Kuinka korjata "iTunes-yhteys iPhoneen oli palautettu" -virhe

iTunes heittää erilaisia ​​virheitä, kuten 3194, 1016, 4004 ja paljon muuta. Yksi näistä on "yhteyden palauttamisvirhe", jota monet ihmiset kohtaavat. Kun yrität synkronoida iPhonea iTunesiin (USB: n kautta), iTunes näyttää satunnaisesti virheilmoituksen ja lopettaa synkronoinnin.

Virhesanoma kuuluu: "iPhonea ei voitu synkronoida, koska yhteys iPhoneen oli palautettu." Kuinka korjaat tämän?

Kuinka korjata iTunesin yhteys iPhoneen palautettiin -virhe

Nopea vinkki

Monta kertaa muutama helppo temppu toimii kiehtovan ongelman ratkaisemisessa. Siksi suosittelen, että irrotat iOS-laitteen verkkovirrasta, suljet iTunesin ja käynnistät sitten sekä älypuhelimen että tietokoneen. Yritä sitten synkronoida iPhone uudelleen tietokoneeseen.

Ratkaisu # 1. Yritä vaihtaa kaapeli

Yksi ensimmäisistä kokeiltavista asioista on uuden USB-kaapelin hankkiminen. Useimmiten yksinkertaiset ongelmat kaapelissa voivat johtaa yhteyden nollaamiseen.

Et tiedä tätä selvästi, mutta yksi viite / oire kaapeliongelmasta on ajoittaisia, kun lataat iPhonea seinälaturista samalla kaapelilla. Jos iPhone tai iPad lopettaa satunnaisesti lataamisen (vain jatkaakseen pian uudelleen), kaapelissa on jotain vikaa.

Ratkaisu # 2. Vaihda portti

Voit myös yrittää vaihtaa porttia, johon USB-kaapeli on kytketty. Jos käytät keskitintä, yritä liittää iPhone-kaapeli suoraan tietokoneeseen / Maciin. Joskus USB-portin sähkö- / piiriongelmat voivat palauttaa yhteyden laitteen ja tietokoneen välille.

Ratkaisu # 3. Nollaa synkronointihistoria

ITunesissa Laiteasetukset-kohdassa on Nollaa synkronointihistoria -painike. Tiedetään korjaavan yhteyden palauttamisen ongelman monille käyttäjille. Voit nollata synkronointihistorian oikein seuraavasti:

 • Irrota kaikki tietokoneeseen liitetyt iOS-laitteet
 • Avaa iTunes
 • Klikkaus Muokata ja sitten eteenpäin Asetukset
 • Klikkaa Laitteet välilehti
 • Klikkaa Nollaa synkronointihistoria -painiketta
 • Sulje iTunes
 • Yhdistä nyt iOS-laitteesi uudelleen ja anna iTunesin synkronoida laite

Jos olet onnekas, vain synkronointihistorian nollaaminen korjaa ongelman. iTunes synkronoi iOS-laitteesi heittämättä yhteyden palautusvirhettä.

Joskus tämä toimii täydellisesti, mutta joskus se toimii satunnaisesti ja vain satunnaisesti. Yritä tällöin poistaa lukituskansio.

Ratkaisu # 4. Nollaa se lukitsemalla kansio

Lukituskansio on suojattu kansio tietokoneellasi, joka sisältää lämpötilatietoja (lähinnä synkronoinnista). Tämän kansion (tai tämän kansion sisällön) poistaminen nollaa lukituskansion (jota iTunes käyttää). Lukituskansion palauttaminen tapahtuu seuraavasti:

Irrota iPhone ja sulje iTunes kokonaan ennen kuin jatkat.

Macissa:

Napsauta Finderissa Siirry → Siirry kansioon

 • Tyyppi / var / db / lukitus
 • Napsauta Näytä → kuvakkeina nähdäksesi joitain tiedostoja
 • Valitse ne kaikki ja poista (siirrä roskakoriin). Älä poista itse lukituskansiota. Sinun on poistettava vain lukituskansiossa olevat tiedostot

Windows:

 • Napsauta Win 8 -käyttöjärjestelmässä suurennuslasia (haku). Napsauta Win 7: ssä Alkaa. Napsauta Win XP: ssä alkaa ja napsauta sitten Juosta
 • Tyyppi %Ohjelmoida tiedostoa%
 • Avaa nimetty kansio Omena
 • Poista Sisälle suojautuminen kansio (sinun on oltava kirjautuneena järjestelmänvalvojana)

Kun olet poistanut lukituskansion, käynnistä iTunes, liitä iPhone ja tarkista, synkronoidaanko laite ongelmitta.

Ratkaisu # 5. Päivitä iTunes ja iOS-laite

Varmista, että tietokoneellasi on asennettuna iTunesin uusin versio. ITunesin vanha versio saattaa olla pilaamassa urheilua. Siksi päivitä se.

Onko iPhonellasi uusin iOS-versio? Ei. On parempi päivittää se, koska ohjelmistopäivitys voi korjata useita olemassa olevia virheitä ja ongelmia.

Käärimistä…

Toivottavasti nämä temput pystyvät korjaamaan ongelman. Se ei ole suuri ongelma, ja se voidaan helposti ratkaista yllä mainituilla temppuilla. Kerro meille, auttavatko nämä menetelmät ongelman ratkaisemisessa.

Uusimmat viestit