Kuinka soittaa puheluja iPadista / iPad Ministä?

IPad, iPad Mini ja iPod Touch ovat kolme laitetta, jotka eivät tule Phone.app-sovelluksen mukana. Se on selvää. Tämä ei kuitenkaan estä monia ihmisiä soittamasta iPadillaan tai iPod Touchillaan.

Vaikka et voi soittaa todellisia matkapuheluita iPadilla (ellet ole yksi niistä geekeistä, jotka murtautuvat laiteohjelmistoon ja laitteistoon), iPadin (ja iPad Mini) kautta voi soittaa monella tapaa 3G / LTE: n tai Wi-Fi: n kautta . Oikein. Puhumme VoIP: stä.

Tarvitset sovelluksia saadaksesi asiat liikkeelle. VoIP-puheluiden soittamiseen tarvitset parhaat sovellukset, jotka toimivat iPadissa ja iPad Minissä, jotta voit yhdistää sinut ystäviisi.

Parhaat iPad-sovellukset puhelun soittamiseen

# 1. Skype

Tarpeetonta sanoa, että Skype on edelleen käytetyin VoIP-sovellus melkein kaikille laitteille, myös työasemille. IPadissa ja iPad Minissä se on vielä enemmän. Kaikista Internetin vitseistä Skypessä huolimatta siitä on tullut suosituin monitasoinen tapa soittaa ääni- / videopuheluita. Skype for iPad ja iPad mini voivat soittaa VoIP-puheluja mihin tahansa numeroon ympäri maailmaa. Ja voit käyttää sitä myös ilmaisiin puheluihin muille Skype-käyttäjille.

Parasta siinä on, että Skypen maksut ovat nimellisiä.

Hinta: Vapaa

Lataa Skype

# 2. Facetime iOS 7: ssä (vain ääni)

Jos soitat henkilölle, joka on Macissa, iPhonessa tai muussa iCloud-laitteessa, joka tukee Facetime-aikaa, voit soittaa puheluita Applen oletusominaisuuden avulla. Facetime - valitettavasti - on tarkoitettu videopuheluille ainakin iOS 6: een saakka. IOS 7: n avulla sinulla on mahdollisuus soittaa vain audio-Facetime-puheluita, mikä tekee Facetime-ohjelmasta melkein suosituimman sovelluksen soittamaan Wi-Fi- tai 3G-yhteyden kautta.

# 3. Puhumme

WeTalk on VoIP-vaihtoehto, joka on saanut hyviä arvosteluja vuosien varrella. Yksi WePhone-ohjelman suurimmista eduista Skypeen nähden on se, ettei sinun tarvitse käydä läpi uusia käyttäjätilejä ja sitten hallita maksuja sen kautta. Voit ostaa WePhone-puheluhyvityksiä sovelluksen sisäisenä ostona. Sovelluksen avulla voit myös tallentaa puheluja.

Hinta: Vapaa

Lataa WeTalk

# 4. Rivi 2

Line2 oli yksi NYT: n 10 suosituimmasta sovelluksesta, ja se on sittemmin palkinnut huippuluokan palkintoja upeista VoIP-ominaisuuksistaan. Line2 toimii 9,99 dollarin kuukausitilauksella, joka voidaan asettaa automaattiseksi uusimiseksi iTunes-tilisi kautta. Kun puhumme Line2: sta, puhumme vaivattomasta, melkein iPhone-tyyppisestä soittokokemuksesta iPadille, iPad Minille jne. Line2 sisältää myös rajoittamattoman määrän tekstejä Yhdysvaltain ja Kanadan numeroihin, neuvottelupuheluja jopa 20 henkilöä (jotain WePhone / Facetime puuttuu), koputus, siirto ja edelleenlähetys.

Hinta: Vapaa

Lataa Line2

Joten, kumpi yritit? Jaa palautteesi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit