Kuinka puhdistaa Mac ilmaiseksi MacCleanin avulla

Ajan myötä välimuistitiedostoista, evästeistä, selaushistoriaista, järjestelmätiedostoista ja muista tarpeettomista junkeista tulee niin ongelmallisia, että ne paitsi hidastavat nopeutta myös tekevät elämästä todella monimutkaista Macin käytön aikana. Se on todella ärsyttävää, kun huomaat, että työsi vaikeutuu yhä uudelleen. Vaikka voit poistaa nämä turhat tiedostot säännöllisesti tarvitsematta tukea, se vie jonkin verran liikenneympyrää ja kuluttaa siten paljon korvaamatonta aikaa.

Internetin selaamisen aikana löysin iMobiesta erittäin tehokkaan sovelluksen nimeltä MacClean. Se pystyy puhdistamaan kaikki tarpeettomat tiedostot helpimmalla mahdollisella tavalla. Tehtyäni Macin viivästyneen nopeuden ja epätoivottujen tiedostojen aiheuttamat jatkuvat häiriöt, arvostin perusteellisesti sen toimintaa. Kun tämä sovellus on asennettu, sinun ei tarvitse vaivautua Macisi hienosäätöön.

MacClean on perinyt PhoneCleanin perinnön, joka on monipuolisin työkalu merkityksettömien tiedostojen poistamiseksi iPhonesta, iPadista ja iPodista. Se on suunniteltu erityisesti seuraamaan Mac OS X 10.10: n tyylikkyyttä. Sen käyttöliittymä varmistaa, että pystyt suorittamaan Macin siivoustehtävän erittäin helposti.

Mikä tekee MacCleanista erottuvan

MacClean tarjoaa sinulle vaihtoehtoja joko siirtää roskapostitiedostot roskakoriin tai poistaa ne toisin kuin muut sovellukset tai työkalut. Siksi, jos haluat hakea kaikki roskakorissa pitämäsi tiedostot, voit saada ne takaisin. Monta kertaa sinun tarvitsee vain laittaa sivuun ei-toivotut tiedostot, koska saatat tarvita niitä tulevaisuudessa. MacClean varmistaa, että sinulla on paras vaihtoehto hallita tiedostoja Macilla.

MacClean tietää missä Junks ovat

MacClean selvittää nopeasti, missä junksit ovat. Tämän seurauksena sinulla on paras käsitys siitä, miten käsitellä niitä. On jäljellä, välimuisti, jota on vaikea jäljittää; puhumattakaan siitä, että heidät poistetaan helposti. Mutta tämän sovelluksen avulla voit poistaa ne helposti.

Saatavilla ilmaiseksi Mac-käyttäjille

MacClean on ladattavissa ilmaiseksi Maciin. Se on yhteensopiva OS X 10.7: n tai uudemman kanssa.

Siivoaminen Macissa MacCleanin avulla

Vaihe 1. Asenna MacClean ja käynnistä se Macillasi.

Vaihe # 2. Kun käynnistät MacCleanin, sinun pitäisi nähdä sen pääkäyttöliittymä. Kaikki roskapostityypit, kuten Internet Junk, User Junk, merkitään oletusarvoisesti. Jos et halua tietyn tyyppisen roskapostitiedoston poistamista, voit poistaa roskatiedoston vieressä olevan valintaruudun. Kun olet varma päästä eroon tiedostoista, napsauta "Hae" -painiketta aloittaaksesi tiedostojen skannauksen. Milloin tahansa, jos haluat lopettaa välissä olevien tiedostojen poistamisen, voit estää sen napsauttamalla "Stop" -painiketta.

Vaihe # 3. Kun skannaus on valmis, MacClean tarjoaa roskapostitiedostojen yhteenvedon sekä niiden lukumäärän ja koot. Jos haluat tarkistaa jonkin skannatun roskapostitiedoston, voit napsauttaa oikeassa yläkulmassa näkyvän kokotuloksen vieressä olevaa painiketta>>.

(Jos haluat saada yksittäisen skannatun roskapostitiedoston, valitse tiedosto → napsauta "Hae" -painiketta, joka on lähellä roskapostitiedoston kokoa → Seuraavaksi napsauta "Hae" -painiketta oikealla tietyn tiedoston noutamiseksi → Kun olet saanut tiedostot, laita ne haluamaasi Mac-kansioon. Se ei ole kaikki; voit silti estää koko tiedostotyypin poistamisen poistamalla sen ruudun valinnan.) Kun olet tarkastellut roskapostitiedostoa, muista napsauttaa "V" -painiketta ylhäältä.

Vaihe # 4. Oletuksena MacClean siirtää roskapostitiedostot roskakoriin. Jos haluat päästä eroon niistä kokonaan, napsauta "Mop" -kuvaketta alhaalta poistaaksesi roskapostitiedostot. Tietyn Internet-roskatiedoston puhdistamiseksi sinun on kuitenkin suljettava vastaava selain.

Lisäksi voit myös poistaa tietyn tiedoston manuaalisesti. Kun siirryt tiettyyn tiedostoon, se tarjoaa sinulle mahdollisuuden joko poistaa tai siirtää sen kokonaan roskakoriin. Voit valita minkä tahansa kahdesta vaihtoehdosta tarpeen mukaan.

Vaihe # 5. Puhdistuksen jälkeen prosessi on valmis; MacClean näyttää tuloksen, joka osoittaa, kuinka paljon levytilaa on palautettu. Silloin tiedät, kuinka paljon tilaa oli jättänyt tai merkityksettömiä tiedostoja.

Se siitä! Voit toistaa tämän prosessin ja poistaa kaikki turhat tiedostot. Mitä mieltä olet MacCleanista?

Lataa MacClean ilmaiseksi.

Uusimmat viestit