Kuinka zoomata Instagram-valokuvia iPhonessa ja iPadissa

On yksi pieni, mutta erittäin tärkeä ominaisuus - kyky antaa käyttäjien zoomata valokuvia mukavammin - joka on kadonnut Instagramista pitkään. Tarkemmin sanottuna, kun nostat sormesi katsellessasi mitä tahansa kuvaa nipistämällä sisään / ulos-eleellä, se palaa normaaliksi. Siksi sinun on pidettävä sormiasi kuvassa, jotta voit katsella sitä. Se ei todellakaan ole kätevä tapa saada suljettu katsaus mahtavaan otokseen, vai mitä? On kuitenkin helppo tapa lähentää Instagram-valokuvia iPhonessa ja iPadissa.

Ennen kuin sinusta tulee hieman liian utelias miten se toimii, haluan rikkoa jään heti. Voit suurentaa iOS-laitteen näyttöä Zoom-toiminnolla; joka on ollut osa esteettömyyspukua jo jonkin aikaa. Se on suunniteltu olemaan erittäin hyödyllinen ihmisille, joilla on näkövamma. Mutta kuka tahansa voi hyödyntää tätä siistiä ominaisuutta hyödyntääkseen asioita selkeämmin.

Siksi olemme keksineet pienen temppun, jonka avulla voit zoomata Instagram-kuvia. Etsitkö temppua? Nyt sitä mennään!

Kuinka zoomata Instagram-valokuvia iPhonessa

Applen iOS on melko siisti. Siinä on sisäänrakennettu ominaisuus, jonka avulla voit joka tapauksessa zoomata mitä tahansa kuvaa ja nähdä sen selkeät yksityiskohdat. Joten pidämme tämän mielessä ja käytämme ominaisuutta tarkoitukseen. Aloittamiseksi otamme zoomaustoiminnon käyttöön vain alla olevilla vaiheilla.

Vaihe 1. Avaa iPhonessaasetuksetEsteettömyys

Vaihe # 2. Siellä on vaihtoehto nimeltä Zoomaus, käännä se vain Päällä.

Olemme valmiita zoomaamaan minkä tahansa valokuvan Instagramissa.

Zoomin käyttäminen:

  • Kaksoisnapauta kolmea sormea ​​zoomataksesi
  • Kaksoisnapauta sitten kolmea sormea ​​kohtaan liikkua näytössä
  • Kaksoisnapauta kolmea sormea ​​ja vaihda zoomausta vetämällä
  • Napauta kahvaa (ohjain) saadaksesi lisää vaihtoehtoja, kuten Loitonna, valitse alue (kuten Koko näytön zoomaus tai Ikkunan zoomaus), muuta objektiivin kokoa, valitse suodatin (kuten Käänteinen, Harmaasävy, Harmaasävy Käänteinen ja Hämärä) ja Näytä / Piilota ohjain. Käytä näitä ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla katsellaksesi valokuvia ja videoita eloisammin
  • Kun olet katsellut suosikkikuvasi, sulje zoomausikkuna kaksoisnapauttamalla kolmella sormella. Tuo se takaisin kaksoisnapauttamalla kolmella sormella näyttöä
  • Jos haluat poistaa zoomauksen kokonaan käytöstä, siirry kohtaan asetuksetEsteettömyysZoomaus ja laita se pois päältä.

Käärimistä:

Instagram, jolla on yli 700 miljoonaa aktiivista käyttäjää, on yksi rakastetuista sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksista. Äskettäin sovellus on lisännyt useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten kyky antaa sinun lähettää katoavia valokuvia ja videoita, estää sopimattomat kommentit, suoratoistaa live-videoita ja muuta.

Jos haluat käyttää tätä sovellusta paremmin, tutustu tähän täydelliseen oppaaseen.

Uusimmat viestit