iMobie PhoneRescue iPhone Data Recovery -ohjelmisto

Olen ollut uskollinen iPhonen käyttäjä siitä lähtien, kun se onnistui hurmaamaan minut noin vuosikymmen sitten. Sen lisäksi, että olen välttämätön päivittäinen kuljettajani, siitä on tullut merkittävä osa elämääni. IPhonen tietojen suojaamiseksi varmuuskopioin laitteen säännöllisesti iCloudin tai iTunesin kautta. Vaikka niiden ansiosta tietojen varmuuskopioiminen on melko helppoa, minun on otettava kolmansien osapuolten ohjelmistojen apu vahingossa poistettujen tietojen palauttamiseksi.

Oli ollut useita kertoja, kun poistin tietämättään viestin, kontaktin tai valokuvan yrittäessäsi puhdistaa puhelinta. Tietojen palautusohjelmiston käytön ansiosta olen pystynyt hakemaan kaiken helposti.

iMobie PhoneRescue Data Recovery -ohjelmisto Macille / Windowsille

Olen kokeillut kättäni joidenkin tietojen palautustyökalujen parissa, mikä on vaikuttanut minuun eniten Puhelimen pelastus. Olemme jo tarkastelleet sitä pari kertaa, ja meidän on tarkoitus mennä siihen vielä kerran. Suoraan sanottuna joka kerta, kun olemme kokeilleet tietojen palautusohjelmistoa, se on noussut pakenevaksi voittajaksi.

Pätevin

PhoneRescue on ylivoimaisesti monipuolisin työkalu, jolla voi hakea jopa 25 erilaista dataa, kuten valokuvia, viestejä, videoita, musiikkia ja muuta.

Siksi sinulla on mahdollisuus palauttaa melkein kaikki kadonneet tiedot laitteestasi. Helppokäyttöinen käyttöliittymä saa työn aikaan helposti. Tämä monipuolisuus erottaa sen muusta.

Kaivattu turva

Arvostan todella tämän tietojen palautustyökalun kykyä hakea tietojasi, vaikka laitettasi ei voida käyttää tietokoneesta. ITunesin varmuuskopion (jopa salatun) avulla se pystyy palauttamaan tarvittavat tiedot.

Lisäksi se käyttää myös iCloud-varmuuskopiota varmistaakseen, että kaikki kadonneet tiedot ovat vain muutaman napsautuksen päässä uudesta elämästä.

Löydä puuttuvat tiedostot nopeasti

Sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa tietyn tiedoston tarkistamiseen satojen joukossa, koska sen avulla voit tarkentaa yksittäisen tiedoston välittömästi.

Verrattuaan iPhonen tallennustilan ja iTunes-varmuuskopion sisältöä se löytää välittömästi puuttuvat tiedostot. Siksi minkä tahansa tiedoston etsiminen ei ole enää monimutkaista.

Tuo tietoja suoraan iPhoneen / iPadiin

Kyky palauttaa poistetut muistiinpanot nopeasti iPhonesta tekee siitä erittäin kätevän. Minulle tämä on tappajatoiminto, joka on lisännyt siihen uuden ulottuvuuden.

Lisäksi sen avulla voit viedä tiedostot työpöydälle haluamassasi muodossa. Voit myös lähettää ne täydellisenä varmuuskopiona.

iOS-korjaustyökalut

Ohjelmisto auttaa nyt korjaamaan rikkoutuneen iPhonen mistä tahansa järjestelmän kaatumisesta. Joskus iOS-laitteet eivät toimi kunnolla tiettyjen ongelmien, kuten satunnaisten kaatumisten, vuoksi. Työkalut on pohjustettu tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

IPhonen omistajat, jotka törmäävät usein laitteen ärsyttäviin ongelmiin ja joiden ratkaiseminen on erittäin vaikeaa, haluavat ottaa kuvan näistä korjaustyökaluista. Olen iloinen nähdessäni heidät, koska niistä voi olla paljon apua monissa yhteyksissä.

Oletko valmis aloittamaan?

Uudelleen suunnitellun käyttöliittymän myötä PhoneRescue on tullut käyttäjäystävällisemmäksi. Lyön vetoa, että sinun olisi paljon helpompaa päästä toimeen.

Varmista:

  • Ota lentokonetila käyttöön (Asetukset → Lentokonetila)
  • Vältä sovellusten suorittamista taustalla
  • Älä käytä puhdistusohjelmistoja
  • Sammuta iTunes ja muut kolmannen osapuolen ohjelmistot

Vaihe 1. Lataa ja asenna PhoneRescue tietokoneellesi.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on liitettävä iPhone Maciin tai PC: hen.

Vaihe # 3. Nyt sinulla on vaihtoehtoja tietojen palauttamiseksi iOS-laitteesta, iTunes-varmuuskopiosta, iCloud-tilistä. Tarkista lisäksi iOS-korjaustyökalut, joiden avulla voit korjata rikkoutuneen iOS-laitteen mistä tahansa järjestelmän kaatumisesta.

Valitse tarvittava vaihtoehto ja jatka ohjeita tiedostojen noutamisesta tai iPhonen korjaamisesta.

Tuomio

PhoneRescue on aina ollut fantastinen tietojen palautusohjelmisto. Tällä kertaa siitä on kuitenkin tullut täydellinen paketti parannettujen toimintojen ja uusien ominaisuuksien ansiosta.

"Halusitpa sitten monipuolista työkalua, jonka avulla voit hakea melkein kaikki kadonneet tiedot iPhonesta tai haluatko erinomaiset korjaustyökalut ongelmien vianmääritykseen erittäin helposti, sinun on annettava sille kelvollinen paikka Mac- tai Windows-tietokoneellasi."

Lue lisää osoitteessa iMobie.com.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found