Parhaat Instagram Collage Maker -sovellukset iPhonelle vuonna 2021

Useiden mahtavien hetkien yhdistäminen yhteen kehykseen on miellyttävä kokemus. Aina kun minusta tuntuu nostalgiselta ajasta, jonka vietin ystävien ja läheisten kanssa tai haluan antaa useampia kuvia yhdestä erityisestä tapahtumasta enemmän valokeilassa, hyvännäköinen kollaasi osoittautuu tärkeimmäksi aseeni ilmaisua varten Instagramissa.

Luodaksesi hämmästyttävän valokuvaruudukon otan apua joistakin parhaista Instagram-kollaaseista, jotka tekevät sovelluksia iPhonelle. Pidän parempana niistä, joissa on paljon pro-look-malleja ja jotka tarjoavat monia muokkaustyökaluja. Lisäksi haluan myös hyödyntää hienoja suodattimia kaunistaaksesi valokuvia teeman perusteella.

Jos luulet, että Instagram-kollaasi luominen tarvitsee jonkin verran vauhtia, anna laukaus seuraaville sovelluksille. Lyön vetoa, että rakastat heidän kokoelmiaan ja helppokäyttöisiä muokkaustyökaluja!

# 1. PicCollage - Video & Pic Ruudukot

Viehättävien kollaasien luomiseen PicCollage on loistava vaihtoehto. Urheileva melko siisti käyttöliittymä yhdistettynä laajaan muokkaustyökaluihin tekee valokuvien suunnittelusta melko helppoa.

Suunniteltavan kuvan tyypin perusteella voit valita sopivan ruudukon asettelun valtavasta kirjastosta. Käytä silmäänpistäviä tarroja ja taustoja kaunistaaksesi luovuutesi.

Voit myös piirtää kuvaan lisätäksesi henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia. Kehittyneen tekstieditorin ansiosta voit muuttaa fontteja, värejä ja tasausta virheettömästi. Lisäksi voit tulostaa kuvasi tai jopa muuttaa ne tyylikkäiksi onnittelukorteiksi.

Hinta: Ilmainen / 4,99 dollaria kuukaudessa

ladata

2. Adobe Photoshop Express

Halusitpa muokata kuvaa tai suunnitella upean kollaasin, “Adobe Photoshop Expressin” pitäisi olla aivan tutkan päällä. Luojana arvostat todella erilaisia ​​työkaluja, jotka tarjoavat enemmän joustavuutta.

Tehtävän helpottamiseksi sovellus ehdottaa ensisijaisia ​​kollaasilähtöjä. Erittäin kätevän tyylinsiirron ja kauniisti suunnitellun asettelun avulla voit luoda korkealaatuisen ruudukon.

Lisäksi voit rajata, kiertää, päästä eroon punasilmäisyydestä ja hyödyntää yli 45 tehosetta, jotta Instagram-profiilisi näyttää tyylikkäältä. Kun olet lukenut valokuvasi, voit jakaa sen monilla sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla, kuten Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ja Flickr.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Asenna Photo Editor

Mikä on kiinnittänyt silmäni “Instasize Photo Editor” -ohjelmaan, on yli 80 premium-suodattimen kokoelma. Ne ovat huippuluokkaa ja tekisivät kollaasi heti huomion.

Toinen asia, jonka olen pitänyt siinä erittäin ihastuttavana, on kyky muotoilla valokuva täydellisesti jaettavan kanavan mukaan. Laadukkaiden muokkaustyökalujen avulla voit hallita kaikkia keskeisiä näkökohtia, kuten värejä, terävyyttä, valotusta, kontrastia ja muuta.

Vielä parempi, on olemassa myös joitain kauneudenhoitotyökaluja, joiden avulla voit poistaa viat niin, että kuvasi näyttävät miellyttäviltä silmille. Lisätietoja on osoitteessa Instasize.com.

Hinta: Ilmainen / Premium 4,99 dollaria

ladata

4. kuvatArt

PicsArt on jo pitkään ollut tehokas kollaasivalmistaja. Pakattu yli 3000 työkalulla, se varmistaa, että sinulla on suurin vapaus suunnitella Instagram-profiilisi.

Paljon vaikuttavien työkalujen lisäksi se tarjoaa myös paljon tarroja, joiden avulla voit lisätä hauskaa elementtiäsi verkkoon. Ammattimaisesti suunnitellut mallit paitsi helpottavat tehtävääsi myös tekevät profiilistasi tyylikkään.

Jos haluat antaa hieman luovan kosketuksen verkkoon, ota kaikki irti harjoista, kerroksista ja erittäin arvostetuista piirtotyökaluista. Lisäksi sovelluksessa on ainutlaatuinen ominaisuus nimeltä Remix Chat, jonka avulla voit muokata kuvia ystäviesi kanssa.

Hinta: Ilmainen / 2,99 dollaria alkaen

ladata

5. Pic Jointer valokuvakollaasille

Jos haluat saada valokuvasi mahdollisimman mukautetun tai hallittavan, pidä Pic Jointer -kohtaa. mielessäsi.

Sovelluksen mukana tulee nopea valokuvavalitsin, jonka avulla pääset alkuun nopeasti. Mitä ulkoasuihin on, niitä on saatavana suurina määrinä. Joten hankkimalla tyyliisi sopivan tyylisi ei pitäisi olla iso juttu.

Teemasta riippuen voit valita taustan, joka voi parantaa valokuvasi houkuttelevuutta. Ja hauskojen tarrojen ja erilaisten muotojen ansiosta et koskaan loppu inspiraatiosta pitämään Instan seuraajiasi hämmästyneinä.

Hinta: Ilmainen / 2,99 dollaria viikossa

ladata

6. Asettelu Instagramista

Tämä itse kollaasisovellus Instagramista on helppokäyttöinen ja siksi yksi parhaimmista vaihtoehdoista siellä. Sinun tarvitsee vain valita valokuvia kirjastostasi ja valita haluamasi asettelu. Tai käytä sisäänrakennettua Photo Boothia ottaaksesi hetkenkuvia.

Nauti täydellisestä luovasta hallinnasta, kun haluat kääntää, zoomata, muuttaa peilin kokoa ja korvata kuvia, kunnes olet tyytyväinen. Kerää jopa yhdeksän kuvaa kerrallaan ja etsi Kasvot-välilehdeltä valokuvia, joissa on ihmisiä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Collage Maker

Tämä mainostaa olevan huippuluokan kuvakollaasivalmistaja-cum-valokuvaeditori. Hyvässä asemassa on valtava kokoelma yli 5000 asettelua. Joten, jos et koskaan näytä tyytyvän tiettyyn ruudukkotyyliin tai haluat aina antaa ainutlaatuisen ilmeen Instagram-profiilillesi, massiivinen kirjasto mahtuu makuun.

Niin monien käytettävissä olevien työkalujen avulla voit hienosäätää asetteluja sydämesi mieltymysten mukaan. Voit valita useita suodattimia koristamaan profiiliasi. Lisäksi on myös monia silmiinpistäviä taustat, jotka tekevät korkeakoulustasi näyttävän.

Hinta: Ilmainen / 4,99 dollaria alkaen

ladata

8. PhotoGrid

”PhotoGrid” ansaitsee erityisen maininnan, koska sillä on paljon tarjottavaa. Ominaisuudet, kuten leikekirja, AR-kasvosuodatin, GIF-generaattori, diaesitys, videoruudukko ja kuvakollaasi, tekevät siitä yhden kuumimmista ainesosista paitsi Instagramille myös kaikkien suosikki sosiaalisten verkostoitumissovellusten terveydelle.

Sovelluksella on useita uskomattomia ruudukoita, ja voit myös muokata niitä tarpeidesi mukaan paremmin. Voit yhdistää useita videoita ja luoda yhden mukavan elokuvan kaikista ikimuistoisista hetkistäsi.

Pidätkö meemeistä? “PhotoGrid” antaa sinun myös luoda hulluimpia meemejä lähettääksesi Instagramia räiskintätaisteluun.

Hinta: Ilmainen / 2,99 dollaria

ladata

9. Grid Post Maker Instagramille

Kun haluat luoda huomiota herättävän kollaasin jakamista sosiaalisilla sivustoilla, erittäin kätevä on laaja valikoima työkaluja. Ja kun tämä sovellus on tulossa, sinulla on valtava kirjasto työkaluja kokeilemiseen.

Sen avulla voit tehdä yli 50 erilaista houkuttelevaa ristikkoa. Joten, ei ole väliä, haluatko mennä lumoavaan ulkoasuun vai haluatko omaksua tyylikkään ulkonäön, on todennäköistä, että löydät sellaisen ruudukon, joka voi täyttää kysyntänne.

Jotta kollaasi saa näyttävän ilmeen, sovellus antaa sinun lisätä videoita. Lisäksi sovellus tarjoaa sinulle jopa vinkkejä, jotta verkkosi voi voittaa silmämunan välittömästi.

Hinta: Ilmainen / 1,99 dollarin Pro-versio

ladata

10. InstaMag

InstaMag tekee kollaasien luomisesta erittäin yksinkertaista. Joten vaikka et osaa suunnitella kuvia, voit luoda upean Instagram-profiilin pienellä vaivalla.

Ota kaikki irti yli 10000 asettelusta tehdäksesi aikakauslehti-tyylisiä kollaaseja. Koska tyylejä on monissa muodoissa, kuten muotokuva, neliö, vaaka ja raidat, ne sopivat saumattomasti kuviisi.

Lisäksi se tekee tekstin muokkaamisesta vaivatonta. Ja vaihtoehtojen, kuten tekstikuplan, fonttien ja merkittävien tarrojen, avulla valokuva näyttää houkuttelevalta.

Hinta: Vapaa

ladata

Ole hyvä!

Paras valinta!

Toivottavasti olet löytänyt temppuja upeiden Instagram-kollaasien luomiseen. Muista, että kyse on kokeilemisesta erilaisilla asetteluilla ja kokeilla kuumia suodattimia sekä älykkäitä muokkaustyökaluja. Joten hyödynnä niitä parhaalla mahdollisella tavalla tekemällä jännittäviä valokuvaruudukoita ja voittaaksesi paljon sydämiä.

Haluat lukea myös nämä sovelluskokonaisuudet:

  • Parhaat Social Medica -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot iPhonelle
  • Videopuhelusovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iMessage-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille

Muuten, mikä on suosikki Instagram-kollaasivalmistajasi iOS: lle ja miksi?

Uusimmat viestit