Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

Käynnistä uusi vuosi selkeämmin. Peitä iPhone 6s Plus -puhelimesi kristallinkirkkailla koteloilla. Nämä tapaukset eivät vain suojaa iPhonea, vaan antavat myös mahdollisuuden näyttää puhelimesi todelliset värit. Laadukkaat materiaalit, selkeät kotelot ovat tunnettuja vaativille kuluttajille, jotka ovat kehittäneet makua yksinkertaisille ja siistille ulkonäölle. Lisäämättä monia jazzisia elementtejä iPhone 6s Plus -laitteeseesi, nämä tapaukset hohtavat myös persoonallisuutesi läpinäkyvyyttä.

1. iXCC

iXCC: n kirkkaassa kotelossa ei ehkä ole kiiltävää profiilia, mutta kannattaa katsoa, ​​jos haluat yksinkertaisen ja kestävän kannen. Siinä on vahva puskuri, joka on valmistettu pehmeästä TPU: sta ja jäykkä selkä, joka voi suojata iskun helposti.

Etuhuulella ja takasuojuksella kamera ja kosketusnäyttö pysyvät suojattuina. Pääasiassa pehmeiden ja kumisten sivujen ansiosta se tarjoaa tarvittavan pidon. Tämän seurauksena on vähemmän mahdollisuuksia, että tämä läpinäkyvä kansi putoaa kädestäsi.

USP: Pehmeät sivut parantavat pitoa

Tutustu Amazoniin

2. JETech

“JETech” on keksinyt läpinäkyvän kannen, joka voi olla mukavasti älypuhelimesi suosikki. Se on yksi suosituimmista selkeistä tapauksista (lähes viisi tähteä lähes 7 000 asiakasarvostelusta).

Tässä JETechin tarjouksessa on pari ominaisuutta, jotka ovat kiinnittäneet huomioni. Ensinnäkin tukeva rakenne perustuu PC: n ja TPU: n yhdistelmään. Siksi älypuhelimesi pitäisi pystyä kestämään sokki.

Ja toinen, UV-kestävyys, jonka avulla se voi säilyttää kirkkauden pitkään.

USP: UV-kestävyys

Tutustu Amazoniin

3. Caseology Skyfall -sarja

Tämä Caseology Skyfall -sarjan läpinäkyvä tapaus on niin miellyttävä silmille. Silmiinpistävän ohut muotoilu tekee siitä välittömän vaikutuksen.

Pyöristetyt reunat ja pehmeä pinnoite tarjoavat paremman otteen, jonka avulla voit pitää laitettasi halutulla mukavuudella. Tämä selkeä tapaus voi kestää pieniä pudotuksia ja vastustaa naarmuja.

Lisäksi voit valita Skyfall-sarjan kannen neljässä värivaihtoehdossa, mukaan lukien kulta, hopea, hiilimusta ja ruusukulta.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. OtterBox SYMMETRY -SARJA

Iskuja vaimentavamman muotoilunsa ansiosta OtterBox SYMMETRY SERIES -kotelot tarjoavat tinkimättömän suojan iPhonellesi. Siinä on selkeä selkä ja läpinäkymätön tukeva runko.

Taskuystävällisen muotoilun ansiosta kansi liukuu mukavasti sisään ja ulos taskustasi. Viistotun reunan ansiosta kosketusnäytöllä on välttämätön suoja naarmuilta.

Leikkausten osalta ne ovat melkein tavoitteita, joten voit käyttää portteja helposti. Lisäksi SYMMETRY-SARJAN läpinäkyvillä kannilla on yhden vuoden takuu.

USP: Taskuystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Shamo

Shamon tarjous on todennäköisesti 5,97 dollaria halvin selkeä kotelo iPhone 6s Plus -puhelimelle. Joten, voiko se kestää tehtävän?

Mitä voin kertoa, tämä kansi on tarpeeksi hyvä vastustamaan naarmuja, mutta älä odota sen kestävän kolhuja. Se on hieman ohuemmalla puolella ja ympäröi laitteen täydellisesti.

Ja sileä ulkopinta yhdistettynä kumitettuihin sivuihin, kämmenesi pitää sen erittäin tarttuvana. Lisäksi Shamo's tarjoaa tämän kannen seitsemässä lumoavassa värissä, kuten sinivihreä, vaaleanpunainen, violetti ja paljon muuta.

USP: Tyylikäs profiili

Tutustu Amazoniin

6. Trianium

Trianium tuo ohuen kotelon, joka on yhtä läpinäkyvä kuin vesi. Katsokaa tätä tapausta ja hyväksyt tämän tosiasian. Tämä kotelo on täysin yhteensopiva iPhone 6s Plus: n kanssa; se antaa ensiluokkaisen suojan kahdella iskunvaimennuskehyksen kerroksella ja kiinteällä rungolla. Molemmat suojaavat iPhonea tahattomilta putoamisilta, naarmuilta ja kolhuilta. Palauta tässä tapauksessa iPhone 6s Plus -laitteen alkuperäinen väri ja muotoilu.

Trianiumin kirkas tyynyliina on saatavana kuudessa värissä.

USP: Naarmunkestävä

Tutustu Amazoniin

7. Asiaarmeija

Case Army-läpinäkyvässä kotelossa on niin monia ominaisuuksia: kristallinkirkas, läpinäkyvä, pehmeät sivut, TPU-puskuri, kova kuoren takaosa, silikonikotelo ja paljon muuta. IPhone 6s Plus -laitteen kaikki sivut ja painikkeet on peitetty TPU-reunoilla, mikä antaa laitteellesi lisäsuojan.

Muovinen kumikotelo pitää iPhone 6s Plus: n suojattuna ja säilyttää tyylikkään laitteen tyylin. Käyttäjät ovat vakuuttaneet sen kyvystä vähentää signaalin menetysmahdollisuutta. Ihaile Case Army -koteloa sen sileästä, käsitellystä kumista, joka kestää likaa ja tahroja.

USP: Pehmeä TPU-puskuri

Tutustu Amazoniin

8. Spigen

Spigen hallitsee iPhone- ja iPad-lisävarustepiiriä. Tämä selkeä tapaus on vain yksi esimerkki Spigenin huipputuotevalikoimasta. Erityisesti iPhone 6s Plus: lle suunniteltu läpinäkyvä kotelo on erittäin ohut iho, joka säilyttää iPhonen upean ulkonäön ja poikkeuksellisen tunnelman kohotetulla huulellaan kameran ympärillä.

Ohut ominaisuutensa ansiosta kotelo on huvittavan kevyt. Koska se on valmistettu kiinteästä polypropeenista, kotelo on puolijoustava; huurteen viimeistelytekniikka tekee siitä kestävämmän ja antaa minimaalisen tyylin.

USP: Pakkasen viimeistely

Tutustu Amazoniin

9. Ringke Fusion

Esitämme yhden Amazonin myydyimmistä selkeistä tapauksista. Ringke on iPhone 6s Plus -koteloiden luettelon kärjessä ja siinä on erotetut ominaisuudet. Hienostunut kotelo on saatavana näkymättömällä puolustajan näytön suojauksella, mikä tekee siitä ainutlaatuisen yhdistelmän näytön ja kehon suojausta.

Aukot on muotoiltu niin tarkasti, että voit helposti painaa kaikkia iPhone 6s Plus -laitteen painikkeita ja hallintalaitteita. Ringke on ottanut käyttöön innovatiivisen antistaattisen elementin, joka estää pölyn ja lian tarttumisen koteloon.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

10. KOTELO Ares

SUPCASE Ares lupaa tarjota 360 asteen suojan älypuhelimellesi. Joustavan puskurin ja läpinäkyvän takaosan kotelo sopii tiukasti phabletin ympärille. 3H-luokituksen ansiosta kansi kestää täysin naarmuja.

Sisäänrakennettu näytönsuoja pitää kosketusnäytön turvallisena estämättä sen koskemasta pintaan. Porttitulppa pitää pölyn poissa, kun taas sileitä painikkeita on mukava painaa. Kumipinnoitettujen sivujen kanssa kirkas kotelo sopii täydellisesti kämmenelle.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos

Minkä selkeän tapauksen olet valinnut, jotta iPhone 6s Plus loistaa läpi? Jaa arvokasta palautettasi kommentteihin ja kerro meille haluamasi laatu näissä läpinäkyvissä tapauksissa. Pidän näistä tapauksista trendikkäästä suunnittelusta, korkealaatuisesta materiaalista ja kyvystä suojata laitettasi tyhjästä. Lisäksi ne ovat erittäin kevyitä ja sopivat täydellisesti laitteeseesi.

Haluat myös tarkistaa:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6s Plus -tukikotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot

Uusimmat viestit