Apple Watch -hihnat ja -nauhat vuonna 2021

Vaikka olemme jo koonneet pitkän luettelon parhaista Apple Watch -bändeistä, ajattelimme, että olisi parempi mennä vielä yksi kierros. Lukuisten melko vaikuttavien Apple Watch -hihnojen ja -nauhojen saatavuuden ansiosta 10 parhaan löytäminen ei ole koskaan iso juttu. Aikaa vastaavan vaatimusten valitseminen saumattomasti ei kuitenkaan ole koskaan helppoa. Mutta olemme yrittäneet varmistaa, että makusi mukaan parhaiten sopiva bändi saa vihdoin mahdollisuuden pitkään trystiin älykellosi kanssa.

1. Winso

Pidätkö funky-suunnittelusta? Winso voi vaivattomasti täyttää kysyntänne. Laadukas silikonimateriaali tekee siitä erittäin hienostuneen.

Pehmeä pinta ei ärsytä ihoa. Sen mukana tulee vahvat korvakkeet molemmissa päissä, jotka lukittuvat kelloon virheettömästi. Vielä parempi, Winso on saatavana 15 viehättävässä värivaihtoehdossa, kuten punainen, musta, sininen ja paljon muuta.

USP: Laadukas silikonimateriaali

Tutustu Amazoniin

2. Marge Plus

Tässä katseluorkesterissa on ylivertainen laatu. Se on valmistettu 100% aidosta nahasta, joka on muotoiltu tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Siinä on klassinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiillotettu hopeasolki, joka on sekä liukastumista estävä että hikeä absorboiva.

Samalla se tuntuu uskomattoman mukavalta ihoa vasten. Sopii sekä miehille että naisille, se näyttää yksinkertaiselta mutta houkuttelevalta. Kaiken kaikkiaan se on ihanteellinen ammattimaiselle ja tyylikkäälle ilmeelle kaikissa tilanteissa. Saatavana kahdeksassa ihanassa värissä, jotka miellyttävät jokaista makua.

USP: Laadukas aito nahka

Tutustu Amazoniin

3. Carterjett

Tässä on kestävä kudottu nailonnauha, joka on pehmeää, hengittävää, joustavaa ja vedenkestävää äärimmäistä mukavuutta varten. Se on kova, mutta sopii koko päivän pukeutumiseen. Sitä on saatavana erikokoisina ja se on erittäin helppo kiinnittää tai poistaa kellosta.

Tuotemerkki tarjoaa sataprosenttisen tyytyväisyystakuun ja sopii kaikille urheiluharrastajista lääketieteen ammattilaisiin. Valitse yli 20 eri väristä, jotka sopivat persoonallisuuteesi ja mieltymyksiisi.

USP: Tukeva mutta mukava

Tutustu Amazoniin

4. Wearlizer

Yksi sana, joka todella määrittelee Wearlizerin, on "komea". Se on veistetty korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Hartsin lisääminen parantaa sen ulkonäköä edelleen.

Hyvän muotoilun lisäksi tämä bändi on erittäin kestävä ja lukittuu täydellisesti kelloon. Voit asentaa ja poistaa sen ilman vaivaa.

Viimeiseksi Wearlizer on saatavana viidessä mukavassa värivaihtoehdossa, kuten musta / tummansininen, samppanja kulta, hopea / valkoinen jne. Sanoin; tällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kellonauhalla on myös yhden vuoden takuu.

USP: Vaikuttava muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. top4cus

Jos ihailet klassisia nahkaisia ​​kellonrannekkeita, löydät top4cuksen suoraan rahasta. Se on veistetty aidosta nahasta ja siinä on vintage-muotoilu.

Melko sileän nahkarakenteen ansiosta sinulla on ylimääräistä mukavuutta bändin päällä. Useiden reikien saatavuus varmistaa, että se sopii saumattomasti useimpiin käsivarsiin.

Saat tämän houkuttelevan nahkakotelon useissa väreissä, mukaan lukien kelta-ruskea, vanha ruskea, punainen / musta ja paljon muuta. Lisäksi top4cus on saatavana sekä Apple Watchin 38 mm: n että 42 mm: n malleihin.

USP: Vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. eLander (ruostumaton teräsnauha)

eLander ruostumattomasta teräksestä valmistettu nauha näyttää tyylikkäältä. Se on siististi suunniteltu ja lukittuu älykelloon saumattomasti. Korkealaatuisen materiaalin ansiosta se pystyy säilyttämään kiillonsa pitkään.

Sen mukana tulee myös sarja, jossa on ruuvimeisselit ja joitain vararuuveja, jotka helpottavat rannekkeen vaihtamista.

Voit hankkia sen sekä 42 mm: n että 38 mm: n Apple Watch -malleille. Lisäksi on useita värikkäitä värivaihtoehtoja: ruusukulta, hopea ja avaruusharmaa.

USP: Korkealaatuinen ruostumaton teräs

Tutustu Amazoniin

7. PEAK ZHANG

Tämä on epäilemättä yksi hienoimmista nahkahihnoista Apple Watchille. Se harjoittaa hienostunutta ja vaikuttavaa laatua. Laadukas aito vasikannahka ei vain lisää sen kestävyyttä, vaan antaa myös klassisen profiilin. Sileän nahkarakenteen ansiosta tunnet olosi mukavaksi käyttää sitä.

Useat tarkat leikkausreiät auttavat sitä istumaan useimpiin ranteisiin. Lisäksi Peak Zhang -nauhanauhassa on lukuisia värivaihtoehtoja.

USP: Aito vasikannahka

Tutustu Amazoniin

8. BRG

Hienostunut muotoilu tekee BRG: stä ihastuttavan ottelun älykellolle. Laadukas ruostumaton teräs vahvistaa kestävyyttä. Hyvälaatuisen materiaalin ansiosta se pystyy säilyttämään kauneutensa pitkään.

Lisäksi voit valita BRG: n seitsemällä houkuttelevalla värillä, mukaan lukien avaruusharmaa, kulta, hopea ja paljon muuta. Sinulla on 18 kuukauden takuu.

USP: Kaunis muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Mkeke

Rakkautesi vintage-nahkanauhaan voi löytää rauhan Mkekestä. Aito hevosen nahka yhdistettynä huippuluokan ammattitaitoon tekee siitä näyttävän kadehdittavan. Tasainen ompeleminen koristaa sen muotoilua.

Suurikokoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu solki antaa sille enemmän vakautta. Vielä parempi, Mkeke on saatavana useina väreinä, kuten mustana, ruskeana ja punaisena, mikä helpottaa sinulle sopivamman parin valitsemista kellolle. Lisäksi tällä nahkahihnalla on yhden vuoden takuu.

USP: Rikas käsityötaito

Tutustu Amazoniin

10. AdMaster

AdMasterissa on yksinkertainen ja urheilullinen muotoilu. Pehmeä silikonimateriaali tekee siitä erittäin mukavan käyttää, koska se ei ärsytä ihoa.

Bändin molemmissa päissä on korvakkeet, jotka lukittuvat tasaisesti kelloon. Tappien ja kiinnikkeiden sulkeminen tarjoaa sinulle enemmän vakautta.

Onko sinulla taipumus värikkäisiin profiileihin? Sinulla on 10 viehättävää värivaihtoehtoa, kuten valkosininen, kivi, kuninkaallinen jne.

USP: Urheilullinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Joten, oletko pystynyt valitsemaan oikean ottelun älykellollesi? Kerro meille laadusta, jonka olet löytänyt siitä ihastuttavan.

Haluat tutkia:

  • Parhaat Apple Watch -sarjan 3 bändit
  • Parhaat nahkahihnat Apple Watch -sarjoille 6, SE, 5, 4 ja 3
  • Parhaat Apple Watch -näytönsuojat
  • Casetify esittelee räätälöidyt Apple Watch -nauhat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found