Parhaat blogisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Vanhoina hyvinä aikoina (ja jopa tänään) bloggaaminen oli pääasiassa kannettavan tietokoneen / kannettavan ilmiö. Muistikirja on useimmissa teksteissä ensisijainen laite luomiseen. Mutta sitten, kun palvelut, kuten Instagram, Pinterest jne., Ovat tulleet kaikilta puolilta, bloggaaminen on siirtynyt pääasiassa vain tekstiprosessista paljon mediaan. Uudelleenkirjoitukset, uudelleen kiinnittäminen ja monet vastaavat lauseet ovat osoitus siitä, että ihmiset voivat nyt blogata iPhonesta ja iPadista. Pidemmät blogiviestit kirjoitetaan myös iPadiin. Katsotaanpa parhaat iPhone- ja iPad-blogisovellukset.

1. Adobe Photoshop Express

Kuvalla on tärkeä rooli blogissasi, ja siksi sinun on opittava rajaamaan tai muokkaamaan lataamasi kuva jostain. Sen sijaan, että vietät paljon vaivaa ja aikaa suunnittelun jälkeen, voit ladata Adobe Photoshop Expressin iPhoneen tai iPadiin. Voit muokata, rajata, muokata tai korjata kuvaa nopeasti iOS-laitteellasi. Tämä sovellus tukee kaikkia bloggausalustoja.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Tumblr

Tumblr tunnetaan paremmin blogien sosiaalisena mediana. Voit ilmaista ja löytää itsesi käyttämällä tätä sovellusta iOS-laitteillasi. Myös täysi vapaus jakaa ja seurata kiinnostuksesi ja intohimosi sisältöä. Voit ilmaista itseäsi lähettämällä valokuvia, videoita, GIF-tiedostoja, tekstejä, live-videoita, ääntä ja paljon muuta.

Tumblr on sijoitus # 30 sosiaalisessa verkostossa ja tämä tila puhuu fanejaan seuraavan määrän miljoonina. Jos et halua luoda sisältöä, voitblogata uudelleen jotain, jonka olet saanut tai rakastanut. Voit aloittaa yksityisen keskustelun ystäviesi kanssa viestinnässä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Hootsuite

Jokaiselle bloggaajalle sosiaalisen median monitoimityökalu on välttämätön, koska sillä on tärkeä rooli, kun tarina osuu härkäseuraan. Kun käytettävissäsi on Hootsuite, voit jakaa ja ajoittaa viestejä Twitteristä, Instagramista, Facebookista helposti.

Automaattinen aikataulu -ominaisuuden avulla voit levittää viestejäsi halutulla tehokkuudella. Voit seurata sosiaalisia verkostojasi ja hallita niitä suoraan sovelluksesta.

Yksi huomionarvoinen asia on, että sovelluksen ilmaisen version avulla voit lisätä vain kolme sosiaalisen verkostoitumisen tiliä. Sen lisäksi sinun on päivitettävä pro-versioon (29 dollaria kuukaudessa).

Hinta: Vapaa

ladata

4. Weebly neliöltä

Weeblyn avulla verkkosivuston, blogin tai myymälän luominen iPhonelle on uskomattoman helppoa. Voit ladata kuvia kamerarullalta, valita useista ulkoasuelementeistä ja tekstistä. Sen avulla voit muokata sivustoasi käyttämällä samoja reagoivia teemoja, jotka ovat Weebly-työpöydällä.

Blogitekstieditorin avulla voit julkaista näkemyksesi. Reagoi nopeasti blogikommentteihin ja ole yhteydessä seuraajiin. Sivuston hallintapaneelin avulla voit seurata sivustosi toimintaa reaaliajassa. Voit myös tarkistaa sivustosi liikenteen, tallentaa tilaukset ja muut tärkeät tilastot.

Hinta: Vapaa

ladata

5. WordPress

WordPress on tehty bloggaajan suosikiksi. Sen avulla voit hallita blogiasi halutulla mukavuudella myös tien päällä. Voit tarkastella tilastoja välittömästi ja vastata kommentteihin.

Lisäksi voit luoda uuden viestin, muokata jo olemassa olevia viestejä ja ladata mediaa mukavasti. Koska WordPress for iPhone on avoimen lähdekoodin projekti, voit osallistua sen kehittämiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Jimdo Luoja

"Jimdo Creator" on se, mitä tarvitset yksinkertaisen verkkosivuston luomiseen suoraan sormenpäiltäsi. Voit valita useista hyvännäköisistä malleista, joten sinun ei ole vaikea valita mukavaa ja toimivaa mallia sivustollesi.

Vielä parempi, sovellus tarjoaa joitain helppokäyttöisiä muokkaustyökaluja muutosten tekemiseksi sivustollesi. Lisää verkkosivulle alasivuja, päästä eroon tarpeettomista sivuista ja piilota sivut, jotka eivät näytä tuntuvilta.

Voit myös hyödyntää sovelluksen työpöytäversiota saadaksesi työsi taitavammin. Lisäksi käytät Jimdo Creatoria useilla kielillä, mukaan lukien englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani ja espanja.

Hinta: Vapaa

ladata

7. FastFeed T2

Arjen ihmiset lataavat lukemattomia valokuvia, GIF-tiedostoja, tekstiä, videoita, live-videoita, ääntä ja muuta Tumblr-palveluun. Tämä tietysti estää sinut selaamaan sisältöä. FastFeed T2 auttaa sinua selaamaan Tumblrin tehokkainta sisältöä. FastFeed on yhden luukun sovellus, jolla voi tutustua erilaisiin sosiaalisen verkoston kanaviin, kuten Facebookiin ja Flickriin.

Tämä sovellus täyttää tarpeesi ryhmittelyyn, blogien kirjanmerkkien lisäämiseen, kuvien tallentamiseen ja videoiden lataamiseen. Tarkista sen monivälilehtiominaisuus, joka on lopullinen vastaus erinomaiselle Tumblr-kokemukselle.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Keskitaso

Medium on mullistanut blogosfäärin tarjoamalla kirjailijoille ja lukijoille keskitetyn paikan ideoiden yhdistämiseen. Se on avoin foorumi, joka erottuu ensiluokkaisesta mainoksettomasta kokemuksestaan. Tämä eliminoi häiriötekijät ja antaa sinulle paikan puhtaasti ilmaista itseäsi.

Se on erinomainen paikka verkostoitua muiden bloggaajien, kirjailijoiden ja lukijoiden kanssa ja rakentaa elinvoimainen yhteisö ja yleisö. Voit saada seuraajia, luoda uutiskirjeitä ja seurata kirjailijasi tilastoja kasvun kartoittamiseksi.

Hinta: Ilmainen (keskitason jäsenyys alkaa 4,99 dollaria)

ladata

9. Cube - mobiiliblogi

“Cube” on suunniteltu niille, jotka haluavat bloggaamisen olla hauskaa ja hieman vähemmän monimutkaista. Voit blogata mistä tahansa sinua kiinnostavasta aiheesta ja jakaa sen ystäviesi kanssa.

Jos sinulla on hämmennystä tai et tiedä mitään bloggaamiseen liittyvää, kysy yhteisön jäseneltä. On myös mahdollisuus kysellä yhteisöä mistä tahansa tietystä aiheesta ja tietää heidän mielipiteensä. Ole vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa ja rakenna oma tuotemerkki.

Hinta: Vapaa

ladata

10. BlogTouch Pro

"BlogTouch Pro" on tehty erittäin päteväksi bloggaajan muokkaussovellukseksi. Olipa kyseessä uuden viestin julkaiseminen, nykyisen muokkaaminen tai kommenttien hallinta, voit suorittaa tehtävän helposti.

Tekstieditori auttaa parantamaan artikkelisi laatua. Tarvittaessa voit muuttaa tekstimuotoa, väriä ja tyyliä. Lisäksi voit ajastaa viestien julkaisemisen myöhemmin. Lisäksi voit työskennellä offline-tilassa ja julkaista artikkelin, kun sinulla on Internet-yhteys.

Hinta: $4.99

ladata

Siinä kaikki!

Bottom Line

Nämä blogisovellukset on suunniteltu tuomaan luovuutesi esiin. Koska ne ovat erittäin helppokäyttöisiä, kuka tahansa voi käyttää niitä ongelmitta. Integroimalla useita sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, niiden avulla voit nopeasti jakaa suosikkiartikkeleita ystävien ja seuraajien kanssa.

Koska puhumme bloggaamisesta, suosittelen, että tutustut näihin viesteihin:

  • Parhaat kirjoitusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Kielenopetussovellukset
  • Parhaat piirtosovellukset iPad lapsille

Olenko unohtanut sisällyttää suosikkiblogisovelluksiasi? Haluaisin tietää kommenteista.

Uusimmat viestit