPhone 7: tä vakavilta kaatumisilta ja kolhuilta. Se on kolmikerroksinen kotelo, joka suojaa laitettasi tehokkaasti.

Kulmat on varustettu ainutlaatuisella iskua vaimentavalla silikonilla lisäkerroksena. Viimeisenä on kahdeksan elävää ja yhtenäistä väriä, joista valita.

Hinta: 11,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Paketoida

Jos haluat iPhonen tulemaan vahingoittumattomaksi jopa ikävistä iskuista, raskas kotelo olisi automaattinen valinta sille. Toivon, että nämä tapaukset täyttävät odotuksesi kaikilta osin. Jos löydät huippuluokan raskaan kotelon, joka kannattaa sisällyttää tähän luetteloon, ilmoita siitä meille. Voit olla varma, aion päivittää tätä kokoelmaa varmistaakseni, että pystyt napsauttamaan parhaan tarjouksen helposti.

Lue lisää:

 • parhaat iPhone 7 -sotilaallisen luokan kotelot.
 • iPhone 7 Nahkakotelot

Uusimmat viestit