Parhaat iPhone 6 / 6s -nahkakotelot vuonna 2021

Nahkakotelot ovat suosittuja pehmeän tekstuurisen kosketuksen ja iPhoneen tarjoaman rauhoittavan mukavuuden vuoksi. Sen lisäksi, että heillä on klassinen ulkonäkö sekä ammattimaisella että matalalla profiililla, niiden tiedetään tekevän räikeän parin iPhonen kanssa. Jos kaipaat joitain houkuttelevia näköisiä aitoja nahkalaukkuja, tässä on luettelo parhaista iPhone 6 / 6s -nahkakoteloista.

 1. DICHEER
 2. Kaipaa
 3. Khomo
 4. KIHUWEY
 5. Jisoncase
 6. Hoofur
 7. Belemay
 8. Dreem Fibonacci
 9. LUPA
 10. Omena

1. DICHEER-nahkainen päällinen

Valmistettu korkealaatuisesta nahasta, tämä yksinkertainen iPhone 6 tai 6s -puhelimesi suojus on pölytiivis, naarmuuntumaton ja helppo pitää ja pitää kiinni.

Se on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja pehmeästä TPU: sta, joka suojaa puhelinta pudotuksilta ja estää siten naarmut. Suunnittelu näyttää vaikuttavalta ja ylelliseltä. Se ei huuda huomiota, mutta näyttää ammattimaiselta ja puhtaalta.

Tämän nahkakotelon avulla voit napsauttaa painikkeita helposti. Se tuntuu vaivattomalta. Reunat ovat hieman koholla näytön ja kameran suojaamiseksi, kun puhelinta pidetään tasaisena pöydällä. Tässä tapauksessa saat myös ilmaisen näytönsuojan.

USP: Pölytiivis ja ilmainen näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

2. kaipaavat nahkakoteloa

Kotelon, kortinhaltijan ja toimivan puhelintelineen yhdistelmä tekee tästä täydellisen ostoksen iPhone 6: n tai 6: n suojaamiseksi. Valmistettu korkealaatuisesta vegaaninahasta ja tarkasta ompelusta, Crave-nahkakansi sopii kalliiseen puhelimeesi. Se suojaa naarmuilta ja naarmuilta.

Kotelo voi toimia myös puhelinjalustana ja siinä on kolikkopaikat kaikkien luottokorttien ja käteisen säilyttämiseen. Sinulla on kolme väriä, joista valita. Kaiken lisäksi tämän takaa rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit ostaa sen huoletta.

USP: Valmistettu vegaanisesta nahasta

Tutustu Amazoniin

3. Khomo-nahkainen kotelo

Khomo-nahkakotelossa on vintage-kirjamuotoilu, joka antaa iPhonellesi ammattimaisen ilmeen. Laadukas nahka yhdistettynä käsintehtyyn pintaan lisää profiiliinsa lisää höyheniä.

Lompakkokotelo on erittäin tukeva, eikä se salli naarmujen tai pudotuksen vaikutusten vahingoittaa iPhonea. Kolme korttipaikkaa ja tasku rahalle täyttävät rutiinitarpeesi. Koska se on kevyt, iPhone ei näytä ollenkaan iso. Ruskea ja musta ovat kaksi väriä, joista valita.

USP: Vintage kirjojen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

4. KIHUWEY

Ensimmäinen sana, jota käytän tälle kannelle, on "erilainen". Kotelossa on ainutlaatuinen takaläppärakenne, johon mahtuu jopa 5 korttia, käteistä jne. Se on todella kätevä, ja rakastat käyttää sitä. Tunne ja pito ovat pehmeitä ja mukavia.

Tukijalka lisää viehätystä, koska tekee siitä kätevän lukemiseen, videoiden katseluun, videopuheluihin jne. Hieman kohotettu puskurireuna estää näytön naarmuuntumisen samalla kun se suojaa sitä pudotusten aikana. Ehdotan, että katsot erilaisia ​​kuvia ja annat sen mennä.

USP: Paikka korttia tai käteistä varten ja sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

5. Jisoncase

Jos tyylikäs muotoilu tappaa sinut eniten, Jisoncase-lompakkokotelo voi olla sinulle oikea valinta. Muotoon sopiva muotoilu ja tarkat aukot antavat tälle nahkakotelolle räikeän profiilin. IPhone näyttää ihastuttavalta tässä tapauksessa.

Aidosta nahasta valmistettu kotelo kestää pieniä iskuja. Sileä rakenne tarjoaa juuri otteen, jota haluat pitää mukavasti.

USP: Pehmeää nahkaa

Tutustu Amazoniin

6. Hoofur

Ennen kuin luet tästä, pyydän ensin tarkastelemaan sen kuvaa. Eikö se ole mahtavaa! Kätevät paikat kortin tai käteisen tallentamiseen, ainutlaatuinen kahden painikkeen takaluukku, ensiluokkainen nahka ja täydellinen ompeleminen tekevät siitä arvostetun tuotteen, jota monet ihmiset rakastavat.

Kevyt ja ohut muotoilu varmistaa, että älypuhelimesi mahtuu mukavasti taskuusi. Kotelon takaosa ja sivut on rakennettu harkitusti suojaamaan iPhonea putoamisilta ja naarmuilta. Se on saatavana viidessä kauniissa värissä ja sopii erinomaisesti puhelimeesi.

USP: Hyödyllinen muotoilu ja kauniit värit

Tutustu Amazoniin

7. Belemay

Tämä Belemayn nahkakotelo on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka rakastavat vintage-kirjaprofiilia. Aito lehmännahka on vahvistanut sen rakennetta selviytyäkseen satunnaisista kolhuista. Siannahalla sisustus voi absorboida iskuja ja pitää naarmut loitolla.

Sinulla on useita korttipaikkoja pitämään arvotavarasi turvassa. Lisäksi on iso osasto dollarin seteleiden kuljettamiseen. Väreistä on kuusi houkuttelevaa vaihtoehtoa, jotka kiinnittävät huomiota.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

8. Dreem Fibonacci

Totuuden mukaan tämä kokoonpano ei olisi ollut epätäydellinen ilman Dreem Fibonaccia. Se on huippuluokan matkakotelo.

Se on veistetty korkealaatuisesta tekonahasta ja siinä on tyylikäs muotoilu. Irrotettava ohut kotelo tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta.

Voit kuljettaa turvallisesti jopa 6 luottokorttia ja 10 dollarin seteliä. RFID-varkaussuojan ansiosta korttitietosi pysyvät turvassa. Lisäksi voit valita Fibonaccin useissa tyylikkäissä muunnoksissa.

USP: RFID-varkaussuoja

Tutustu Amazoniin

9. LUPA

LUPA-lompakkokotelo on siististi muotoiltu. Ensiluokkainen tekonahkarakenne hienostuneella ammattitaidolla antaa sille muodollisen ilmeen. Pääasiassa iskuja vaimentavan rakenteen vuoksi lompakkokotelo on täysin varustettu kestämään iskuja.

Tässä nahkalompakkokotelossa on kolme korttipaikkaa ja iso lokero, jonka avulla voit kätkeä joitain dollarin seteleitä. Magneettisen sulkimen avulla voit helposti kiinnittää ja sulkea kotelon.

Viimeisenä on useita kauniita värejä, kuten tummanruskea, vaaleanruskea, musta ja ruusukulta.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

10. Apple

Jos omistat iPhonen, on selvää, että luotat Applen valmistamiin tuotteisiin. Tämä nahkakotelo ei ole erilainen; Apple itse tekee sen, ja siten laatu taataan. Käsityönä valmistettu huippuluokan eurooppalainen nahka, tämä kotelo antaa sinulle pehmeän tunteen samalla kun pidät kiinni iPhone 6: sta. Tarkat leikkaukset tarjoavat saumattoman pääsyn kaikkiin iPhonen portteihin ja toimintoihin.

Applen tuotemallit ovat yleensä yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä, ja tämä tapaus on täydellinen esimerkki luokasta. Valittavana on myös neljä elävää väriä.

USP: Aito eurooppalainen nahka

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Kirjautua ulos

Joten mikä näistä nahkakoteloista on kiinnittänyt silmäsi? Haluaisin tietää sen nimen. Mikä on yksi laatu, jonka haluat nähdä jokaisessa nahkakotelossa? Anna arvokkaan palautteen olla rohkea.

Minusta nahkainen kotelo erottuu rikkaasta profiilista ja kestävyydestä. Haluan aina, että nahkakoteloni näyttää tyylikkäältä iPhonellani ja tarjoaa paremman otteen ja esteettömän pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin.

Haluat ehkä tarkistaa:

 • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot
 • iPhone 6s ja iPhone 6s Plus Bluetooth-kuulokkeet
 • Parhaat iPhone 6 / 6s -lompakkokotelot
 • Paras langaton iPhone 6 / 6s Plus -latauslaite

Uusimmat viestit