Paras suunnittelijakotelo iPhone 7 Plus -puhelimelle vuonna 2021

Suunnittelijakotelolla ei ehkä ole raskaan kotelon voimaa, mutta siinä on kadehdittava viehätys. Selaa vain nämä parhaat iPhone 7 Plus -suojakotelot löytääksesi täydellisen ottelun. Vaikka se saattaa kuulostaa niin, kaikilla suunnittelijatapauksilla ei ole mietittävää hintaa.

  1. Rebecca Minkoffin holografinen suunnittelijakotelo
  2. Lopie Designer -lompakkokotelo
  3. OtterBox Symmetry -sarjan rasteri -suojakotelo
  4. MOSNOVO Paisley Flower Clear Suojakotelo
  5. Marmorinen Design Case naisille Velvet Caviarilta

1. Rebecca Minkoff holografisen suunnittelijan tapaus

Suunniteltu hienoukseksi, TPU: n selkeä kotelo holografinen hajallaan oleva aurinko. Selkeä takaosa antaa iPhonen ilmaista itseään ilman häiriöitä.

Metallisilla painikkeilla ei vain paranneta käyttökokemusta, vaan ne lisäävät myös tämän muotoilun ylimääräisen reunan. Rebecca Minkoffin allekirjoitusjulisteilla sisustettu phablet näyttää vaivattomasti tyylikkäältä ja erikoiselta. Jos pidät holografisista tulosteista ja kuvioista, Rebeccalla on enemmän vaihtoehtoja levityksessäsi.

USP: Omituinen hauska muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Lopie Designer-lompakkokotelo

Joillekin eleganssi ja yksinkertaisuus puhuvat enemmän; tämä tapaus on tarkoitettu niille käyttäjille. Lopie on valmistettu ihoystävällisestä merisaaren puuvillakankaasta, ja sen takana on myös aitoja nahkaisia ​​korttipaikkoja. Älykäs ja kätevä lompakkokotelo voi tallentaa turvallisesti henkilötodistuksia, luotto- tai maksukortteja.

Sisäkoteloon käytetään korkealaatuista polykarbonaattia (PC). Tämä soveltuu muotoiluun, ohut profiili ja kestää vahingossa putoamisen vahingot. Kotelossa on myös salainen tasku NANO-sim-kortille ja poistotapille.

USP: Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. OtterBox Symmetry -sarjan rasteri -suojakotelo

OtterBoxin tiedetään valmistavan kestäviä koteloita, joilla on mahdollisimman estetiikka. Muutoksen vuoksi tuotemerkki on yllättänyt käyttäjät tällä iPhone-mallilla. Kotelon Halfone-grafiikka luo tyylikkään ilmeen; Lisäksi muotoilu pitää kotelon taskuystävällisenä, koska se ei koskaan haittaa puhelimesi toimintoja.

Suojaamiseksi OtterBox on käyttänyt kaksoismateriaalirakennetta, joka vaimentaa iskuja. Viistoreuna tarjoaa tarvittavan korkeuden iPhonen kosketusnäyttöön.

USP: Taskuystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Paisley Flower Clear Designer -kotelo, valmistaja MOSNOVO

Sekä suunnittelun että kestävyyden suhteen Mosnovo-kotelo kestää merkkiä. Kukka henna paisley-kuvio säilyttää houkuttelevuutensa naarmuuntumattoman tuloksen ansiosta.

Kaksikerroksinen rakenne auttaa iPhone 7 Plus -suojakoteloa kestämään pudotusten haasteen. Iskuja vaimentava TPU-puskuri ja tukeva polykarbonaattinen takapaneeli tekevät siitä kykenevämmän. Ohut profiili tulee tyylikkäästi iPhoneen.

Mosnovo-suunnittelijakotelon tulee täyttää odotuksesi kaikilta osin. Mikä tekee siitä loistavan oston, on kyky pitää kauneutensa turvallisena pitkään.

USP: Iskuja vaimentava ja naarmuuntumaton

Tutustu Amazoniin

5. Naisten marmorinen designkotelo Velvet Caviarilta

Velvet Caviar tarjoaa valikoiman vaikuttavia malleja ja värejä iPhone-kotelossa. 20 kaunista mallia ja kirkkaita värejä sisältävä Velvet Caviar on johtava suunnittelijakoteloiden valmistus. Tämä holografinen vaaleanpunainen, sininen marmorikotelo on valmistettu tytöille ja naisille. Pudotustestisertifioitu tapaus on suunniteltu New Yorkin taiteilijoille.

Velvet Caviar on käyttänyt korkealaatuisia materiaaleja ja lasertulostustekniikkaa luodakseen upean marmorisuunnittelun. Suunnittelun lisäksi Velvet Caviar on kiinnittänyt riittävästi huomiota suojaukseen, koska kotelo on valmistettu iskunkestävästä TPU-puskurista ja PC-levystä.

USP: Lasertulostus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Termit, kuten estetiikka ja muotoilu, ovat hyvin subjektiivisia, joten jaa palautettasi meille alla olevissa kommenttiosioissa. Tämä antaa meille mahdollisuuden valita tuotteita, jotka eivät ole vain parhaita, mutta myös sinun makusi. Kun olet täällä, voit jakaa ehdotuksia tekemästämme työstä, auttaa meitä parantamaan tarjontaamme.

Saatat myös haluta nähdä tämän viestin:

  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
  • iPhone 7 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit