OtterBox iPhone 6s -kotelot vuonna 2021

Näimme Applen ystävien valtavan vastauksen iPhone 6s -tapahtuman lanseerauksessa, ja syynä on se, että käyttäjät odottavat innokkaasti älypuhelimiensa parannettuja ominaisuuksia ja suorituskykyä. Laitteen odotetaan saapuvan markkinoille 16. syyskuuta mennessä. Tänään olemme keksineet joitain parhaita koteloita OtterBoxin valmistamille iPhone 6: lle, koska me kaikki tiedämme, että OtterBox on yksi suosituimmista tuotemerkeistä, joka tunnetaan ensisijaisesti iPhone-koteloista.

1. Defender-sarja

Defender-sarjan iPhone 6s -kotelot on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka käyttävät laitetta karkeasti. Defender-sarjan mielenkiintoisin on, että yksi tapauksista antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa koteloasi iPhone 6s: lle. Tällä tavoin on mahdollista rakentaa oma tapauksesi helposti.

Vaikka pudotat iPhonen tietyltä korkeudelta ja Defender-kotelo on peitetty laitteellasi, ei ole mitään syytä huoleen, koska tämä tapaus suojaa laitettasi, vaikka se pudotettaisiin 2 tai 3 metriltä. Sen lisäksi on saatavana myös näytönsuoja. Tässä sarjassa on monia muunnelmia, aina värin vaihtelusta muotoiluun; voit valita suosikkikotelosi verkossa.

Hintaluokka: $29.95 – $59.95

Tutustu Amazoniin

2. Lähiliikennesarja

Commuter-sarjassa on kaksi koteloa. Yksi on muokattavissa ja toinen on yksinkertainen musta kotelo. Kotelossa on kaksikerroksinen suojaus, joka varmistaa, että vaikka iPhone 6s liukastuu käsistäsi, se on aina turvallista. Ja mikä tärkeintä, se antaa laitteellesi näytön suojauksen, mikä on lisäetu.

Kun peität iPhone 6s: n Commuter-sarjan kotelolla, se antaa älypuhelimellesi uuden ja tyylikkään ilmeen. Sen lisäksi se suojaa myös laitettasi pölyltä, kun matkustat usein pitkiä matkoja.

Hintaluokka: $34.95 – $39.90

Tutustu Amazoniin

3. Symmetry-sarja

No, tämä sarja on erityisesti niille, jotka haluavat antaa iPhone 6: lleen uuden tyylin ja tehdä siitä erilaisen kuin muut. Symmetry -sarjan kotelot iPhone 6: lle tulevat erilaisilla takakannen väreillä, malleilla ja käyrillä.

Harvat tapaukset, kuten suunnitelma, Eden-sinivihreä, Damson-marja, Teal-ruusu, hiilikuitumetalli, unikon terälehti, brasilialainen pop jne., Antavat sinulle mahdollisuuden valita rakkautesi iPhone 6s -koteloon.

Koteloissa on pudotussuoja ja naarmuuntumissuoja, joka on kuin kuorrutus kakulla iPhone-ystäville.

Hintaluokka: $39.95-$44.95

Tutustu Amazoniin

# 4. Starda-sarja

Etsitkö aitoa nahkaa, jossa on näytön kansi? Starda-sarjan kotelo on tehty juuri sinulle. Sen sijaan, että tarjottaisiin vain iPhone 6: n takakansi, tämä sarja tarjoaa nahasta valmistetun näytön kannen. Ja se varmistaa, ettei näytöllä enää ole naarmuja. Se on tyylikäs muotoilu ja luultavasti paras tyyli ammatillisen ilmeen suhteen.

Tässä OtterBox-kotelossa on myös korttipaikka, johon voit helposti tallentaa luotto- tai maksukorttisi ilman vaivaa. Pudotussuoja on sertifioitu ja suunniteltu kestämään kolhuja ja pudotuksia, kun iPhone 6s pudotetaan.

Hinta: $49.95

Tutustu Amazoniin

Uusimmat viestit