Parhaat iPhone 5 / 5s -hihnat vuonna 2020

Kun mennä lenkkeilyyn / juoksuun, missä kiinnität iPhonea? Mikä on paras tapa pitää iPhone turvassa kuntoillessasi? On selvää, että iPhone-käsivarsinauha on yksi parhaista kuntosalin lisävarusteista älypuhelimelle.

IPhone 5s / 5 -hihnan valinta on helppoa, mutta sinun on varmistettava, että se sopii tiettyihin kriteereihin: sen on oltava vesitiivis, jotta hiki ei pääse vaikuttamaan iPhoneen. Se on sopinut oikein, mikä tarkoittaa, että hihnojen on oltava säädettävissä ja tietysti käsivarsinauhan tulisi olla kevyt.

Siellä on upeita iPhone 5 / 5s -hihnoja - mutta useimmat näistä eivät anna sinun käyttää tätä TouchID-anturia. Voit silti työskennellä läpi sovellusten jne. Yksi yksinkertainen vinkki olisi poistaa sormenjäljen lukitus käytöstä, kun laitat kyseisen iPhone 5: n käsivarsinauhaansa.

Parhaat Käsivarsinauhat iPhone SE, 5s ja iPhone 5

# 1. Belkin

Ohut, ei kovin tyylikäs, mutta tarpeeksi, kevyt ja säädettävä: se on Belkin Ease-Fit. Tämä iPhone-käsivarsinauha pitää iPhonen turvallisena ja kuivana kuntoilun aikana. Säädettävä hihnan ympärys on 32 cm. Lisäksi käsivarsikotelo on pestävä käsin.

USP: Ykköslaatua

Tutustu Amazoniin

# 2. Incase Sports käsivarsinauha

Incasen iPhone 5s / 5 -puhelimen Sports Armband -kotelo on yksi hienoimmista, minimaalisen näköisistä käsivarsinauhoista. Siinä on esimerkiksi hikoiltava suoja, kosketusherkkä näytön suojus, rei'itetty iho ja heijastavat turvallisuuskohdat.

Käsivarsinauha on helppo säätää käsivarteen sopivaksi. TouchID ei toimi, kun puhelin on käsivarsikotelon sisällä.

USP: Yksinkertainen ja minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. Laukku

Supcase on yksi arvostetuimmista tuotemerkeistä, kun on kyse iPhone-koteloista. Tämä iPhone 5s: n käsivarsinauha ei ole erilainen. Siinä on ensiluokkainen laatu, johon voit luottaa treenaamisen aikana. Valmistettu silikonista, tämä kotelo mahtuu käsivarren kooille 9 "- 21". Kotelo antaa sinulle pääsyn kaikkiin portteihin ja toimintoihin treenaamisen aikana.

Tarranauha on irrotettava, joten voit käyttää sitä itsenäisenä kotelona säännöllisesti. Lisäksi se on käsin pestävä pitämään se hygieenisenä pitkäaikaisessa käytössä. Värivaihtoehtoja ei ole käytettävissä.

USP: Silikonikuori

Tutustu Amazoniin

# 4. iGadgitz

Suunniteltu edulliseksi käsivarsikoteloksi, iGadgitz iPhone -hihnankotelo on valmistettu neopreenista - lopulta hyvä, vedenkestävä. Kotelo pitää kuulokkeet ja painikkeet käytettävissä. Kuten useimmissa käsivarsikoteloissa, se pysyy paikallaan säädettävän tarranauhan kanssa. Se on myös yhteensopiva Nike + -antureiden kanssa.

USP: Edullinen

Tutustu Amazoniin

# 5. Viritä vyö

Tune Belt -varsi on valmistettu pehmeästä mutta kestävästä neopreenista. Se sopii useimpiin tapauksiin niiden paksuudesta riippumatta. Liu'uta vain iPhone 5s -laitteesi ja olet valmis mihin tahansa harjoitteluun, jonka haluat tehdä. Käsivarsinauha on hikienkestävyys, ja siten se seuraa sinua intensiivisimmässä harjoituksessa.

Kotelossa on tarkat leikkaukset, joten kaikki portit ovat helposti saatavilla. Vaikka etuosa on läpinäkyvä, mikä tekee kosketusnäytöstä palan kakkua. Lopuksi ei ole mitään värivalintoja.

USP: Sopii melkein kaikkiin koteloihin

Tutustu Amazoniin

# 6. i2 vaihde

Kun menet treeniin, sinun on kannettava avaimet mukanasi. Siinä on pieni avaimen tasku, joka pitää avaimesi turvallisesti. Lisäksi yöheijastinominaisuus toimii täydellisesti myöhäisillan kuntoiluhulluille. Käsivarsinauha mahtuu varsiin, joiden koko vaihtelee 9 "- 15", mikä on enimmäkseen vakiovalikoima meistä.

Kotelo on riittävän kestävä suojaamaan puhelinta putoamiselta ja samalla myös riittävän pehmeä, jotta se ei vahingoita käsivarsiasi. Läpinäkyvän näytön ansiosta näyttö on helposti käytettävissä. Viimeisenä on laaja valikoima värejä.

USP: Yöheijastin

Tutustu Amazoniin

# 7. JEMACHE

Tämä käsivarsinauha ei vain avain taskussa, vaan siinä on myös erityinen paikka kuulokkeillesi. Paitsi että takana on paikka tallentaa korttisi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kantaa lompakkoasi treenatessasi. Tämä yksi tapaus tekee kaiken. Neopreenista valmistettu, se on kestävä mutta pehmeä ja tekee siitä myös hikeä kestävän.

Värivaihtoehtoja ei ole, mutta jos olet lihasten rakentaja, jolla on valtava hauis, on mahdollisuus ostaa jatke kotelon mukana.

USP: Kuulokkeet, kortti ja avaimen tasku

Tutustu Amazoniin

# 8. Kaivos

Kirkas väri, joten se näkyy heikossa valaistuksessa. Lisäksi siinä on kuulokkeiden johdonpidin ja avain tasku avaimen pitämiseen. Neopreenista valmistettu se venyy tarpeen mukaan, mutta ei samalla vahingoita käsivartiasi. Aseista puhuttaessa se mahtuu käsivarren kokoon 8 ″ - 14 ″.

Siinä on selkeä vedenpitävä näytönsuoja, jonka avulla voit käyttää iPhone 5: täsi tehokkaasti. Kirkkaan värin lisäksi siinä on myös heijastava nauha, joka hehkuu hämärässä. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja.

USP: Kirkas väri näkyy hämärässä

Tutustu Amazoniin

# 9. Punainen Start Tec

Liu'uta iPhone 5s vain käsivarsikoteloon ja aloita treenaaminen; se on niin yksinkertaista. Sitä voidaan käyttää muutaman ohuen kotelon kanssa, eikä se välttämättä sovi joihinkin paksuihin koteloihin. Tarranauha sopii helposti useimpiin käsivarren kokoihin, joten se sopii erinomaisesti mies- tai naisurheilijoille. Kirkas muovinen näyttö ja hikeä kestävä materiaali ovat joitain tämän käsivarsikotelon ominaisuuksia.

Neopreenimateriaali on pehmeää, kevyttä eikä naarmuta ihoa, joten se on täydellinen kumppani harjoittelun aikana. Viimeisenä on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja sininen.

USP: Rahat takaisin takuu

Tutustu Amazoniin

# 10. VUP

Tätä käsivarsinauhaa voidaan helposti kutsua yhdeksi parhaimmista käsivarsikoteloista iPhone 5: lle. Lukuun ottamatta ominaisuuksia, kuten avaimenpidikkeitä ja kuulokkeiden johdonpitimiä; se mahdollistaa myös iPhonen kiertämisen jopa 180 astetta. Se mahtuu käsivarren kooille välillä 9 '' - 16 ''. Lykran ja neopreenin yhdistelmä tekee siitä kestävän ja pehmeän samanaikaisesti.

Tämän lisäksi bändi on hikeä kestävä ja myös pestävä; voit käyttää sitä uudestaan ​​ja uudestaan ​​pitkään. Loppuviitteessä on kolme kirkasta väriä käden ulottuvilla.

USP: 180 asteen näytön kierto-ominaisuus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia iPhonestasi treenaamisen aikana, koska nämä käsivarsikotelot varmistavat, että olet päättäväinen harjoittelussa, kun he tekevät työtä, johon heille on tehty.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 5s / iPhone SE -kotelot
  • Trendikkäät iPhone 5s -suojakotelot tyylikkäästi
  • Parhaat iPhone 5 / 5s -vedenkestävät kotelot

Jos meiltä puuttui mahtava käsivarsinauha, tiedät poran. Kommentoi alla tai ilmoita siitä Facebookin ja Twitterin kautta. Tilaa myös Instagram

Uusimmat viestit