Kuinka palauttaa tai nollata Apple TV ilman kauko-ohjainta

Apple on uudistanut viihdepakettinsa täysin, kun teknologiajätti on tehnyt suuria suunnitelmia sisällön suoratoistoon. Kun otetaan huomioon sen halvemmat hinnat, ihmiset saattavat lisätä tämän paketin ensisijaiseen aikaansa. On erittäin hauskaa katsella korkealaatuista sisältöä uusimmalla Apple TV: llä, jota voi ohjata kaukosäätimellä. Mutta entä jos menetät kaukosäätimen, varsinkin kun sinun on nollattava tai palautettava Apple TV. Olet korjauksessa, koska sinun on nollattava Apple TV ilman kaukosäädintä.

Älä tuskaile! Jokaisella ongelmalla on ratkaisu. Voit palauttaa Apple TV: n ilman kaukosäädintä. Ja sinun ei tarvitse noudattaa tarkkaa menetelmää tehdäksesi tämän. Olitpa omistamassa kolmannen tai neljännen sukupolven Apple TV: tä, voit nollata älytelevisiosi käyttämällä nopeaa internetyhteyttä, tietokonetta ja USB- tai USB-C-kaapelia. Tarkista tämä opas ilman lisätoimenpiteitä.

Kuinka palauttaa tai nollata Apple TV ilman kauko-ohjainta

Kuten edellä mainittiin, tarvitset vakaan Internet-yhteyden, tietokoneen, jossa on iTunes, ja USB- tai USB-C-kaapelin. Huomaa, että Apple TV: n 3. sukupolvi vaatii USB-kaapelin ja 4. sukupolven Apple TV USB-C-kaapelin. Joten sinun tulisi pitää kaikki paikallaan ennen kuin noudatat menetelmää.

Nyt kun olet koonnut kaikki olennaiset asiat, tarkista alla oleva opas.

Vaihe 1. Ensinnäkin, sinun on poista kaapelit Apple TV: stä; kaapeleihin kuuluu virtajohto ja HDMI-kaapeli.

Vaihe # 2. Käynnistä sitten iTunes tietokoneellasi; sen pitäisi olla tietokoneesi uusin iTunes-versio.

Vaihe # 3. Nyt sinun täytyy Liitä Apple TV tietokoneeseen käyttämällä vastaavia kaapeleita. Käytä Apple TV 4K: n USB-C-liitäntää ja Apple TV: n 3. sukupolven tai aiempien mallien mikro-USB-kaapelia. Apple TV: n liittämiseen ei ole tarkoitus käyttää salamakaapelia.

Vaihe # 4. ITunesissa näet Apple TV: n yhteenvetosivun; Jos sitä ei ole, voit napsauttaa Apple TV -kuvake vasemmasta yläkulmasta.

Vaihe # 5. Napsauta nyt Palauta Apple TV -painike.

Prosessi alkaa. Varmista, ettet irrota mitään. Lyhyessä ajassa Apple TV nollataan ilman kaukosäädintä.

Siinä kaikki, ystävät!

Käärimistä…

Apple TV toimii yleensä sujuvasti luotettavan Internet-yhteyden avulla. Mutta joskus se kohtaa hikkauksia; näissä tilanteissa voit palauttaa tai nollata älytelevision. Kaukosäätimen puuttuessa Apple TV: n nollaaminen on kuitenkin vaikeaa. Onneksi ratkaisu on saatavilla kaikille Apple TV: n käyttäjille.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • 13 parasta Apple Arcade -peliä iPhonelle, iPadille ja Apple TV: lle
  • Parhaat Apple TV: n etälataustelineet
  • Parhaat Apple TV -sovellukset oppimiseen

Piditkö tästä opetusohjelmasta hyödyllistä? Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa Kommentit-osiossa.

Uusimmat viestit