Kuinka piilottaa aktiivinen tila Facebook Messengerissä

Aivan kuten ”Lue kuitti”, ”Viimeinen aktiivinen” on kaksiteräinen miekka. Kun se on käytössä, yksityisyytesi paljastuu verkossa. Ja kun se on kytketty pois päältä, et näe kavereidesi online-tilaa eikä he pysty tarkistamaan sinun.

Yksityisyyden vuoksi haluan kuitenkin piilottaa aktiivisen tilani Facebook Messengerissä. Toisinaan jatkan keskustelua läheisten ystävien kanssa myöhään yöhön. Estääksesi ketään saamasta hereilläni niin myöhään, käytän tätä ominaisuutta hyödyntämällä kätkemään online-Facebook-tilani.

Lisäksi se tavallaan estää ketään pingoittamasta minua tarpeettomasti. Jos kuulut samaan ajattelukouluun, sinulla on parempi ilman tätä ominaisuutta. Haluan näyttää sinulle, kuinka voit hallita sitä!

Aktiivisen tilan poistaminen käytöstä tai poistaminen käytöstä Messengerissä iPhonessa

Vaihe 1. Avata Facebook Messenger laitteellasi. → Napauta profiilikuvake vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Napauta sitten Aktiivinen tila.

Vaihe # 3.Sammuttaa "Näytä, kun olet aktiivinen" vaihda.

Seuraavaksi esiin tulee ponnahdusikkuna, joka pyytää vahvistusta. Osuma Sammuttaa.

Se on melkein kaikki! Eteenpäin; kukaan ei näe viimeksi nähtyä tilaa Facebook Messengerissä. Et myöskään voi nähdä muiden asemaa täältä.

Pitää mielessä; joudut poistamaan tämän ominaisuuden käytöstä jokaisessa paikassa, jota käytät Facebookissa tai Messengerissä. Muussa tapauksessa olet edelleen aktiivinen tai äskettäin aktiivinen.

Jos esimerkiksi käytät Messengeriä verkossa, sinun on sammutettava se myös siellä. Siirry osoitteeseen messenger.com → napsauta Hammaskuvake → Asetukset → kytke pois päältä kytkin ja napsauta Tehty vahvistaa.

Sammuta aktiivinen tila Facebook-sovelluksesta käynnistämällä sovellus laitteellasi → napauttamalla valikkopainiketta → napauttamalla Asetukset ja yksityisyys → Asetukset (napauta Android-laitteessasi Sovelluksen asetukset) Aktiivinen tila → Lopuksi sammuta vaihtokytkin.

Poista se käytöstä facebook.com-sivustossa verkon kautta napsauttamalla vaihdevalikko keskustelun sivupalkin oikeassa alakulmassa ja napsauta sitten Poista aktiivinen tila käytöstä.

Myöhemmin, jos haluat antaa kaikkien nähdä läsnäolosi Facebookissa, sinun tarvitsee vain noudattaa samoja vaiheita ja kytkeä lopuksi kytkin päälle.

Käärimistä…

Joten nyt, kun tiedät kuinka salata online-yksityisyytesi käyttäessäsi Facebookia, muista hyödyntää sitä. Et tietenkään voi nähdä muiden läsnäoloa, mutta mielestäni kompromissi on sen arvoinen.

Tutustu myös seuraaviin artikkeleihin:

  • Kuinka löytää Facebook Messenger -historia iPhonesta
  • Parhaat Facebook-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Tarinoiden poistaminen käytöstä Facebook-syötteessä iPhonessa
  • Kuinka luoda Facebook-tapahtuma iPhonessa ja iPadissa

Mitä mieltä olet Facebookin tietosuojaominaisuuksista?

Uusimmat viestit