Parhaat iPhone X -kotelot vuonna 2021

iPhone X on upea muotoilu, jonka päällä on upea reunasta reunaan -näyttö. Niin vaikuttava älypuhelin ansaitsee kaiken tarvittavan hoidon ja suojauksen, jotta se pysyy turvassa ja pitää sen tyylikkyyden ennallaan pitkään, eikö olekin? Joten, mitä sinä odotat? Mene tutustumaan tähän laajaan valikoimaan parhaita iPhone X -koteloita ja valitse käsin se, joka voi sopia saumattomasti älypuhelimeesi!

Varmistaaksemme, että pystyt valitsemaan oikean puvun erityistarpeidesi mukaan, olemme sisällyttäneet a erilaisia ​​koteloita iPhone X: lle. Joten jos pidät erittäin ohuesta kotelosta, etsit lompakkokoteloita tai haluat mennä viehättävään selkeään koteloon, tämä erikoismallisto on peittänyt sinut kokonaan. Oletko valmis sukeltamaan eteenpäin? Tässä mennään selaamaan iPhone X: n kotelot!

Hämmästyttävä kokoelma iPhone X -koteloille

Nopea pääsy:

 1. Pad & Quill
 2. bellroy-lompakko [mahtuu 5 korttia]
 3. iPulse - Paras iPhone X -kotelo [Lompakko]
 4. Alpatronix BXX - paras iPhone X -kuori [akku]
 5. Case-Mate TOUGH MAG
 6. TORRAS Love -sarja - Paras iPhone X -kuori [ohut]
 7. Speck Presidio Clear -kotelo - paras iPhone X -kuori [Clear]
 8. Zizo ION -sarja - paras iPhone X -kuori [raskas]
 9. bellroy 1 kortti
 10. X-Doria Defense Shield -sarja
 11. Zizo ATOM -sarja
 12. totallee
 13. Speck Presidio
 14. bellroy puskuri
 15. OtterBox-työmatka
 16. Spigen Neo Hybrid
 17. ESR
 18. Spigen Ultra Hybrid

1. Ylellinen taskukirja Pad & Quilliltä

Kun puhut ylellisimmistä iPhone X -koteloista, “Luxury Pocket Book” pitäisi tulla kuvaan heti. Tästä premium-kannesta on paljon puhuttavaa, ja mikä tekee siitä erottuvan on huippuluokan nahan ja puun ainutlaatuinen integraatio.

Amerikan täysjyväinen satulanahka antaa sille paitsi rikkaille myös pitkäikäisyyden. Itämeren koivuteline kehittää edelleen kestävyyttä.

Mahdollisuudella säilyttää jopa 5-7 korttia ja rahaa, Luxury Pocket Book on pohjustettu täydelliseksi lompakkokoteloksi. Ja kyllä, voit mehuttaa iPhone X: n langattomasti ilman, että sinun tarvitsee poistaa kantta.

USP: Runsas sekoitus nahkaa ja puuta

Katso Pad & Quill

2. bellroy Wallet [mahtuu 5 korttia]

Bellrojan nahkainen kotelo tarjoaa useita kolikkopelejä muovirahojen, henkilötodistusten ja valuuttatietojen tallentamiseen. Voit pitää jopa viisi korttia iPhonen kotelossa. Ja silti tapaus voi säilyttää minimaalisen profiilinsa.

Kun haluat katsoa videoita, elokuvia, diaesityksiä ja muuta sisältöä, voit muuntaa tämän tapauksen jalustaksi. Kun et halua tarkistaa ilmoitusten määrää, pidä kansi kiinni ja rentoudu.

USP: Pehmeä mikrokuituvuori

Katso Bellroy

3. iPulse Vintage Book -sarja

iPulse Vintage Book -sarja on epäilemättä paras lompakkokotelo iPhone X: lle. Se on valmistettu italialaisesta täysnahasta ja siinä on runsas käsintehty muotoilu. Rohkea ompeleminen lisää vetovoimaa ammattimaiselle ulkonäölle.

TPU-sisustuksen ansiosta lompakkokotelo kestää iskuja. Kotelossa on kaksi korttipaikkaa ja rahatasku, joiden avulla voit kuljettaa arvoesineitäsi täydellä mielenrauhalla.

Magneettisuljin tarjoaa lisää turvallisuutta antamalla sinun kiinnittää kotelo tukevasti. Turvallisuuden lisäksi iPulse Vintage Book -sarjan koteloita on saatavana useina väreinä, mukaan lukien ruskea, musta, punainen, ja niillä on elinikäinen takuu. [Tutustu parhaisiin iPhone X -lompakkokoteloihin]

"Jos haluat mennä klassikoksi, pidä iPulse-lompakkokotelo tutkassa."

USP: Ylellinen kirjan suunnittelu

Tutustu Amazoniin

 4. Alpatronix BXX

Olemme valinneet Alpatronix BXX: n parhaana akkukotelona iPhone X: lle. Se on hyvässä asemassa vankka 4200 mAh: n akku, joka tarjoaa yli 150%: n latauksen älypuhelimeesi.

Toinen erittäin vaikuttava piirre tässä tapauksessa on kyky tukea Qi-langatonta lataustekniikkaa. Tämän seurauksena voit ladata iPhonen lisäksi myös tämän kotelon langattomasti kerralla.

Applen sertifioima se tarjoaa tarvittavan suojauksen laitteellesi latauksen aikana. 360 asteen naarmuuntumissuoja ja kestävä sisäänrakennettu apu tarjoavat täydellisen suojan laitteellesi. Mukana toimitettava näytönsuoja tarjoaa sekä kirkkauden että pitää naarmuuntumisen kaukana.

Tämä ei ole kaikki, Alpatronix BXX on saatavana kolmessa värissä, kuten musta, ruusukulta ja kulta, ja siihen sisältyy elinikäinen takuu. [Tutustu parhaisiin iPhone X -akkuihin]

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

5. Case-Mate TOUGH MAG

Case-Maten Tough Mag -sarja on todella tarpeeksi kova suojaamaan iPhone X: täsi. Siinä on metallinapit, joissa on luonnollinen tunnelma, kun taas tekstuuri antaa sinulle hyvän otteen kädessä pidettäessä.

Toinen merkittävä piirre tässä tapauksessa on erittäin tukeva rakenne, joka voi selviytyä jopa 10 metrin pudotuksista. Joten niin kauan kuin tämä asia on älypuhelimessasi, sinun ei tarvitse huolehtia satunnaisista kolhuista. Lisäksi se ei ole langattoman latauksen tapa. Lisäksi TOUGH MAG: lla on elinikäinen takuu.

USP: 10 jalan pudotussuoja

Tutustu Amazoniin

6. TORRAS Love -sarja

TORRAS Love -sarja erottuu parhaasta ohuesta kotelosta iPhone X: lle. Se on varustettu hienoimmalla silikonimateriaalilla. Pehmeäkuituinen vuori varmistaa, että laitteesi on saanut tarvittavan hoidon estääkseen hankauksen vahingoittamasta sen viehätystä.

Pehmeän pintaisen pinnan ansiosta sinulla on paljon parempi pito. Painikkeet ovat erittäin sileitä ja tarjoavat terävän palautteen, kun niitä painetaan. Koska käytettävissä on seitsemän kaunista väriä, sinulla on mahdollisuus valita oikea kumppani iPhonellesi. Lisäksi saat TORRAS Love -sarjan kotelot, joilla on elinikäinen takuu.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Speck Presidio Clear Case

Kun ajattelet parhaita iPhone X -koteloita, sinun on aina annettava Speckin tarjouksille kova ilme. Puhuessamme tästä Speck Presidion erittäin läpinäkyvästä kotelosta, sinun pitäisi mielelläni näyttää älypuhelimesi aplombilla.

Mutta mikä lyö oikean sointu tälle selkeälle tapaukselle, on kyky kestää jopa 8 jalan pudotukset. Joten sinun ei tarvitse huolehtia satunnaisista pudotuksista, kunhan tämä kansi on laitteessa. Kaksikerroksinen rakenne korotetulla kehyksellä tarjoaa luotettavan suojan kaikilla rintamilla. Toinen kotelon hyvä laatu on, että sen materiaali ei muutu keltaiseksi UV-valossa.

USP: Vastustaa kellastumista

Tutustu Amazoniin

8. Zizo ION -sarja

Tulin juuri tietämään, että joudut maksamaan 279 dollaria näytön korjauksesta ja 549 dollaria korjataaksesi iPhonen X kokonaan. Jos asut Australiassa, joudut yskimään huikeat 849 dollaria laitteen korjaamiseksi. Se vain osoittaa, kuinka paljon hoitoa sinun on annettava iPhonellesi, jotta se ei vahingoitu.

Varmistaaksesi, että älypuhelimesi pystyy helposti torjumaan kolhuja, haluaisit olla Zizo ION -sarjan kaltainen tapaus. Kolmikerroksinen kirkas kotelo tarjoaa laitteellesi sotilaallisen suojan, ja siinä on myös luotettava 9H-kovuusinen näytönsuoja, joka pitää kauniin OLED-näytön suojattuna naarmuilta. Lisäksi Zizo ION -sarjaa on saatavana kuudessa värissä, kuten punainen, hopea, musta, ruusukulta, sinivihreä ja kulta.

USP: Luotettu suojaus

Tutustu Amazoniin

9. bellroy-puhelinkotelo - 1 kortti

Pidä luotto- / maksukorttisi kätevänä käyttämällä tätä Bellroy-koteloa iPhone X: lle. Tämä yksinkertaisen näköinen kotelo tarjoaa erillisen korttipaikan takana. Kortin poistamiseksi helposti Bellroy on asettanut leikkauksen äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeella. Työnnä korttia varovasti ja voit ottaa sen käyttöön missä tahansa.

Polymeeri lisää paljon voimaa, kun taas ensiluokkainen nahka antaa sinulle erinomaisen kosketuksen. Kaksi merkittävää ominaisuutta ovat pehmeä mikrokuituvuori ja viistot reunat. Nämä kaksi ominaisuutta antavat erinomaisen visuaalisen houkuttelevuuden.

USP: Viistetyt reunat

Katso Bellroy

10. X-Doria Defense Shield -sarja

En ole löytänyt liikaa tapauksia, jotka voisivat tarjota täydellisen suojan ja näyttävät silti yhtä hyvältä kuin X-Doria Defense Shield -sarjan kotelot. Mitä otsikoita tälle vaikuttavalle tapaukselle on kestävä rakennettu? Anodisoidun alumiinin, TPU: n ja polykarbonaattimateriaalin fuusio on tehnyt siitä erittäin iskunkestävän.

Suojus levittää tehokkaasti iskut ja estää kaavinnan. Sotilaallisen tason sertifikaatti (MIL-STD-810G) antaa kotelon kestää jopa 10 jalan pudotuksia. Defence Shield -sarja on saatavana viiteen eri värivaihtoehtoon, kuten mustana, violettina, punaisena, ruusukullana ja värikkäänä.

USP: Sotilasluokan pudotustestit

Tutustu Amazoniin

11. Zizo ATOM -sarja

Zizo ATOM -sarjan kauppasulku on antaa iPhone X: n viehättää tyylikkäästi vaarantamatta suojaa. Hyvin muotoiltu runko täyttää sotilaallisen luokan 810.1-G vaatimukset. Tämä läpinäkyvä kotelo, joka on varustettu kompaktilla rungolla, joka on valmistettu rungon alumiinista, kiertyy tiukasti iPhonen ympärille.

Läpinäkyvässä on näytönsuoja, joka on erittäin läpinäkyvä ja reagoiva. 9H-kovuudella näytönsuoja kestää täysin naarmuja ja voi vastustaa jopa veitsen terävyyttä.

Suojauksen lisäksi Zizo ATOM -sarjaa on saatavana viidessä kuumassa värissä, kuten musta, hopea, ruusukulta ja paljon muuta.

USP: Lentokoneen rungon alumiini

Tutustu Amazoniin

12. totallee

totallee on ansaitusti löytänyt paikkansa parhaana iPhone X -kotelona valikoimassamme pääasiassa kadehdittavan hoikka muotoilu ja kyky saada viileä ottelu älypuhelimen kanssa.

On aikoja, jolloin haluat iPhonen näyttävän houkuttelevalta ja varastavan jokaisen sydämen. Tämä totalleen erittäin ohut kotelo on suunniteltu kauniisti kyseiseen aikaan. Vain 0,02 tuuman paksuudella se on (mahdollisesti) markkinoiden ohuin kotelo.

Tämä ohut kotelo on valmistettu korkealaatuisesta polypropeenimateriaalista. Sileällä viimeistelyllä se tarttuu tiukasti kämmeneen. Kaksoispystykameralle on myös kamerarengas, joka suojaa sitä naarmuuntumiselta. Ja kyllä, sinulla on kuusi värivaihtoehtoa, joista valita.

USP: Erittäin ohut

Tutustu Amazoniin

13. Speck Presidio

Speck Presidio on vakava kilpailija, ja sitä voidaan helposti kutsua parhaaksi iPhone X -koteloksi. Se on erittäin suojaava kotelo, joka kestää jopa 10 metrin putoamisen. Se ei kuitenkaan näytä lainkaan iso. Kaksikerroksisella kotelolla se on tukeva runko.

Korotetut kumiharjat tarjoavat paremman otteen, joka ei salli älypuhelimen liukastua käsistä. Viistoreuna on luotettava suoja kameraa ja näyttöä varten.

Tämän lisäksi tämä kiinteä kotelo on saatavana kahdeksana värivaihtoehtona, mukaan lukien violetti, harmaa, musta.

USP: Korotetut kumiharjat

Tutustu Amazoniin

14. bellroy Erittäin ohut profiili

Etäisyydeltä tämä Bellroy-kotelo näyttää siltä kuin mikä tahansa muu puskurikotelo iPhonellesi. Mutta kun otat tämän käteesi, opit tuntemaan Bellrojan ammattitaidon loiston. Tuotemerkki on käyttänyt korkealaatuista, ympäristöystävällistä nahkaa ja polymeeriä tämän nahkakotelon valmistamiseen.

Kotelo sopii niin hyvin iPhone X: ään, että kukaan ei voi huomata, että puhelimessasi on kotelo. Joustava polymeeri antaa lujuutta ja korkealaatuinen nahka antaa pitkäikäisyyden tälle tapaukselle. Bellroy tarjoaa sinulle kolmen vuoden takuun. Bellroy on käyttänyt kudottua kangasta, joka takaa kestävyyden ja kevyen suorituskyvyn.

USP: Punottu kangas

Katso Bellroy

15. OtterBox-työmatkasarja

OtterBoxin COMMUTER SERIES -tapaukset ovat erittäin arvostettuja. Laatu, jota ihailemme heissä, on vahva sisäänrakennettu. Huolimatta niin kestävästä rungosta, se ei lisää laitteeseen paljon painoa.

Kaksiosainen muotoilu ja tarkat aukot mahdollistavat laitteen muotoilun. Kameran rengas ja etuhuuli tarjoavat sille täydellisen turvallisuuden naarmuilta. Lopuksi, työmatkasarja tukee elinikäistä takuuta.

USP: Kaksiosainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

16. Spigen Neo Hybrid

Upea muotoilu, Spigen Neo Hybrid on luotu otteluun iPhone X: n kanssa. Huippuluokan TPU: n ja kestävän PC: n yhdistelmä on tukenut koteloa valtavasti. Kumipintainen kuvio tarjoaa paremman otteen.

Metalloidut napit tekevät kotelosta paitsi viehättävämmän, myös toimivamman. Vankka runko on saanut lihaksen pitämään vaikutukset kohtuullisella etäisyydellä iPhonesta. Lisäksi voit valita Neo Hybridin viidellä hyvännäköisellä värillä, kuten gunmetal, Burgundy, jet black, vaalea koiranpuu ja satiinihopea.

USP: Kumipäällysteinen kuvio

Tutustu Amazoniin

17. ESR

Tämä on jälleen yksi ohut kotelo iPhone X: lle, jonka olen sisällyttänyt tähän luetteloon. Hienostunut ulkonäkö tekee ESR: stä paljon. Koska se on valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista, se on helppo asentaa ja poistaa.

Sinulla on varma, että sinulla on luotettava suoja hankautumista vastaan. Korotettu kehys toimii kosketusnäytön välttämättömänä suojana. Matta pinta antaa sinulle paremman pidon. Luistamattoman otteen lisäksi ESR-ohut kotelo on saatavana yli kymmenessä värivaihtoehdossa.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

18. Spigen Ultra Hybrid

Älypuhelin, joka on yhtä silmiinpistävä kuin iPhone X, ansaitsee kaiken luvan loistaa läpi ilman esteitä! Spigen Ultra Hybrid antaa älypuhelimesi hehkua niin elävästi kuin haluat. Kiinteän PC: n ja pehmeän TPU: n täydellisen integroinnin ansiosta sillä on vankka rakenne.

Kaksikerroksinen runko houkuttelee laitetta muodoltaan. Luistamaton materiaali varmistaa, että sinulla on parempi pito pitäen iPhonea kämmenessäsi.

Se ei ole kaikki, saat viisi värivaihtoehtoa, kuten kristallinkirkas, punainen, mattamusta, avaruuskristalli ja ruusukristalli, jotta voit valita suosikkisi Ultra Hybridin.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Suosikkisi?

Oletetaan, että olet löytänyt täydellisen kotelon iPhone X: lle. Mikä se on? Luulen, että se on pitkä kaikilla rintamilla, eikö olekin? Olisin erittäin iloinen saadessasi tietää valintasi.

Katso myös:

 • Parhaat iPhone X -panssarilasi
 • iPhone X Lompakkokotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit