Keskeiset iPhone 6 Plus -lisävarusteet vuonna 2021

Apple otti valtavan harppauksen lanseeraamalla iPhone 6 Plus: n, koska edellinen versio, iPhone 5s, on jo edistyksellinen älypuhelin. Näiden parannusten lisäksi iPhone 6 Plus: lla on paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Täydennä puhelimen monitoimintoja. Markkinoilla on jatkuvasti kasvava luettelo iPhone 6 Plus -laitteesta. On lisävarusteita, jotka auttavat erityisesti suojaamaan laitetta pölyn, naarmujen ja pudotusten aiheuttamilta vaaroilta, ja on lisävarusteita, jotka parantavat sen toimintoja - Tämän seurauksena iPhone 6 Plus: n olennaisten lisävarusteiden valitseminen.

1. Näytönsuojat

Ei ole hauskaa, kun huomaat jopa pienen naarmun puhelimen näytöllä. Varsinkin kun olet maksanut kohtuuttoman hinnan puhelimestasi, on turvallista pitää se suojattuna. Voit pitää iPhone 6 Plus -laitteen koskemattoman asentamalla näytönsuojat.

Näitä suojaimia on saatavana erityyppisinä. Ne tarjoavat tarvittavan suojauksen iPhonen herkälle näytölle. Varmista, että ostat näytönsuojan, joka on kestävä ja tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Älä lopulta osta epäolennaisista materiaaleista valmistettuja arkkeja. Näytönsuojan käyttäminen paitsi suojaa puhelimesi näyttöä myös säilyttää arvonsa myydessään sitä uudelleen.

Katso:

  • Parhaat näytönsuojat iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle
  • Paras karkaistu lasinen näytönsuoja iPhone 6 Plus: lle.

# 2. Suojakotelot IPhonelle

IPhone 6 Plus -puhelimelle on monenlaisia ​​suojakoteloita, ja parhaan tyypin löytäminen erästä on vaikeata. Tyylisi ja mieltymystesi mukaan on tarpeeksi valintoja.

Jotkut saattavat pitää kestävästä ja kestävästä kotelosta, kun taas jotkut saattavat mieluummin minimalistisesta kotelosta. Mutta sinun on tiedettävä, että jokaisella tyypillä on omat edut ja haitat. Vankat kotelot voivat pitää puhelimesi turvassa myös taistelukentällä, mutta ovat isoja. Vaikka minimalistiset kotelot on suunniteltu pääasiassa tarjoamaan jonkin verran pitoa puhelimeen, se voi pudota liukkaan muotoilun vuoksi. Joissakin näistä tapauksista on hihnakotelo ja jalusta.

On myös muutamia edistyneitä tapauksia, jotka voivat olla monikäyttöisiä. Kaikki nämä tapaukset tarjoavat tyyliä, suojaa ja lisäarvoa iPhone 6 Plus -puhelimelle.

# 3. Puskurin kotelot

Koska olet tyylikäs ja kallis tuote, saatat haluta hioa iPhoneasi paljaana. Suuren näytönsa vuoksi se on sitäkin alttiimpi putoamiselle, varsinkin kun pidät sitä yhdellä kädellä ilman koteloa.

Näytönsuojat suojaavat puhelinta vain naarmuilta, mutta eivät iskuilta tai pudotuksilta. Joten tällaisissa tilanteissa puskurinkotelot ovat loistava vaihtoehto. Nämä tapaukset suojaavat puhelinta tehokkaasti reunoilla eivätkä ole myöskään isoja. Ne sopivat puhelimeesi täydellisesti ja ovat riittävän ohuita liukumaan helposti taskuihisi.

# 4. Kuulokkeet / kuulokkeet iPhonelle

Olitpa sitten työmatkalla, nautit harjoittelustasi, rentoudut kotona, kuuntelet musiikkia tai kuuntelet podcasteja, hyvä pari kuulokkeita tai kuulokkeita on aina arvokas.

Apple 6: n mukana tulevat Apple-kuulokkeet ovat erinomaisia, mutta ne eivät ole samanlaisia ​​kuin luokan parhaat kolmannen osapuolen tuotemerkit. Siksi pidä Applen oletuskuulokkeet varmuuskopiona ja valitse huippuluokan langalliset tai bluetooth-kuulokkeet, esimerkiksi Bose. Ne ovat kalliita, mutta vakaville musiikin ystäville ja ihmisille, jotka haluavat äänensä olevan virheetöntä, nämä huippuluokan kuulokkeet ovat jokaisen sentin arvoisia.

Nämä kuulokkeet tarjoavat hämmästyttävän äänen ja sopivat mukavasti. Juoksijoille ja urheilijoille on erityisesti suunniteltu kuulokkeet, jotka tarjoavat erinomaisen toiminnallisuuden.

# 5. Autolaturit

IPhone 6 Plus tarjoaa melko hyvän akun. Mutta jos aiot käyttää sitä keskeytyksettä, akku tyhjenee luonnollisesti. Pääasiassa, jos matkustat usein, autolaturi voi pitää iPhonen 6 Plus valmiina missä tahansa.

Ajon aikana tarvitset lähinnä puhelintasi reittiohjeiden tarkistamiseen. Tuona aikana puhelimesi akun heikko signaali on vähiten toivottava. Salamakaapelista koostuvat iPhone 6 / 6s: n ja iPadin autolaturit ovat yhteensopivia 6 Plus: n kanssa.

# 6. Langattomat kuulokkeet iPhonelle

Kun otetaan huomioon valtava iPhone 6 Plus -koko, sinun on helppo vastata puheluihin kuulokkeilla. Kuulokkeiden suurin haittapuoli on kuitenkin lanka, joka voi olla häiritsevä ja jopa ärsyttävä, kun se solmuu.

Langattomat kuulokkeet tai Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat täydellisen ratkaisun tähän. Ne eivät ole pelkästään käytännöllinen ratkaisu, vaan ne ovat myös talousarvion rajoissa. Ne ovat erittäin hyödyllisiä ajon aikana, koska voit mennä kädet vapaana ja vastata puheluihin. Urheilijoille on monia kuulokkeita, joilla on Bluetooth-yhteensopivuus muiden hyödyllisten vaihtoehtojen kanssa.

# 7. Telakointiasemat

Telakointiasemat ovat helposti yksi iPhone 6 Plus -laitteen käytetyimmistä lisävarusteista, koska sinun on ladattava puhelimesi vähintään kerran päivässä. On olemassa monenlaisia ​​kolmansien osapuolten telakoita, joissa on upeat mallit uusimmalle iPhone-laitteelle.

Telakointiasemat ovat tehokas tapa pitää työtila siistinä. Lisäksi monet telakointiasemat tarjoavat myös äänilähtöä. Voit liittää stereon siihen ja toistaa suoraan iPhonesta. IPhone 6 plus: lle on monia teknisesti edistyneitä telakointiasemia. Siksi sinun on oltava tietoinen kaikista eritelmistä, kun valitset yhden.

# 8. Vedenpitävät kotelot iPhonelle

Toisin kuin kilpailevat puhelimet, kuten Sony Xperia Z3 ja Samsung Galaxy S5, iPhone 6 Plus ei ole vedenpitävä. Näin ollen kotelot, joilla on ylimääräinen vedenkestävyys, ovat ihanteellisia iPhone 6 Plus -puhelimelle. Vaikka jotkut iPhone-koteloteollisuuden tunnetuista tuotemerkeistä eivät ole vielä julkaisseet vedenpitäviä koteloita, monet pienemmät tuotemerkit ovat lanseeranneet vedenpitäviä koteloita.

Nämä tapaukset ovat erinomainen vaihtoehto suojata sijoitustasi. Lisäksi, toisin kuin tyypilliset iPhone-kotelot, vedenpitävät kotelot tarjoavat kaiken suojan iPhonellesi, mikä tekee siitä vedenpitävän, iskunkestävän, pöly- ja naarmuuntumattoman.

Katso liittyvät tarvikkeet:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -näppäimistökotelot
  • iPhone 6/6 Plus Bluetooth-näppäimistöt

Uusimmat viestit