Kuinka ladata Fortnite Battle Royale iPhonelle ja iPadille

Fortnite Battle Royale on riehunut, kun peliharrastajat ympäri maailmaa ovat rivissä peliin. Moninpeli on juuri debytoinut App Storessa ja on edelleen beta-versiossa. Vaikka voit ladata Fortnite Battle Royale -sovelluksen iPhonellesi ja iPadillesi, voit pelata peliä vain, kun saat kutsun siihen.

Muista, että Fortnite vaatii iPhone SE / iPhone 6s: n tai uudemman tai iPad Pron, iPad Air 2: n, iPad Mini 4: n tai 2017: n iPadin, jonka käyttöjärjestelmä on iOS 11 tai uudempi. Lisäksi tarvitset jatkuvan Internet-yhteyden pelaamiseen.

Kuinka ladata Fortnite Battle Royale iPhonelle ja iPadille

Vaihe 1. Ensinnäkin, siirry Fortniten verkkosivustolle ja rekisteröidy Fortnite for iOS -kutsulle.

Vaihe # 2. Nyt sinun on napsautettava "Liity sähköpostikutsuun" vaihtoehto.

Sitten se kysyy, oletko jo pelannut Fortnitea. Jos olet jo pelannut tätä peliä, Epic Games lisää sinut luetteloon ja löytää myös edistymisesi sekä ostosi muilta laitteilta, kun olet kirjautunut sisään.

Jos et ole, sinun on luotava tili liittyäksesi Fortniteen iOS-odotuslistalle.

Vaihe # 3. Sinun täytyy valitse mikä laite haluat pelata.

Seuraavaksi sinä vastaanottaa sähköpostia Epic-peleistä. Seuraa sitten ohjeita aktivoidaksesi tilisi.

merkintä: Jos joku ystävistäsi on saanut Fortnite-kutsun, pyydä häntä myös lähettämään sinulle kutsu pelaamiseen. Se on yksi älykkäimmistä tavoista, joilla voit zoomata pitkiä odotuksia.

Vaihe # 4. Käynnistä nyt App Store ja etsi Fortnite ja lataa se.

* Fortnite ei ole tällä hetkellä saatavilla App Storessa, mutta se voi palata lähipäivinä.

Vaihe # 5. Kun olet ladannut sovelluksen onnistuneesti iOS-laitteellesi, käynnistä ja kirjaudu sisään kirjautumistiedoillasi.

Kuinka hallita Fortnite Battle Royalea iPhonessa ja iPadissa

Sileillä elepohjaisilla ohjauksilla tunnet aina olevasi huippuvaihteessasi pelatessasi peliä. Hyppää tänne hallitaksesi tätä peliä älykkäästi.

Se on tehty!

Ota kantaa

Tiedän, että monet teistä odottavat innokkaasti kutsua peliin. Epic Games on ilmoittanut lähettävänsä enemmän kutsuja, kun palvelimia päivitetään käsittelemään enemmän käyttäjiä. Joten, vain kärsivällisyyttä! Sillä välin voit hyödyntää kaikkia pyöristämiämme parhaita pelejä:

  • Parhaat RPG-pelit iPhonelle
  • Parhaat FPS-pelit iPadille
  • AR-pulmapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat lautapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit