Parhaat hihat MacBook Prolle ja Airille vuonna 2021

Ottaen huomioon erilaiset vaatimukset olen koonnut parhaat MacBook Pro- ja Air-hihat, joihin haluat kurkistaa. Nostaessani hihoja olen korostanut kahta pääominaisuutta - huomattavaa muotoilua ja kestävyyttä. Lisäksi olen myös varmistanut, että niillä on ohut muotokerroin. Lue lisää, mikä tekee heistä niin ihastuttavia!

 1. Harber Lontoo
 2. Villapähkinä
 3. Tomtoc
 4. Runetz
 5. Lavievert Felt
 6. ProCase
 7. Inateck
 8. Mukava
 9. Egiant
 10. iAlegantti

1. Harber Lontoo

Jos rakastat klassista muotoilua ja vintage-ammattitaitoa, sinun kannattaa harkita Harberia. Muistikirjan holkki on melko kevyt ja urheilullinen ohut profiili. Se on veistetty korkealaatuisesta kasviparkitusta nahasta.

Pehmeällä nahkarakenteella se tarjoaa paremman otteen. Mukana villahuopa-vuori, tämä MacBook Pro -holkki tarjoaa halutun suojan naarmuilta.

Lisäksi Harberia on saatavana useita kokoja, jotka sopivat 11/12 tuuman MacBook Airiin ja 13/15 tuuman MacBook Proon. Voit valita sen useissa väreissä, kuten rusketus, musta, laivastonsininen ja tummanruskea (Katso koko arvostelu.)

USP: Villahuopa vuori

Lähtö HarberLondonista

2. WoolnutCovers

Woolnut on suunnitellut ensiluokkaiset hihat premium-MacBook Prolle ja MacBook Airille. Tämä hiha on valmistettu kasviparkitusta nahasta ja 100% luonnonvillahuopasta. Molemmat materiaalit suojaavat MacBookiasi ulkopuolelta ja sisältä.

Muodin uhreille Woolnut on luonut vaatimattomimman tyylin tähän hihaan. Woolnut on ommellut tähän hihaan huomattavan hienovaraisuuden, mikä sulkee pois kaikki kiusallisuudet. Tutustu yksityiskohtaiseen arvosteluun.

USP: Kasviparkittu nahka

Tutustu Amazoniin

3. Tomtoc

Tomtoc-holkki esittelee ihastuttavaa ammattitaitoa. Se on veistetty korkealaatuisesta neopreenimateriaalista, joka pystyy absorboimaan iskut ja tarjoamaan laitteellesi tarvittavan suojan tyhjästä. Sisätiloissa on suojaläppä, joka vahvistaa sen rakennetta.

Vetoketjulla voit nopeasti sulkea ja avata holkin. Pehmeä fleecevuori tarjoaa paremman otteen, joka vähentää mahdollisen luistamisen mahdollisuutta. Tämä ei ole kaikki, tämä kevyt holkki on saatavana kahtena värinä, kuten vaaleanpunainen ja musta, ja se on saatavana sekä 13- että 15-tuumaiselle MacBook Prolle.

USP: Pehmeä fleecevuori

Tutustu Amazoniin

4. Runetz

Tämä Runetz-holkki on saanut pehmeän tekstuurin. Valmistettu laadukkaasta neopreenimateriaalista, se tarjoaa tarvittavan hoidon kannettavallesi. Siinä on etutasku, johon voit tallentaa pieniä tavaroita, kuten kuulokkeiden laturin.

Vetoketju on riittävän kunnollinen, jotta voit helposti avata ja sulkea holkkikotelon. Mitä tulee kestävyyteen ja suojaan putoamisilta, sanoisin, että se voi täyttää merkin. Tämä kaunis näköinen holkki on saatavana seitsemässä värissä ja on saatavana sekä 13 että 15 tuuman MBP: lle.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Lavievertin huopa

Lavievert Feltillä on matalan profiilin muotoilu. Ympäristöystävällisestä materiaalista valmistettu holkki kestää pieniä putoamisia ja vastustaa myös naarmuuntumista.

Sen edessä on suuri tasku, jonka avulla voit pitää pieniä esineitä, kuten kuulokkeet, hiiri tai kynä. Magneettipainikkeella varustettu nahkainen läppä varmistaa, että arvoesineet pysyvät turvallisesti sisällä. Vielä parempaa, sitä on saatavana kahtena hyvännäköisenä värinä, kuten harmaa ja kamera. Vielä parempi, se on saatavana 11 tuuman, 13 tuuman ja 15 tuuman kannettaville tietokoneille.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

6. ProCase

Käytännöllisemmän muotoilun esittävä ProCase pystyy ihanteellisesti täyttämään kaikki perustarpeesi. Valmistettu pehmeästä ja ympäristöystävällisestä materiaalista, sillä on siisti ulkonäkö. Salkku voi tarjota kannettavan tietokoneen olennaisen suojan iskuilta, pölyltä tai naarmuilta.

Koska se voidaan avata 180 asteessa, pääset vaivattomasti käsikirjaasi. Edessä on myös tasku, jossa voit säilyttää kynää, kaapeleita tai laturia turvallisesti. Lisäksi ProCase on saatavana useita kokoja, jotta voit valita kannettavasi paremmin.

USP: Keinonahkainen sisustus

Tutustu Amazoniin

7. Inateck

Inateck on pohjustettu minimalistiselle! Laadukkaan harmaan huovan ulkopinnan ja pehmeän flanellinsisustuksen yhdistelmä tekee siitä ihastuttavan hyödykkeen kannettavallesi.

Kaikille, jotka ovat niin hienostuneita, tämä kannettavan hiha kestää pieniä iskuja ja myös taistelee naarmuilta. Kestävyydestä voidaan odottaa olevan pitkä kannettavan tietokoneen kumppani.

Synteettinen nahka tarranauhalla varmistaa, että kannettavalla on haluttu suojaus. On kaksi takataskua, joiden avulla voit helposti tallentaa useita asioita, kuten hiiri, kuulokkeet tai virtalähde.

USP: Laadukas harmaa huopa

Tutustu Amazoniin

8. Mukava

"Mukava" on vaikuttava sekoitus yksinkertaisuutta ja siistiä ammattitaitoa. Huippuluokan vedenpitävä materiaali paksulla tyynyllä tekee siitä tyylikkään hihan kaikkina vuodenaikoina. Sisällä on tasainen neopreeni, joka suojaa kannettavaa tietokonetta vetoketjulta.

Toinen merkittävä mainitsemisen arvoinen ominaisuus on fleece-kangasvuori, joka pitää kannettavan suojattuna naarmuilta. Kevyellä muotoilulla ja sileällä ulkopinnalla tunnet olosi mukavaksi pitää hihaa käsissäsi.

Mukavuuden lisäksi Comfyable on saatavana useina värivaihtoehtoina ja erikokoisina, joten kannettavan tietokoneen paremman kannen valitseminen ei ole iso juttu.

USP: Korkealaatuinen vedenpitävä materiaali

Tutustu Amazoniin

9. Egiant

Egiant-salkku voi olla hieno kumppani kannettavalle tietokoneellesi. Tämä holkki on veistetty korkealaatuisesta neopreenimateriaalista, joka on erittäin joustavaa ja kestää myös iskuja. Sen mukana tulee pari pientä osastoa pienten asioiden, kuten kynän, matkapuhelimen jne., Säilyttämiseen.

Vetoketju helpottaa pussin avaamista ja sulkemista. Koska se on ohut ja kevyt, voit kuljettaa sitä mukavasti missä haluat. Ei siinä kaikki; sinulla on kolme ihastuttavaa väriä: musta, sininen ja turkoosi.

USP: Pehmeää ja joustavaa materiaalia

Tutustu Amazoniin

10. iAlegantti

Jos aiot tarjota yksinkertaisen mutta erittäin käytännöllisen ottelun MacBook Prollesi, iAlegant voi olla syytä katsoa. Kaiverrettu mikrokuitusta ja PU-nahasta, se on uskomattoman sileä. Pehmeä sisävuori vahvistaa sen kestävyyttä ja pitää naarmut loitolla.

Tarranauhalla on melko helppo avata ja sulkea holkki. Se antaa lämmön vapautua ilman esteitä, mikä pitää kannettavan viileänä. Lisäksi iAlegantia on saatavana useita kokoja ja sitä on saatavana neljänä huomiota herättävänä värivaihtoehtona, kuten ruskea, harmaa, keltainen ja mustesininen.

USP: Pehmeä PU-nahka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Valintasi?

Mikä yllä olevista kannista tekee ottelun muistikirjan kanssa? Onko siinä vintage-muotoilu vai trendikkään näköinen? Olisi hienoa tietää jotain valitsemastasi.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

 • Paras seisova pöytä
 • Parhaat MacBook Pro -laukut
 • 10 parasta MacBook Pro -telinettä
 • Paras iPad Pro -teline

Uusimmat viestit