Parhaat iPhone 7- ja iPhone 7 Plus VR -kuulokkeet vuonna 2020

On uskomatonta elää näennäismaailmassa, jossa kaikki näyttää mielikuvituksen ulkopuolella. Virtuaalitodellisuus tarjoaa melkein kaikki mahdollisuudet saada asiat tapahtumaan; jota ei edes voi ajatella todellisessa maailmassa.

Jotta saisit villin unelmasi eläväksi niin elävästi kuin ikinä haluat, olemme laatineet luettelon parhaista VR-kuulokkeista iPhone 7: lle ja iPhone 7 Plus: lle. Nämä upea muotoilu ja uusin tekniikka tarjoavat VR-kuulokkeet asettavat uuden standardin. Joten mikä estää sinua kaverustasi? Valitse yksi näistä parhaista VR-pelisovelluksista iPhonelle ja vie heidät mahtavaan ratsastukseen näiden VR-kuulokkeiden kanssa. Lähdetään vuoristorata-ajamiselle!

Parhaat iPhone 7- ja iPhone 7 Plus VR -kuulokkeet vuonna 2020

Nopea pääsy:

 • Yhdistä VR
 • VR EMPIRE
 • Gearsone
 • Destek
 • Kamle
 • Sytros
 • Huippumaksut
 • digib
 • VR SHINECON
 • Canbor

# 1. Yhdistä VR

CNN on nimennyt parhaaksi VR-kuulokemikrofoniksi ja on voittanut Academic’s Choice Award -palkinnon sekä Taste Awards 2017 Honoree -palkinnon. Merge VR: llä on rikas profiili. Pehmeällä, kevyellä ja joustavalla vaahtomateriaalilla varustettu kuulokemikrofoni sopii saumattomasti kaikkiin kasvojesi muotoihin. Lisäksi se on erittäin kestävä ja helppo puhdistaa.

Yhdistettynä kaksoissyöttöpainikkeisiin, sen avulla voit käyttää VR-sovelluksia kätevämmin. Siksi sinun ei tarvitse luottaa ohjaimiin pelaamaan pelejä. Linssit ovat täysin säädettävissä silmäetäisyyden mukaan. Vielä parempi, voit valita Yhdistä VR seitsemästä kauniilta näyttävältä väriltä, ​​kuten violetti, keltainen, sinivihreä jne.

USP: Marshmallow pehmeä vaahto

Tutustu Amazoniin

# 2. VR EMPIRE

VR EMPIRE on erittäin edistyksellinen ja täysin säädettävä. VR: n mukana tulee 6 tuuletusaukkoa kannen ympärillä lämmön johtamiseksi. Siellä on myös puhelinvastaajapainike, jonka avulla et koskaan unohda tärkeitä puheluita. Suurella 120 asteen katselukulmalla se on suunniteltu tarjoamaan elämää suurempaa 3D-kokemusta.

Älypuhelimesi pysyy ehjänä paikallaan, jolloin voit hyödyntää pelejä parhaalla mahdollisella tavalla. Vielä tärkeämpää on, että hämmästyttävä visuaalisen ja audition integrointi kypärään tekee siitä välttämättömän voimavaran virtuaalitodellisuuden elävöittämiseen.

USP: Lämmöntuotto

Tutustu Amazoniin

# 3. Gearsone

360 asteen mukaansatempaavan katselukokemuksen ja 103 asteen näkökentän ansiosta Gearsone kiinnittää sinut tuntikausiksi. Hihna voi säätää mukavasti estämättä korviasi. Hyppää läpi syvimmän kanjonin tai kaipaa sydämenlyöntiä trillerielokuvalla, mitä teetkin tällä VR-kuulokkeella, se herättää kuolleita asioita eloon.

Pelaamista varten kuulokkeissa on super-ohjain, joka lisää kipinää pelikokemukseesi. Voit myös säätää oppilaan ja polttovälin mukavuutta silmäsi. Viimeiseksi, se tukee laajaa näytön kokoa, ja tukee lisäksi iPhone 7: ää ja iPhone 7 Plus: ta.

USP: Mukava istuvuus

Tutustu Amazoniin

# 4. Destek

Destek VR -kuulokkeilla iPhone 7 ja 7 Plus -laitteille on vaikuttava ominaisuus vastustaa sinistä valoa. 110 asteen näkökentän ollessa kyseessä, älä ole vain katsoja, vaan ole todellinen jäsen kaikessa mitä katsot. Se on varustettu kosketuspainikkeilla ja kaukosäätimellä, jotka mahdollistavat pelikokemuksen kuin koskaan ennen. Se saattaa tuntua hieman epämukavalta sen suunnittelussa, mutta ajan myötä opit sen ja nautit pelaamisesta VR-kuulokkeilla.

Kasvojen pehmuste on valmistettu erittäin pehmeästä hengittävästä kankaasta, joka ei vahingoita kasvojasi. Samanaikaisesti hihna on myös lempeä päähän. Kaiken kaikkiaan se on mukava käyttää pitkään.

USP: Anti-blue Light HD -objektiivit

Tutustu Amazoniin

# 5. Kamle

VR-kuulokkeiden käyttäminen tuntikausia voi lämmittää iPhonea. Kamle korjaa tämän rajoituksen oikein sisällyttämällä lämpöhäviösuunnittelun, joka saa iPhonen säteilemään nopeammin ja siten rajoittamalla lämpöä. Pehmeä vaahtomateriaali rauhoittaa kasvojasi tuntikausia.

Voit myös säätää oppilaan ja polttovälin mukavuutta silmäsi. Kuulokkeissa on myös ohjaussauvan kaltainen Bluetooth-kaukosäädin pelaamista ja elokuvien katselua varten.

USP: Lämpöä johtava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Sytros

Sytros on tuonut markkinoille premium-luokan VR-kuulokkeet, joissa on ensiluokkaiset linssit iPhone 7: lle ja iPhone 7 Plus: lle. Laajan näkökentän avulla tunnet 3D-kokemuksen kuin koskaan ennen näiden kuulokkeiden avulla. Silmien lohduttamiseksi voit säätää oppilaan ja polttovälin helposti. Parasta on, että voit käyttää tätä kuuloketta jopa lasien kanssa.

Se on varustettu painikkeilla, joten se ei vaadi kaukosäädintä. Paksu ja mukava vaahto ei vahingoita kasvojasi, vaikka sinulla olisi sitä tuntikausia. Kaiken kaikkiaan se on kunnollinen VR-kuuloke kohtuulliseen hintaan.

USP: Lasituki

Tutustu Amazoniin

# 7. Huippumaksut

Topmaxions VR -kuulokkeiden muotoilu on vähän erilainen kuin muut luettelossa olevat. Mutta se on huomattavan mukava katsella tuntikausia, ja myös 3D-kokemus on merkki. Oppilaan ja polttovälin säätäminen on perustavaa laatua säätämällä kuulokkeiden painikkeita.

Imukupin muotoilu pitää iPhonen paikallaan riippumatta siitä, kuinka liikut tai tanssit katsellessasi tai pelatessasi peliä. Lopuksi, se on yhteensopiva melkein kaikkien iPhone-laitteiden kanssa, joiden koko on 4,0-6,0 tuumaa.

USP: Yhteensopiva melkein kaikkien iPhone-laitteiden kanssa

Tutustu Amazoniin

# 8. digib

digib poistaa kaiken monimutkaisen prosessin VR-kuulokkeiden asettamiseksi. Aseta iPhone 7 tai 7 Plus yksinkertaisesti VR-lasien sisään ja voit nauttia 360 asteen kokemuksesta. digibin VR-kuulokkeet sopivat parhaiten ulkoiluun ja upeisiin pelikokemuksiin.

Kevyet VR-kuulokkeet ovat mukavat nenässäsi, ja siksi voit katsella videoita ja elokuvia pitkiä tunteja. Silmään turvallisten, säädettävien HD-laatuisten linssien avulla voit antaa lapsesi katsella suosikkiohjelmiaan.

USP: Silmille turvalliset HD-linssit

Tutustu Amazoniin

# 9. VR SHINECON

VR SHINECON on kehittänyt humanisoidun VR-kuulokemikrofonin, joka antaa sinulle mielenrauhan, kun katselet sisältövalintaa iPhonessa. Parasta tuotteessa on kuulokkeiden sisäpuolella oleva pehmeä sieni, joka suojaa puhelimesi näyttöä. Lisäksi iPhone-kotelo on suojattu naarmuilta.

Ergonominen muotoilu on toinen tämän VR-lasin silmiinpistävä piirre; T-muotoinen hihna vähentää 30%: n painetta silmiesi ympärillä ja tasapainottaa pään rasitusta. Tämän jälkeen et tunne huimausta ja väsymystä edes pitkien videoiden katselun jälkeen.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. Canbor

Canbor on yksi luettelon kevyimmistä VR-kuulokkeista. Se painaa vain 9,9 oz, mikä tekee siitä mukavan ja tuntuu siltä, ​​ettei yllään mitään pään ja kasvojen päällä. Teräväpiirtolinssit tuottavat kristallinkirkkaan näytön upealla 3D-kokemuksella.

Säädä oppilaan etäisyys ja polttoväli täydellisen katselukokemuksen takaamiseksi. Toisin kuin muut, tämä tukee 120 asteen näkökenttää, mikä on lisäetu. Lopuksi sen hinta on hieman korkeammalla puolella, mutta tuotteen laatu oikeuttaa sen kohtuudella.

USP: 120 asteen näkökenttä

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Paranna 3D-katselukokemustasi ja tutustu kaikkeen ihmemaa iloon. Varmista, että kerrot meille hämmästyttävästä kokemuksestasi kanssamme.

Minkä näistä VR-kuulokkeista olet valinnut? Älä unohda kertoa suosikkivalintasi nimi!

Haluat ehkä tarkastella:

 • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-kuulokkeet
 • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autolaturit
 • Parhaat iPhone 7/7 Plus -virtapankit

Uusimmat viestit