Parhaat Match-3-pulmapelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Match-3-palapelilaji ei vaadi esittelyä, koska se on valloittanut innokkaiden mobiilipelien ystävien mielikuvituksen ympäri maailmaa. Nämä ovat melkein rentoja pulmapelejä, joissa pelaajan tehtävänä on muodostaa kolmen tai useamman samanlaisen elementin sarja. Yleensä pelilauta on neliön muotoinen ja siinä on useita laattoja, jotka voit valita ja liikkua tavoitteen saavuttamiseksi. Tämän tyylilajin menestys johtuu ensisijaisesti sen yksinkertaisuudesta ja joustavuudesta. Nämä tekijät tekevät match-3-pulmapeleistä varsin koukuttavan ja pitävät joukon rentoja mobiilipelien pelaajia kiehtovina.

1. Candy Crush Saga

Candy Crush Sagaa voidaan epäilemättä kutsua match-3-pulmapelien kuninkaaksi. On melkein mahdotonta olla rakastamatta tätä yksinkertaista mutta erittäin nautinnollista peliä. Alun perin erittäin onnistunut Facebook-peli, Candy Crush Saga tuli sisään iPhoneen ja iPadiin ja otti sen myrskyllä. Se on pohjimmiltaan rakennettu vastaavien karkkipalojen ympärille ja poistamalla tarpeettomat palat levyltä. Vaikka toiminta onkin tarpeeksi yksinkertaista, toiminta villistyy uusien tasojen avautuessa.

King.com Limitedin luoma poikkeuksellinen pulmapeli noudattaa tavallisia match-3-sääntöjä, mutta voittaa kopiot ottamalla käyttöön loistavan strategia-osan tavalliseen peliprosessiin. Täydellisen Facebook-integraation avulla huipputulosten esittelemiseksi Candy Crush Saga on helposti yksi parhaista iOS-peleistä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Cookie Jam

SGN: n julkaisema Cookie Jam voi näyttää pinnalta tyypilliseltä match-3-pulmapeliltä, ​​mutta siinä on houkutteleva kierre, jonka avulla voit valmistaa jälkiruokareseptin kaikilla tasoilla. Pelin avulla voit sovittaa erivärisiä laattoja kerätäksesi tarvittavat ainesosat jälkiruokaan.

Jokainen resepti on ainutlaatuinen, ja sinua kiinnostaa, mikä ruokalaji seuraavalla tasolla voi olla sinulle. Hienojen pelien ja huomaavien yksityiskohtien ansiosta tämä peli antaa sinulle upean käyttökokemuksen. Tasojen edetessä vaikeudet ja esteet kasvavat pitämällä sinut mukana.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Hyytelö roiskua

Jelly Splash tarjoaa riittävän eron erottaakseen itsensä muista match-3-pulmapeleistä innovatiivisen ja kiinnostavan kokeilunsa ansiosta tässä tyylilajissa. Ilmaisella versiolla on yli 100 tasoa, ja voit pelata niin kauan kuin haluat, jos jatkat tasojen ylittämistä.

Jelly Splashin ainutlaatuinen piirre on sen Super Jelly -järjestelmä, joka asettaa esteitä polulle ja vahvistaa tavoitteet sinulle. Tämä ottelu-3-peli on riittävän alkuperäinen, jotta voit palata siihen.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Marvel Puzzle Quest

Marvel Puzzle Quest on yksi sarjakuvalistan lisensoimista parhaista match-3-peleistä. Tässä pelissä on hämmästyttävä peli, jossa on paljon ominaisuuksia, kuten Marvel-universumin hahmoja.

Peli vaatii sinua käyttämään parhaita jalokivihakutaitojasi auttaaksesi hahmosi pelastamaan maailman ja parantamaan joukkueen voimaa. Tämä peli on epäilemättä välttämätön Marvel-faneille, ja se riittää pitämään muut kiinnostuneet.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Jäädytetty vapaa pudotus

Frozen Free Fall on yksi suosituimmista match-3-pulmapeleistä iOS-universumissa. Kuten nimestä voi päätellä, se perustuu äärimmäisen suosittuun Disney-elokuvaan ”Frozen”.

Tämä peli on rakennettu elokuvan ympärille, ja kaunis ympäristö heijastaa elokuvaa, mukaan lukien hahmot, kuten Anna ja Olaf. Elokuvan lähtökohdan mukaisesti sinun on vaihdettava jääkiteet karkkien tai värillisten laattojen sijasta.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Farm Heroes Saga

Farm Heroes Saga tarjoaa perinteisiä match-3-palapelin elementtejä ja tarjoaa samalla huomattavan eron muihin suosittuihin peleihin, kuten Candy Crush Saga. King.com Limitedin luoma ja julkaisema asennus sisältää lautapelityypin kartan, joka näyttää kaikki tasot järjestyksessä.

Jokainen vaihe on tyhjennettävä seuraavan lukituksen avaamiseksi. Sinulle annetaan yhdestä kolmeen tähteä kaikilla tasoilla riippuen pisteistä. On joitain tasoja, joihin lisätään todennäköisesti aika ajoin uusia tasoja. Ero peli on älykäs ja nautinnollinen. Peli muuttuu uskomattoman kovaksi, kun siirryt tasoille, ja se on suuri positiivinen.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Lemmikkien pelastamissaaga

Pet Rescue Saga on ottelu-3-peli, joka eroaa toisistaan ​​siten, että sillä on kaskadilohkot lähtökohtien vaihtamisen sijaan. Lauta sisältää monia erivärisiä laattoja, ja tavoitteena on sovittaa koko lauta, auttaa näytön yläosassa olevia lemmikkejä romahtamaan alaspäin ulostuloon asti.

Vaikka idea tuntuu yksinkertaiselta, itse peli on yllättävän vaikea pelata. On 72 tasoa, jotka kattavat useita ympäristöjä, ja pelin tavoitteet muuttuvat jatkuvasti tasojen virkistämiseksi. Se on viehättävä pieni peli, jonka avulla voit viettää aikaa melko riittävästi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Candy Blast Mania

Candy Blast Mania on toinen suosittu match-3-pulmapeli, joka tarjoaa tarpeeksi hauskaa pitää sinut koukussa. Konsepti on melkein samanlainen kuin muut tämän tyylilajin pelit. Sinulla on yli 100 tasoa, joilla on erilaiset tavoitteet kullekin tasolle.

Vaikeustasot ja määrä kasvavat edetessäsi korkeammalle tasolle. Peli asettaa haasteita myös ylemmille tasoille, joissa voit paljastaa erityisiä helmiä ja innovatiivisia lisävoimia. Lähtökohta on yksinkertainen mutta tarpeeksi vakuuttava pitämään sinut mukana tuntikausia.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Bejeweled Blitz

Bejeweled Blitz on siisti pieni match-3-peli, jolla on yksinkertainen konsepti. Voit sovittaa helmiä oikeaan järjestykseen saadaksesi korkeat pisteet. Tämä yksinkertaisuus on Bejeweled Blitzin myyntipiste. Tietysti on lisävoimia ja muita erikoismoodeja, kuten aikakokeita, mutta pelin vahvuus on pitää asiat yksinkertaisina. Tämä tekee pelistä erittäin riippuvuutta, koska hauskuus on täysin taattu.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Timanttikaivuri-saaga

Diamond Diggers Saga on erittäin koukuttava, rento ja hyvin suunniteltu peli. Pelissä on perinteinen ulkoasu, jossa on kiertävä polku pulmavaiheista, jotka sinun on voitettava.

Ensisijainen peli sisältää kolmen tai useamman vierekkäisen timantin rivittämisen yhteen niiden alla olevien laattojen poistamiseksi. Jotkut näistä ruuduista saattavat sisältää bonuspisteen tai erikoiskohteita seuraavaan vaiheeseen pääsemiseksi. Diamond Diggers Saga on tuttu, mutta tarpeeksi mielenkiintoinen pitämään sinut mukana.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit