Parhaat Sudoku-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Palapelit ovat hieno tapa terävöittää aivojasi. Ja jos rakastat itsellesi matematiikkaa, Sudoku voi parantaa älyäsi ja loogista voimaa. Lisäksi se on melko tuottava tapa kuluttaa aikaa. Olitpa alokas tai ammattilainen, parhaiden Sudoku-pelien yhteenveto iPhonelle ja iPadille auttaa kaikkia löytämään sopivan ottelun.

 1. Sudoku.com - Aivopelit
 2. UdSudoku
 3. UdSudoku
 4. Sudoku ▦
 5. Sudoku :)
 6. Sudoku ′
 7. Sudoku ◆
 8. Sudoku Master Edition: Logiikka
 9. Sudoku Quest Väri Soduku-peli
 10. Killer Sudoku!

1. Sudoku.com - Aivopelit

Se on yksi rakastetuimmista Sudoku-peleistä, pääasiassa sen yksinkertaisuuden vuoksi. Vaikka klassinen tunne on hyvin hoidettu, ominaisuuksia, vaikeuksia ja hauskaa osamäärää ei vaaranneta.

Lähes kaikki mitä tarvitset, eri vaikeustasoista vihjeiden, automaattisen tarkistuksen ja kaksoiskappaleiden kohtiin, on pakattu sovelluksen sisälle. Lisäksi voit kilpailla päivittäisissä haasteissa ja kausitapahtumissa ainutlaatuisista pokaaleista ja mitaleista.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 4,99 dollaria)

ladata

2. udSudoku

Tässä lautapelissä sekoitetaan pistejärjestelmän, juoksujen ja online-tulostaulukoiden karkaisu klassiseen peliin. Lisäksi se käyttää hienoa grafiikkaa ja animaatioita käytön helppouden ylläpitämiseksi.

Game Center -integraatio auttaa ylläpitämään terveellistä kilpailua, ansaitsemaan pisteitä, saamaan itsellesi sijoituksen ja vertaamaan Sudokun tuloksia ja saavutuksia muihin pelaajiin.

Hinta: Vapaa

ladata

3. udSudoku

Jos olet aloittelija tai haluat parantaa taitojasi, tämän pitäisi olla valinta. Kuten intensiivisten vaikeustasojen lisäksi, voit myös käyttää täydellistä Sudoku-oppimisjärjestelmää.

Kun käytät vihjettä, et saa vastauksia vaan myös sen perustelut. Ohjeessa käytetään hyödyllisiä animaatioita, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin ja opettavat sinulle kaupan temppuja.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Sudoku ▦

Tripledot Studios on pakannut joukon ominaisuuksia Sudoku-sovelluksensa versioon. Ensinnäkin, 4 täysin muotoiltua vaikeustasoa, kynätila, korosta kaksoiskappaleet, pyyhekumi, automaattinen tallennus, vihjeet ja automaattinen virheiden tarkistus.

Lisäksi pelaajat voivat asettaa omat virherajansa nollasta rajoittamattomaan pelityylinsä mukaan. Siellä on myös rajoittamaton kumoustoiminto, joten voit korjata virheesi ilman mitään vaivaa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Sudoku :)

Ottaen inspiraatiota klassisesta pelistä, tämä säilyttää suoraviivaisen, vintage-ilmeen harmailla ja valkoisilla ruuduilla. Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla voit keskittyä peliin, ilman tarpeettomia häiriötekijöitä.

Siitä huolimatta peli ylläpitää ominaisuuksia kilpailijoidensa kanssa. Luettelossa on 4 erilaista vaikeusasetusta, rajoittamaton kumoamis- / uudelleenvalintapainike, automaattinen tallennus, Game Center -tuki ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset käytöstä - 24,99 dollaria)

ladata

6. Sudoku ′

Olitpa aloittelija vai mestari, tulet mukaan tähän Sudoku-peliin. Kaikki kiitos mukautettavien syöttö- ja näyttöasetusten ansiosta pelikokemuksen piristämiseksi.

Voit asettaa jopa 10 samanaikaista ruudukkoa vaikeuttamaan asiaa. Tai yksinkertaista niitä automaattisten ja manuaalisten muistiinpanojen avulla. Lisäksi konfliktien ja virheiden korostaminen auttaa sinua tekemään älykkään liikkeen.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

7. Sudoku ◆

Vaikuttava grafiikka, kirkkaat värit ja jännittävät pulmat ovat tämän pelin vahvuus. Lisäksi voit tehdä siitä täysin oman, yli 90 erilaista väriyhdistelmää.

Jos olet uusi, voit nauttia yksinkertaisista ohjaimista ja ominaisuuksista, kuten vihjeistä, muistiinpanoista, automaattisesta täydennyksestä ja siirtoehdotuksista. Ja jos haluat haastaa taitosi, nopea tila voi olla sinun mielesi.

Hinta: Ilmainen (Sudoku Premium - 19,99 dollaria)

ladata

8. Sudoku Master Edition: Logiikka

Itse mestariversio, tämä peli käyttää tonnia mukautusvaihtoehtoja vastaamaan kaikkia tarpeitasi. Siinä on useita mielenkiintoisia soittotiloja, kuten salama, zen, klassikko, nopea ja virhe.

Lisäksi voit vaihtaa väripaletin, kirjasimet, ruudukon tyylin ja jopa sovelluksen kuvakkeen mielialasi mukaan. Ja jos rakastat jakaa saavutuksiamme iMessage-tarrojen kanssa, peli sisältää myös sen.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 4,99 dollaria)

ladata

9. Sudoku Quest Color Soduku -peli

Sudoku Quest tuo seikkailunhaluisen ja kiehtovan käänteen klassiseen peliin. Pelattavuus sisältää kiehtovan tarinan, eloisat hahmot, musiikin ja kahdeksan fantasiamaailmaa.

11 mielessä taivuttavaa muunnelmaa ja yli 2000 tasoa, sinulla on aina jotain uutta tutkittavaa ja ratkaistavaa. Ja olitpa aloittelija tai asiantuntija, nämä haasteet parantavat varmasti peliäsi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. Killer Sudoku!

Suunniteltu kovalle Sudoku-harrastajille, tämä tuo tappajavariaation sekoitukseen. Sinun on varmistettava, että jokainen hahmoteltu alue summaa tietyksi arvoksi ja noudattaa perinteisiä sudokusääntöjä.

Mielenkiintoista on, että ruudukko on alussa tyhjä. Ja kun noudatat näitä uusia sääntöjä, vihjeet alkavat tulla automaattisesti. Se voi olla hankalaa, mutta se on varmasti hauskaa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

Let 's crack

Kuten aiemmin luvattiin, meillä on sopivat Sudoku-pelit iPhonelle. Minkä erän pidit mielenkiintoisimmaksi? Jaa valintasi ja kokemuksesi alla olevassa kommenttiosassa.

Jos rakastat tutkia uusia ja trendikkäitä pelejä, meillä on jotain erityistä rivissä sinulle; tarkista nämä:

 • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille
 • Zombie Games iPhonelle ja iPadille
 • Autokilpailupelit iPhonelle ja iPadille
 • Etsiväpelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit