Parhaat maksetut iPhone-pelit vuonna 2021

Pelaaminen on yksi harrastus, joka jokaisella on elämässään, ja jos sinulla on iPhone, se paranee entisestään. Jokainen meistä tekee jotain tai toista työmatkan aikana tai tappaa ikävystymisen. Pelit ovat osa elämäämme ja auttavat meitä rentoutumaan kiireisestä päivästä.

Laadukkaat pelit ovat asia, jota me kaikki etsimme aina. Mutta muista, että laadulla on aina hinta. Kaikki ei ole ilmaista tässä paperivaluutan maailmassa. Siksi olemme valinneet joitakin parhaista iPhone-peleistä varmistaaksemme, että kulutat rahasi oikeaan peliin. Katso alla olevaa luetteloa.

Vuoden 2021 parhaat maksulliset iPhone-pelit

1. Minecraft

Ei turhaan, "Minecraft" sijoittuu seikkailuluokan kärkeen. Jos nautit eeppisistä taisteluista, sinun on pidettävä tämä peli tutkaasi.

Venytä mielikuvitustasi rakentaaksesi merkittäviä linnoja. Käytä massiivista resurssikirjastoa antaaksesi luovuudellesi todellisen siiven erottua muista.

Ja silloin, kun haluat testata arvokkuuttasi, hyppää selviytymistilaan poistaaksesi vastustajat. Muista valmistaa voimakkaita aseita, jotta sinulla on etu vihollisiisi nähden, ja pidä myös vaaralliset väkijoukot loitolla.

Hinta: $6.99

ladata

2. Heads Up!

Jos etsit hauskaa rakastavaa peliä perheen ja ystävien kanssa, Heads Up! olisi oikea tapa edetä. Sijoitettu korttiluokan ykkössijalle, on erittäin houkutteleva pelata.

Se on melko yksinkertainen pelata, ja sinun tarvitsee vain arvata kortilla oleva sana. Valitse yli 40 teemalla olevasta kannesta, mukaan lukien julkkikset, eläimet, elokuvat ja paljon muuta.

Pelaa tätä peliä läheisen kaverisi kanssa tai mene monia muita pelaajia vastaan. Lisäksi voit säilyttää pelisi videot toistaaksesi sen myöhemmin tai jakaa sen ystäviesi kanssa.

Hinta: $0.99

ladata

3. Plague Inc

Tässä tulee peli, joka hallitsee pudotusta strategiakategoriassa! Asia, joka erottaa tämän pelin, on ainutlaatuinen konsepti.

Sinun on pyrittävä kaikin tavoin kokeilemaan kaikkea mahdollista tartuttamaan maailma kehittyvällä tappavalla rutolla. Joten, etsi tappaja-strategia, joka auttaa sinua luomaan tuhoja.

Tasaisen tappavan vaikutuksen saavuttamiseksi voit valita 12 erilaisesta tautityypistä. Paholaisen roolin lisäksi napata jokainen saavutuksesi ja taistele tiesi tikkaiden yläosasta tullaksesi halutuimmista pelaajista.

Hinta: $0.99

ladata

4. Bloons TD 6

Tornipuolustuspeli on yhtä jännittävä kuin Bloons TD 6 ansaitsee jokaisen kiitoksen. On todella hauskaa luoda mahtavia apinatorneja ja kokeilla sitten kaikkea sen puolustamiseksi.

Lukuisten erikoispäivitysten, sankareiden ja aktivoitujen kykyjen ansiosta vankan tornin tekemisen ei pitäisi olla sinulle iso juttu. Suunnittele tappajapelistrategiat kunkin sankarin voimien ympärille pysyäksesi kilpailijoiden edellä.

Viehättävien apina-animaatioiden ja huomiota herättävien visuaalisten tehosteiden ansiosta Bloons TD 6 ei koskaan näytä menettävän viehätystään. Offline-tilan ansiosta voit pelata tätä peliä missä tahansa ilman häiriöitä.

Hinta: $4.99

ladata

5. Geometry Dash

Joten kuinka kauan voit pitää rakastetuimman pelihallin poissa tutkastasi? Geometry Dash on sellainen peli, jota haluaisit pelata väsymättä.

Tämän rytmipohjaisen toiminta-alustan mielestäni on kiehtova pelattavuus, jossa sinun on kohdattava tonnia haastavia tasoja. Jos et pidä ennalta määritetyistä vaihtoehdoista, voit suunnitella omat tasosi käyttämällä erittäin kätevää editoria.

Rakkaudesta personoida hahmosi, pelin avulla voit valita monista kuvakkeista ja väreistä, jotta voit mukauttaa profiiliasi näyttämään erilaiselta kuin muut.

Hinta: $1.99

ladata

6. Grand Theft Auto: San Andreas

Oletko koskaan halunnut antaa sankarin roolin, jonka on taisteltava väärinkäyttäjiä vastaan ​​pelastaakseen perheensä ja koko kaupungin? 90-luvun alussa asetettu Grand Theft Auto voi tarjota sinulle upeat mahdollisuudet olla pelastaja.

Tässä pelissä pelaat Carl Johnsonin roolia, jonka on taisteltava ilkeitä jälleenmyyjiä ja gangbangereita vastaan. He ovat murhanneet hänen äitinsä ja hänen lapsuuden ystävänsä ovat katastrofin partaalla.

CJ: n on paitsi pelastettava rakkaansa ja ihmiset myös päästävä eroon huumeista ja korruptiosta. Menestyykö hän tehtävässään?

Hinta: $6.99

ladata

7. Kingdom Rush Kosto

Vielä yksi klassinen tornipuolustuspeli! "Kingdom Rush Vengeance" on se, mitä sinun pitäisi valita osoittaaksesi vertaansa vailla olevat taistelutaitosi ja kykynsä johtaa valtavaa armeijaa.

Kun vastustat mahtavia vihollisia, sinun täytyy tuoda esiin kaikki laukkusi temppuja tuhota vastustajat. Lisäksi sinun on myös otettava yhteen useita pomoja vastaan ​​ollaksesi kiistaton valtakunnan kuningas.

Peli tarjoaa 19 haastavaa vaihetta kolmella maalla ja voit valita 17 uudesta tornista. Lisäksi sinulla on yli 60 saavutusta käteisellä. Joten etsi aina niitä herkkuja ja tartu niihin voimaasi lisäämiseksi.

Hinta: $4.99

ladata

8. Hallitsee: Valtaistuinpeli

Jos haluat sotkeutua poliittisiin käänteisiin, on todennäköistä, että haluaisit pelata Reigns: Game of Thrones -peliä.

Kun olet jälleen valtakuntien vihamielisissä ryhmissä, sinun on oltava äärimmäisen taktinen ja aina valmis ohittamaan älykkäät vastustajat. Muista, että vihollisesi voivat käyttää hyväkseen pienintäkään virhettäsi. Siksi sinun ei tarvitse olla vain erityisen varovainen puutteiden suhteen, vaan myös etsiä tapoja ohittaa kilpailijasi.

Lisäksi se tarjoaa myös hienoja minipelejä, jotka varmistavat, että ikävystyminen ei livahtaa pelaamiseen.

Hinta: $2.99

ladata

9. Monument Valley

Haluatko ratkaista haittoja? “Monument Valley” on huippuluokan pulmapeli, jossa on paljon käänteitä.

Sinun on manipuloitava mahdotonta arkkitehtuuria opastamaan hiljainen prinsessa "Ida" auttamaan häntä saavuttamaan määränpää. Matkan varrella sinun on kohdattava lukuisia esteitä, paljastettava piilotettuja polkuja ja kohdattava salaperäisiä monumentteja.

Monument Valley on kauniisti suunniteltu peli, joka vie peliriippuvuutesi seuraavalle tasolle. ICloud-tuen ansiosta se synkronoi pelisi yhdistettyjen laitteiden välillä, jotta voit pelata saumattomasti.

Hinta: $3.99

ladata

10. Alton seikkailu

Aika lähteä loputtomaan lumilautailuun! Alton seikkailu on ehdottoman hauskaa ja välttämätöntä ihmisille, jotka eivät koskaan näytä saavan tarpeeksi lumilautailua.

Upeat alppimäet, muinaiset metsät ja kauniit naapurikylät tekevät seikkailustasi ihastuttavan kokemuksen. Sinulla on jopa 180 käsityönä tavoitetta saavutettavissa. Ja jokainen niistä on täynnä yllätyksiä.

Voit haastaa ystäväsi ja kilpailla parhaan matkan, korkeiden pisteiden ja parhaan temppuyhdistelmän puolesta. Ja joka saa eniten pisteitä, siitä tulee eniten ihailtu lumilautailija!

Hinta: $4.99

ladata

11. Lara Croft GO

Lähes kaikki ovat Angelina Jolien faneja, joten tämä on peli, jonka jokaisella pitäisi olla. Pelattavuus on samanlainen kuin elokuvien juoni; tutkit vanhan sivilisaation raunioiden läpi. Matkallasi kohtaat tappavia haasteita ja vihollisia.

Yli 100 palapeliä on jaettu kuuteen lukuun, ja tämä pitää sinut ajan tasalla. Älä odota enää ja lataa se heti.

Hinta: $4.99

ladata

Siinä kaikki!

Paras valinta?

On aika ilmoittaa meille suosikkipelisi yllä olevasta luettelosta. Kerro meille myös ominaisuuksista, jotka olet huomannut noissa peleissä.

Ja kyllä, jos olemme unohtaneet sisällyttää mitään huippupelejä, ilmoita siitä meille myös.

Kun puhumme peleistä, haluaisit katsoa näitä viestejä:

  • Parhaat tornipuolustuspelit iPhonelle ja iPadille
  • Endless Runner Games iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat MMORPG-pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit