Parhaat iPhone SE -nauhat vuonna 2021

iPhone SE julkaistaan ​​vihdoin Applen ensimmäisen tapahtuman aikana vuonna 2016. iPhone-rakastajana haluat varmasti ostaa tämän uusimman teoksen. iPhone SE tarjoaa ominaisuuksia ja spesifikaatioita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin iPhone 6s, joten et halua missata tätä mahdollisuutta ostaa pienempi iPhone kohtuuhintaan. Vaikka iPhone SE: lläsi on niin paljon emotionaalista arvoa sinulle, sen suojaus on yhtä tärkeää. IPhone-fanaatikoille haluat aina pitää iPhone SE: n käsissäsi; valitettavasti se on mahdotonta. Mutta voit aina pitää laitteen sidottuna käsivarteen parhaiden iPhone SE -hihnojen avulla.

1. Laukku

Vaikka iPhone SE on sidottu käsivarteen, sinun pitäisi pystyä puhumaan kenenkään kanssa tai kuuntelemaan musiikkia. Supcase-käsivarsinauhan avulla voit liittää kuulokkeet iPhoneen helposti. Lisäksi voit nauttia täydestä pääsystä kaikkiin iPhonen portteihin ja hallintalaitteisiin, kun iPhone on kytketty käsivarteen. Käsivarsinauhaa parantaa silikonikuori, joka asennetaan sekunneissa. Jopa toistuvien kiertojen ja taivutusten jälkeen käsivarsinauha ei menetä alkuperäistä muotoa.

USP: Suurempi käsivarren koko (9 '' - 21 '')

Tutustu Amazoniin

2. JEMACHE

JEMACHE esittelee täydellisen paketin tässä iPhone SE -hihnassa, joka sisältää kaikki olennaiset ominaisuudet, joita käsivarsinauha tarvitsee. Pidän erityisesti sen kosketusnäytön yhteensopivuudesta; voit käyttää iPhone SE -näyttöäsi, vaikka puhelin olisi käsivarsinauhan sisällä.

JEMACHE on tehnyt tämän käsivarsinauhan ensiluokkaisesta neopreenista, joka kestää venymistä, joten voit helposti nauhoittaa käsivarsisi kuntoillessasi kuntosalilla tai ulkona. Turvallisuushälytysten varalta tarkista, että heijastava nauha syttyy, kun ajetaan hämärässä.

USP: Joustoa kestävä neopreeni

Tutustu Amazoniin

3. Heimo

Vedenkestävän käsivarsinauhan pitäisi olla ensimmäinen valinta iPhone SE -laitteellesi. Heimo on tehty selviytymään vaikeimmista tilanteista, ja siksi kuntoiluhullut ja seikkailunhakijat haluavat ostaa tämän käsivarsinauhan. Olipa kyseessä maastohiihto tai vesiurheilu, Triben iPhone SE -hihnat ovat täydellinen suoja laitteellesi.

Kaksinkertaiset tarranauhat voidaan asentaa 8-16 tuuman olkavarsien ympärille. Voit käyttää kuulokkeita treenatessasi, koska Triben käsivarsinauhat tarjoavat nopean pääsyn kuulokeliitäntään.

USP: Vedenkestävä

Tutustu Amazoniin

4. E Tronic Edge

E Tronic Edge on luonut hihan tai pussin käsivarsinauhan sijaan, joka ei sovi perinteiseen käsivarsinauhojen määritelmään. Tämä pussikotelo antaa kuitenkin parhaan suojan iPhone SE: lle, joka on koteloitu tässä hihassa. Ainoa haittapuoli on, että et voi käyttää iPhone SE: n kosketusnäyttöä.

Tämä pussi on tarkoitettu niille, jotka ovat huolissaan iPhonesta kuntoillessaan kuntosalilla tai ulkona. Pussi on valmistettu joustavasta spandex-materiaalista, joten voit helposti laittaa iPhone SE: n tai muut iPhonet, joiden näytön koko on pidempi.

USP: Elastaania

Tutustu Amazoniin

5. Viritä vyö

Olitpa sitten lenkillä tai nostanut suuria painoja kuntosalilla, tämä iPhone SE: n käsivarsinauha pitää laitteen tukevasti kiinni antamatta sen tanssia täällä ja siellä. Materiaali on pehmeää ja hikeä kestävää; mikä tekee siitä mukavan sinulle ja myös iPhonellesi.

Se on joustava ja sen avulla se mahtuu melkein kaikkiin käsivarren kokoihin. Lisäksi voit myös kääriä ylimääräisen kuulokeliitännän ympärille, jotta se ei häiritse sinua kuntoilun aikana. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja.

USP: Täydellinen ja mukava istuvuus

Tutustu Amazoniin

6. VUP

VUP: n käsivarsinauhan kaksi ominaisuutta kiinnittävät huomiosi varmasti: se on käännettävä ja sen ihoystävällinen materiaali. Pyöräilyn, vaelluksen, kävelyn tai juoksun aikana et voi puhua henkilön kanssa, vaikka voit helposti pyyhkäistä puheluiden vastaanottamiseksi. Puhumista varten sinun on käännettävä puhelinta oikeaan kulmaan, jotta näet näytön. VUP auttaa sinua kääntämään puhelinta 180 astetta.

Lisäksi VUP on käyttänyt hengittävää lycra- ja neopreenimateriaalia; tämä antaa sinulle pehmeän ja hajuton käyttökokemuksen kuntoillessasi.

USP: Hengittävä Lycra-materiaali

Tutustu Amazoniin

7. i2 vaihde

Harjoittelet yleensä aamulla. Joten häiritsemättä muita perheenjäseniä, sinä hiipiä ulos ja otat salvan avaimen mukanasi. Mutta missä pidät sitä avainta? Jos sinulla on i2 Gear -hihna, voit tallentaa talon avaimen käsivarsinauhan käytettävissä olevaan erilliseen paikkaan.

Käsivarsinauhaa on saatavana koossa 9-15 tuumaa; jos kätesi tai hauisesi ovat suuremmat, voit helposti sovittaa nauhan ympärille.

USP: Säädettävät koot 9-15 tuumaa

Tutustu Amazoniin

8. JOTO

Joto tuo ensiluokkaisen ja kevyen käsivarsinauhan iPhone SE: lle. Tämä nauha on valmistettu neopreenista, hikeä kestävästä ja kestävästä materiaalista, joka suojaa iPhonea kaikilta puolilta. Käsivarsinauhassa on sisäänrakennettu avainpidike, paikka henkilökortin / luottokortin / käteisen tallentamiseen. Joto tarjoaa myös kuulokeliitännät, jotta käyttäjät voivat helposti muodostaa yhteyden musiikkiin ja radioon. Käsivarsinauhassa on selkeä suojakansi, jonka avulla voit käyttää kaikkia iPhonen toimintoja.

USP: Vahva joustava koukku ja lenkki

Tutustu Amazoniin

9. Maxboost

Maxboost on tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia lisävarusteita iPhonelle ja iPadille. Tämä käsivarsinauha on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja tarjoaa universaalin mitoituksen. Koska Maxboost on käyttänyt neopreenia, käsivarsinauha on venytystä kestävä.

Käsivarsinauha on vedenpitävä, joten voit treenata, vaikka se tihkuttaa ulkona. Mukava kahva pitää nauhan tiukasti käsivarteen, kun seuraat kunto-ohjelmaa kuntosalilla.

USP: Mukava kahva

Tutustu Amazoniin

10. Yomole

Ota kotisi mukaan, kun menet kävelylle tai lenkille. Ilmeisesti tämä on mahdotonta. Voit kuitenkin pitää kaikki olennaiset asiat mukanasi, jos sinulla on Yomolen käsivarsinauha iPhone SE: lle. Suuren kapasiteetin käsivarsinauhan avulla voit tallentaa Bluetooth-kuulokkeet, talon avaimet, käteisen, henkilötodistuksen, luottokortit ja muut tarvitsemasi harjoituksen aikana.

Tämä käsivarsinauha on valmistettu erittäin kevyestä hikeä kestävästä kankaasta, mukavasta neopreenista ja hengittävästä ilmaverkkomateriaalista; tämä antaa ihosi hengittää helposti.

USP: Suuri kapasiteetti

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Kuntoharrastajille käsivarsinauhat ovat välttämättömiä tuotteita, jotta iPhone SE pysyy turvallisesti paikallaan. Käsivarsinauha tarjoaa äärimmäisen mukavuuden kun olet kiireinen kuntoasi harrastavilla. Et ole koskaan huolissasi puhelimesi vahingoista tai varkauksista. Koska käsivarsinauhat ovat hikeä kestäviä, voit olla varma, että hikihelmet eivät vaikuta puhelimeesi.

Voit viitata:

  • Parhaat iPhone SE -kotelot
  • iPhone SE nahkakotelot
  • Parhaat iPhone SE Bluetooth-kuulokkeet

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found