Parhaat iPhone 6/6 Plus -näppäimistöt vuonna 2021

Bluetooth-näppäimistöillä on erityinen apuohjelmansa. Ne paitsi parantavat kirjoittamista, mutta tekevät siitä myös hämmästyttävän yksinkertaisen. Ja siinä on ero. Jos olet etsimässä tyylikkäästi muotoiltua Bluetooth-näppäimistöä iPhone 6 Plus -puhelimeesi, olemme esittäneet sinulle joitain halutuimpia näppäimistöjä. Kaikki valmistautuneet valitsemaan yhden hienon näppäimistön iPhonellesi? Tässä on luettelo parhaista iPhone 6/6 Plus Bluetooth-näppäimistöistä.

1. Microsoftin universaali mobiilinäppäimistö

Tällä Microsoftin Bluetooth-näppäimistöllä on valtava akunkesto. Täyden latauksen jälkeen se voi kestää melkein 3 kuukautta, mikä on suuri etu. Sen lisäksi näppäimet ovat erittäin pehmeitä ja voivat tunnistaa iskun helposti.

Sen lisäksi näppäimet ovat myös roiskeenkestäviä kankaan pinnan kanssa suojaamaan näppäimistöä iskuilta tai putoamisilta. Kaiken kaikkiaan se on kunnollinen tuote, jolla on korkealaatuinen kirjoituskokemus.

USP: Roiskeenkestävät avaimet

Tutustu Amazoniin

2. Logitech K480

Vaikka tämä on tietokoneen näppäimistö, se toimii myös älypuhelinten ja tablettien kanssa. Näppäimistön avulla voit vaihtaa kolmen yhdistetyn laitteen välillä - yksinkertaisesti käännä helppokytkintä ja se on valmis. Integroitu teline pitää laitettasi oikeassa kulmassa, jotta voit lukea kirjoittaessasi.

Näppäimistön asettelun avulla on helppo kirjoittaa kaikilla tarvittavilla näppäimillä ja pikavalinnoilla. Vaikka se ei ehkä ole ensimmäinen valinta, se toimii vain täydellisesti laitteen kanssa.

USP: Erittäin herkät näppäimet

Tutustu Amazoniin

3. ZAGG

Taitettavan muotoilunsa ansiosta ZAGG on suunniteltu erittäin kannettavaksi. Voit helposti kantaa sitä jopa pienessä taskussa. Avaimet on suunniteltu erityisesti kirjoittamisen parantamiseksi. Erikoisnäppäimet on tarkoitettu käyttämään laitteen tarvittavia ominaisuuksia suoraan itse näppäimistöltä.

Sisäänrakennetun jalustan avulla voit käyttää älypuhelinta tai tablettia mukavammin. Lisäksi tässä näppäimistössä on laadukas ladattava litiumpolymeeriakku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan. Tämän seurauksena sinun ei tarvitse vaivautua lataamaan näppäimistöä liian usein.

USP: Taitettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. iClever BK03

Jos todella arvostat kokoontaitettavaa muotoilua, haluaisit mennä iClever BK03: een. Kolmitaitettava näppäimistö voi helposti liukastua taskuusi. Valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, se on erittäin kestävä.

Avaimet ovat reagoivia ja tekevät kirjoittamisesta kivuttoman kokemuksen. Automaattisen virrankatkaisutoiminnon ansiosta se ei salli tarpeetonta virrankulutusta. Lisäksi sinulla on kaksi värivaihtoehtoa, kuten musta ja valkoinen. Kaiken lisäksi BK03-näppäimistö tukee 18 kuukauden takuuta.

USP: Korkealaatuinen alumiiniseos

Tutustu Amazoniin

5. Arteck HB030B

Olen löytänyt Arteck HB030B: n kaikilla puolilla. Ensimmäinen asia, joka on houkutellut minua tässä näppäimistössä, on seitsemänvärinen taustavalo, joka tekee kirjoittamisesta hieman mukavampaa myös heikossa valaistuksessa.

Toinen merkittävä piirre on näppäinten tarjoama taktinen palaute. Tämä tarkoittaa, että nautit kirjoittamisesta siihen. Voi kyllä, se tarjoaa jopa 6 kuukautta akun käyttöikää. Lisäksi HB030B: llä on 24 kuukauden takuu.

USP: 7-värinen LED-taustavalo

Tutustu Amazoniin

6. OMOTON

Jos haluat mennä täysimittaiseen kirjoituskokemukseen, OMOTON voi olla syytä katsoa. QWERTY-asettelu pikanäppäimillä antaa sinun kirjoittaa haluamallasi tavalla. Lisäksi näppäimet tuntuvat rapealta ja helposti painettavilta.

Jopa 30 päivän akunkesto on kunnollinen, ja automaattisella lepotilalla se varmistaa, ettei tarpeetonta virrankulutusta ole. Kevyt ja ohut muotoilu antaa sinun kantaa sitä helposti. Lisäksi OMOTON on saatavana kahtena hyvännäköisenä värinä: mustana ja valkoisena.

USP: QWERTY-asettelu

Tutustu Amazoniin

7. MOTONG

MOTONG on tyylikäs muotoilu. Se tarjoaa 700 tunnin akunkeston, jotta työsi ei keskeydy. On myös automaattinen lepotila, joka estää tarpeettoman akun kulutuksen.

Jalustan ansiosta se pysyy vakaana, jolloin voit kirjoittaa huippuvaihteen. Avainten osalta ne ovat hyvin reagoivia ja tarjoavat kosketeltavaa palautetta. Lisäksi MOTONGilla on elinikäinen takuu.

USP: 700 tuntia ajoaikaa

Tutustu Amazoniin

8. iloinen

Joyzy voi ihanteellisesti vastata kysyntään, jos etsit ultrakevyttä ja kannettavaa näppäimistöä iPhonellesi. Voit taittaa sen nopeasti ja kantaa jopa pienessä taskussa. Kompaktin muotoilun lisäksi näppäimet tarjoavat parempaa palautetta, jonka avulla voit kirjoittaa sähköpostia tai viestiä ongelmitta.

40 tunnin ajoaika tekee siitä kunnollisen Bluetooth-näppäimistön. Hyvällä rakenteella Joyzy on saanut tarpeeksi voimaa olla pitkäaikainen kumppani iOS-laitteellesi.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Sounwill

Sounwill-näppäimistö on suunniteltu minimalistiselle. Siinä on taitettava muotoilu, joka tekee siitä kätevämmän kuljettaa. Erittäin herkät näppäimet tekevät kirjoittamisesta sujuvan. Sen lisäksi siinä on myös erillinen jalusta iPhone 6/6 Plus -laitteellesi, jota voit säätää vaatimuksesi mukaan.

180 päivän valmiusajan ja 40 tunnin ajoajan ansiosta se on kätevä työkalu kirjoittamiseen. Näppäimistö on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, ja voit muodostaa yhteyden niihin toimintonäppäimellä. Viimeisenä on myös kaksi värivaihtoehtoa - musta ja valkoinen.

USP: 180 päivän valmiusaika

Tutustu Amazoniin

10. Hyytelökampa

Jelly Comb -näppäimistö on suunniteltu minimalistiselle. Siinä on taitettava muotoilu, joka tekee siitä kätevämmän kuljettaa. Erittäin herkät näppäimet tekevät kirjoittamisesta sujuvan.

18 päivän valmiusajan ansiosta se on kätevä työkalu kirjoittamiseen. Sen mukana tulee latauskaapeli, jonka avulla voit ladata akun turvallisesti. Lisäksi sinulla on neljä kiehtovaa värivaihtoehtoa.

USP: Erittäin kannettava

Tutustu Amazoniin

11. iWerkz

iWerkz-näppäimistö on suunniteltu minimalistiselle. Siinä on taitettava muotoilu, joka tekee siitä kätevämmän kuljettaa. Erittäin herkät näppäimet tekevät kirjoittamisesta sujuvan.

30 päivän valmiusajan ja 44 tunnin ajoajan ansiosta se on kätevä työkalu kirjoittamiseen. Sen mukana tulee latauskaapeli, jonka avulla voit ladata akun turvallisesti. Lisäksi sinulla on viisi kiehtovaa värivaihtoehtoa, joista valita.

USP: Erittäin kannettava

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Nyt kun olet tutustunut suosituimpiin iPhone 6/6 Plus -näppäimistöihin. Kerro meille, mikä näyttää lupaavalta muodostaa parin iOS-laitteesi kanssa? Tarjoaako se täysimittaista kirjoittamista? Olisi mukavaa tietää valinta.

Älä missaa:

  • Parhaat akkukotelot iPhone 6 Plus: lle
  • Parhaat virtapankit iPhonelle
  • Autolaturit iPhone 6/6 Plus -puhelimelle
  • Parhaat autotelineet iPhone 6 Plus: lle

Uusimmat viestit