Kuinka soittaa iPhoneen vastaamaan puheluihin automaattisesti

Puuttuuko joskus tärkeitä puheluita, koska kätesi olivat muuten miehitetyt? No, automaattisen vastauksen avulla voit soittaa iPhonelle helposti puheluihin kun tarvitset sitä. Esimerkiksi kun olet kiireinen ruoanlaittoon keittiössä tai ajaa ja odottaa tärkeätä puhelua, on vaikea tai hankala pyyhkäistä vastaamaan. Joten, lue lisää saadaksesi selville, miten se toimii.

Kuinka ottaa automaattiset vastauspuhelut käyttöön iPhonessa

  1. Mene asetukset Esteettömyys Kosketus. merkintä: Jos käytät vanhempaa iOS-versiota, siirry kohtaan Asetukset → Yleiset → Esteettömyys ja vieritä alas.
  2. Näpäytä Soita äänen reititys.
  3. Näpäytä Automaattinen vastaus puheluihin.
  4. Vaihda seuraavalla näytöllä PÄÄLLÄ   Automaattinen vastaus puheluihin.
  5. Samalla näytöllä voit myös aseta ajan kesto puhelin soi ennen kuin puheluun vastataan automaattisesti.
  6. Voit pidentää kestoa napauttamalla “+” -painiketta.
  7. Napauta “-“ -painiketta pienentääksesi sitä.

Siinä kaikki. Nyt voit vastata puheluihin automaattisesti asetetun ajan kuluttua. Jos haluat koskaan poistaa sen käytöstä, noudata samoja vaiheita ja käännä lopuksi automaattivastauskytkintä.

Yhteenvetona

Mitä mieltä olet tästä automaattisesta puhelutoiminnosta? Missä tilanteessa haluaisit käyttää sitä? Kuvaa näkemyksesi alla olevissa kommenteissa.

Tämän ominaisuuden ainoa haittapuoli, jos sellainen on, on, että se vastaa automaattisesti jopa roskaposti- tai petospuheluihin. Toivon, että olisi olemassa tapa välttää se. Haluat ehkä myös lukea tavoitettavuudesta iOS: ssä, joka on toinen ominaisuus, joka tekee elämästä kätevää tietyissä olosuhteissa.

Voit myös lukea täältä:

  • Puhelun odottamisen poistaminen käytöstä iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found