Parhaat Arnold-kotelot iPhone 11 Pro Max -puhelimelle vuonna 2021

Ei ole väliä kuinka siisti tapaus on, se yleensä menettää viehätyksensä muutaman päivän kuluttua. Joten, kun kokoelma ohuita koteloita ja selkeät kannet tuntui hieman tylsältä, ajattelin lisätä tyyliosuutta ainutlaatuisella kotelolla. Ja näin törmäsin parhaisiin Arnold-koteloihin iPhonelle. 11, 11 Pro ja 11 Pro Max. Arnold Schwarzeneggerillä on täysi Terminator-avatar, nämä kannet on pohjustettu, jotta iPhonet näyttävät räikeiltä.

Mutta ovatko nämä Arnold Schwarzenegger kaikki katseenvangitsijasta? Ei! He ovat pakanneet tarpeeksi tyynyä ohuessa muotoilussa suojaamaan iPhonea iskuilta samalla kun vahvistavat muodin. Siitä huolimatta päästään yhteenvetoon!

1. VANGOAL Arnold -raketinheittimen suunnittelukotelo

VANGOAL-kotelo on kompakti ja muotoiltu muotoilu, joka tekee melko hyvän parin iPhonen kanssa. Arnold Schwarzeneggerin ikonisessa roolissa komentajana, jolla on rakettien laukaisulaite, kansi pysäyttää silmät heti.

Karkaistun lasin takana on 9H-kovuus, joten kotelo pystyy torjumaan naarmut vaivattomasti. Koska se on erittäin kestävä, se kestää myös ikäviä kolhuja.

TPU-kehyksen sisällyttäminen on lisännyt ylimääräistä tyynyä koteloon. Joten, vaikka se on ohut, kansi voi kestää vaikutuksia. Puhumattakaan, että kumirunko voi myös tarjota liukastumisen estävän otteen. Kaiken kaikkiaan VANGOAL on yksi parhaista Arnold-koteloista, joita voit ostaa iPhonellesi 11, 11 Pro ja 11 Pro Max.

USP: Karkaistu lasi takaisin 9H kovuudella

Tarkista iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 2. Stefanin Arnold Schwarzenegger Terminator Clear Case

Jos haluat valita erittäin selkeän Arnold-kotelon iPhone 11 -sarjan laitteille, tämä Stefanin putiikin tarjous olisi oikea tapa edetä. Pehmeästä silikonimateriaalista valmistettu kotelo on melko tyylikäs ja kiertyy iPhonen ympärille tiukasti.

Läpinäkyvän muotoilun ansiosta kansi varmistaa, että iPhone 11 tai tehokkaat sisarukset, kuten iPhone 11 ja 11 Pro Max, loistavat täydellisessä loistossaan. Koska Arnold-kansi on erittäin joustava, se on myös melko helppo asentaa ja poistaa. Suojauksesta puhuttaessa tämä silikonisuojus on tarpeeksi hyvä sietämään naarmuja.

USP: Läpinäkyvä ja tyylikäs muotoilu

Tarkista iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 3. KKSY Arnold pystysuora rakettikotelo

Mikä tekee KKSY: n kokeilemisen arvoiseksi, on vaikuttava iskunkestävä muotoilu. Kaikille, joilla on ohut tekijä, kansi voi vaivattomasti pudottaa pudotusten tai tahattomien kolhujen vaikutukset suurelta osin pehmustettujen kulmien ansiosta.

Lisäksi kotelossa on viistetty reuna, joten kolmoislinssikamera ja iso näyttö pysyvät suojattuina naarmuilta. Kestävän rakenteen lisäksi kotelo voi myös vastustaa vettä.

Vaikka en kutsuisi sitä täysimittaiseksi vedenpitäväksi koteloksi, se on enemmän kuin kykenevä estämään vettä pilaamasta urheilua. Salamaportin, kameran ja mykistyskytkimen siistit aukot takaavat, että sinulla on helppoa aikaa käyttää iPhonea.

USP: Iskunkestävä muotoilu suhteellisen ohut muotokerroin

Tarkista iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 4. Stefanin putiikki silikonikotelo

Vielä yksi tapaus Stefanin putiikista, joka on kiinnittänyt huomioni. Mutta se on hieman edellä mainitusta kannesta. Tämä Arnold-kotelo on valmistettu silikonimateriaalista ja siinä on karkaistu lasinen takakansi, jonka kovuus on 9H.

Kumipäällysteinen ja sileä runko ei vain salli iskuja, vaan tarjoaa myös turvallisen otteen. Siksi kätesi eivät tunnu liukkailta pitämällä kiinni iPhone 11 Pro Maxista tai sen pienemmistä sisaruksista.

Lisää suojaa naarmuilta Stefanin putiikki Arnold Schwarzenegger -kotelo on nostanut huulensa suojaamaan kameraa ja näyttöä naarmuilta. Lisäksi kannessa on myös tarkat reiät ja reagoivat painikkeet käyttökokemuksen parantamiseksi.

USP: Kompakti muotoilu ja parannettu pito

Tarkista iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 5. marieeshop

Kun on kyse komean ottelun tekemisestä vuoden 2019 iPhone-laitteiden kanssa, tämä marieeshopin tarjous on vertaansa vailla. Kansi on vaikuttava sekoitus kovaa PC: tä ja pehmeää TPU-materiaalia.

Hybridirakenteen ansiosta Arnold-kotelo on varustettu selviytymään kolhuista ja suojaa myös iPhonea naarmuilta. Vaikka sileä pinta tarjoaa liukastumisen, korotettu huuli parantaa suojakerrointa suojaamalla kameraa ja näyttöä naarmuilta.

Mitä tulee lausuttuihin painikkeisiin, marieeshop on varmistanut, että ne ovat napsauttavia ja tarjoavat tuntopalautetta, jotta äänenvoimakkuuden säätimen tai sivupainikkeen käsittely pysyy mukavana.

USP: Lisäsuoja kameraa ja näyttöä varten

Tarkista iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

Siinä kaikki parhaista Arnold-koteloistamme iPhone 11 -sarjan laitteille!

Mikä on sinun valintasi?

Itse asiassa nämä tapaukset näyttävät ihastuttavilta. Vaikka ne on tarkoitettu erityisesti Arnold-faneille, kuka tahansa, joka etsii ohut muotoinen suojakansi, löytää ne merkkiin asti. Siksi heillä näyttää olevan melko hyvä kysyntä juuri nyt.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat Case 11: n 11, 11 Pro ja 11 Pro Max -kotelot
  • Parhaat OtterBoxin iPhone 11-, 11 Pro- ja 11 Pro Max -kotelot
  • IPhone 11 Pro Max, 11 Pro ja iPhone 11 -kameran kauko-ohjaimet
  • Parhaat USB-C-virtapankit iPhonelle 11, 11 Pro ja 11 Pro Max

Joten mikä on suosikkisi Arnold-kuori uudelle iPhonelle? Kerro meille sen nimi kommenteissa.

Uusimmat viestit