Packing Pro iPhone & iPad -sovellus: Paras matkasovellus

Entä jos on sovellus, joka auttaa sinua suunnittelemaan kaikki pienet yksityiskohdat ennen matkan aloittamista? Asiat, kuten otettavat vaatteet, välttämättömät paperit, joita tarvitset mukanasi, lisävarusteet, tekemistä ja paljon muuta? Se on vain jäävuoren huippu.

Me puhumme valtavan kattavasta luettelosta, jonka avulla voit suunnitella koko matkan / kiertueen perheen kanssa (tai yksin, ei ole väliä).

Olemme kaikki kuulleet sanonnan: jos epäonnistut suunnittelussa, aiot epäonnistua. Ihmiset suunnittelevat yleensä ennen matkaa, mutta melkein kukaan ei tee sitä oikealla tavalla.

Olet todennäköisesti jo kuullut Packing Prosta. Mutta niille, jotka eivät ole, on vain yksi asia sanottava: se on kattavin, kattavin ja tyhjentävin sovellus, jonka voit koskaan suunnitella matkasi.

Pakkaus Pro iPhone ja iPad Travel App

Sovellus on erityisen hyödyllinen kaikille viikon tai kuukauden mittaisille lomamatkoille, jotka vietät perheen kanssa.

Parasta Packing Prossa on mielestäni sellaiset mallit, jotka se tuo sinulle. Painamalla muutama painike (tietysti kosketusnäytöllä) Packing Pro rakentaa melkein kaikki pienet asiat, joista sinun on huolehdittava. Packing Pro hoitaa kaiken - tavaroista, vaatteista pakkaamiseen, ensiapupakkauksista ja muusta.

Jotkut Packing Pron pääominaisuuksista ovat:

Mallit

Asetat vain muutaman parametrin (kuinka monta ihmistä matkustaa, määränpään lämpötila, ruoka, määränpäätyyppi (ulkomailla, kotimaassa), matkapäivät jne.), Ja sovellus saa valmiiksi valitsemasi perusasiat.

Luokat

Lähes kaikki otetaan huomioon näissä luokissa, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa asioita uutena. Kaikki on jo tehty sinulle.

Jakaminen / iCloud-tuki

Nyt tämä on olennainen ja erinomainen ominaisuus. Voit jakaa luodut luettelot perheellesi - esimerkiksi puolisollesi - tai voit synkronoida iCloudin kanssa saadaksesi paremman tuen riippumatta siitä, mistä laitteesta käytät luetteloa.

Täydellinen räätälöinti

Kaikki sovelluksen sisältö voidaan räätälöidä, joten myös vapaus on täydellistä.

Joo, Packing Pro maksaa sinulle 2,99 dollaria, mutta se on loistava sovellus, joka saa asiat hoidettua. Se on kaikkein matkakeskeisin tehtävä-sovellus (samoin kuin luettelo-muistutus).

Arviot:

  • Yleistä: 4.5 / 5
  • Suunnittelu / käyttöliittymä: 4/5
  • Toiminnallisuus / ominaisuudet: 4/5
  • Käytettävyys: 4.5 / 5

Hinta: 2,99 dollaria

ladata

Siinä kaikki siinä!

Kokeile ja jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit