Parhaat iPhone 6/6 Plus -lompakkokotelot vuonna 2021

Lompakkokotelot ovat hyödyllisiä monin tavoin. Ne tarjoavat turvallisen paikan iPhonellesi levätä ja tarjoavat samalla useita paikkoja käteisen ja korttien kuljettamiseen. Tässä on joitain parhaita iPhone 6/6 Plus -lompakkokoteloita. Lompakkokoteloita on useita malleja. Vaikka jotkut ovat valmiita olemaan kätevä matkakumppani, toiset on muotoiltu näyttämään ohuilta jokapäiväiseen käyttöön.

1. Dock Artisan Sport Lompakko v5

Doc Artisan “Sport Wallet v5” esittelee tyylikkään muotoilun. Täysjyväinen nahka yhdistettynä hienostuneeseen ammattitaitoon antaa sille esteettisen tunnelman.

Sen mukana tulee useita paikkoja, jotka tarjoavat turvallisen paikan kortillesi. Lisäksi on tasku käteisen pitämiseen. RFID-estojärjestelmän ansiosta kortteillasi on ylimääräinen suojaus.

Parasta tässä tapauksessa on irrotettava muotoilu, joka antaa sinulle vapauden vähentää irtotavaraa, kun sinun ei tarvitse kantaa lompakkoa.

Voit hyödyntää jalustatoimintoja parantaaksesi maiseman katselua. Lisäksi sen mukana tulee näytönsuoja, joka tarjoaa tarvittavan hoidon kosketusnäytölle.

USP: Tyylikäs profiili irrotettavalla kotelolla

Tutustu Docartisaniin

# 2. LUPA - iPhone 6/6 Plus -kotelot

Mikä tekee LUPA: sta kohtuullisen oston, on kyky tarjota suurin osa iso-lippu-ominaisuuksista huolimatta siitä, että se on saatavana kohtuuhintaan.

PU-nahkalaukku on hienostunut ja siinä on tyylikäs muotoilu. Sen takana on Apple-logon aukko ja kestävä kotelo.

Iskuja vaimentavan sisätilan ansiosta kotelon tulisi selviytyä tavallisista kolhuista. Suuri lokero käteistä varten ja kolme kortinhaltijaa takaavat, että et tarvitse perinteistä lompakkoa pitkien matkojen aikana. Vielä parempi, voit valita LUPA-lompakon kannen useissa värivaihtoehdoissa, kuten kulta, musta ja enemmän.

USP: Edullinen mutta erittäin vaikuttava

Tutustu Amazoniin [iPhone 6] | Tutustu Amazoniin [iPhone 6 Plus]

# 3. Dreem Fibonacci

Etsitkö ylellistä lompakkokoteloa? Dreem Fibonacci on saanut tarpeeksi seisomaan odotuksesi mukaan. Se on käsityönä valmistettu korkealaatuisesta tekonahasta ja siinä on rohkeita ompeleita.

TPU-kotelon ansiosta lompakon kansi voi absorboida iskuja. Useiden lähtö- ja rahataskujen mukana se voi kuljettaa jopa 3-6 korttia ja 5-10 laskua. RFID-varkaussuoja tarjoaa kortille välttämättömän suojan.

Voit irrottaa lompakon pitämään koteloa mukavammin. Jalustan avulla Fibonacci elävöittää myös handsfree-videopuheluita. Ei siinä kaikki; vahvojen magneettien ansiosta kansi toimii magneettisten autotelineiden kanssa.

USP: Ylellinen muotoilu

Tutustu Amazoniin [iPhone 6] | Tutustu Amazoniin [iPhone 6 Plus]

# 4. Vena vCommute

Jos haluat, että lompakkokotelosi näyttää vähemmän tilaa vievältä, mutta ilman suuria kompromisseja, anna Vena vCommutelle tarkka kuvaus. Kotelo on tehty PC: n ja TPU: n yhdistelmällä.

Kestävän rungon ansiosta se on saanut voimaa selviytyä vahingossa tapahtuvista putoamisista ja tarjota älypuhelimelle sertifioidun sotilastason puolustuksen.

Takapuolella on piilotettu paikka, jonka avulla voit pitää enintään kolme korttia turvallisesti. Ja kyllä, se tarjoaa myös jalustatoiminnon maiseman katselun parantamiseksi.

USP: Sertifioitu sotilaallinen suoja

Tutustu Amazoniin [iPhone 6] | Tutustu Amazoniin [iPhone 6 Plus]

# 5. Distilunion

IPhone 6: n Wally-lompakko ei ole kuin mikä tahansa muu lompakko, jossa on paljon irtotavaraa. Se on tyylikäs ja siinä on melko ohut profiili. Voit säilyttää jopa 4 korttia ja joitain taitettuja dollarin seteleitä kotelon takaosassa olevassa nahkataskussa.

Kaikki kortit pysyvät salassa. Vedä välilehti -toiminnon avulla voit ottaa kortit pois taskusta melko helposti. Vedä vain kielekettä ja kaikki sisään kätketyt kortit ja käteinen tulevat ulos.

Laadukkaasta nahasta valmistettu kotelo tarjoaa tarvittavan suojan, ja sillä on sopiva yritys iPhonen kanssa. Kaikki tarkat aukot takaavat mukavan pääsyn kaikkiin painikkeisiin ja portteihin. Jos olet valmis siirtymään konservatiivisista, perinteisistä tapauksista, Wally voi olla täydellinen ratkaisu.

USP: Minimalistinen profiili

Lähtö Distilunionissa

# 6. Zover

Jos haluat ostaa aitoa nahkakoteloa, jossa on vintage-muotoilu kohtuuhintaan (29, 99 dollaria), valitse Zover. Kotelossa on yksinkertainen muotoilu ja tukeva puskuri taistelujen torjumiseksi.

Nahkarakenteen ansiosta folio-suojus tarjoaa paljon paremman pidon. Sisätiloissa on kolme korttipaikkaa ja suuri lokero joidenkin dollarilaskujen säilyttämistä varten.

Pääasiassa vahvan magneettisen sulkemisen ansiosta arvoesineet pysyvät turvassa sisällä. Lisäksi valitset Zoverin useissa värivaihtoehdoissa, mukaan lukien vaaleanpunainen, viininpunainen ja paljon muuta.

USP: Vintage-profiili

Tutustu Amazoniin [iPhone 6] | Tutustu Amazoniin [iPhone 6 Plus]

# 7. Silkki

Silkin Wallet Slayer on suunniteltu antamaan sinun kantaa kortteja tekemättä iPhonesta näyttävää. Joten, jos haluat hyödyntää molempia maailmoja parhaalla mahdollisella tavalla, harkitse tätä harkitusti suunniteltu tapausta.

Kotelossa on iskunkestävä runko ja takana on piilotettu paikka, johon voidaan säilyttää enintään kolme korttia. Koska peitetyt painikkeet ovat koskettavia, voit painaa niitä mukavasti.

Siinä on etuhuuli, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Lisäksi voit valita Wallet Slayerin houkuttelevilla väreillä, kuten punaisella, vihreällä ja muulla.

USP: Suojakotelo jalustalla

Tutustu Amazoniin [iPhone 6] | Tutustu Amazoniin [iPhone 6 Plus]

# 8. Nouske

Entä ostaa erittäin edullinen lompakkokotelo, joka voi tehdä muutakin kuin vain tehdä työn? Laadukkaasta PU-nahasta veistetyllä Nouske-lompakkokotelolla on sekä ulkonäkö että kyky tarjota tarvittava suoja tahattomilta putoamisilta tai vaurioilta. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit katsella videoita kätevästi.

Magneettisuljin lukitsee kotelon automaattisesti. Se voi helposti kuljettaa jopa 3 korttia. Tyylikäs ulkoasu lisää korkiinsa kauniin sulan.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin [iPhone 6] | Tutustu Amazoniin [iPhone 6 Plus]

# 9. Vaja-lompakkokotelo

Vaja-lompakkokotelo on yksi kalleimmista saatavilla olevista koteloista. Vaikka voit väittää, että sen hinta on hieman liian korkea, sillä on varmasti laatu, joka voi kiinnittää katseesi. Sen mukana tulee kaunis kansi, jossa on upotetut maadoitusmagneetit. Neljän kulman näytön suojauksella ja magneettisella sulkimella puhelimellasi on hienostunut aika kotelon sisällä.

Ainutlaatuinen nahka-aromi erottaa sen. Kova polykarbonaattisydän, joka on peitetty korkealaatuisella kasviparkitulla nahalla, tekee siitä tyylikkään. Pehmeä nahkapäällyste tuo hienovaraisuuden sen tyylikkääseen profiiliin.

USP: Kasviparkittu nahka

Katso VajaCases

# 10. OtterBox STRADA -SARJA

Minulle, mikä tekee OtterBox Strada -sarjan koteloista niin arvokkaita, on poikkeuksellisen suojaava muotoilu ohuessa muodossa. Joten älykkäällä on luotettava puolustus kolhuja vastaan ​​luopumatta tyylistä.

Aidon nahan ulkopinta yhdistyy kestävään kehykseen. On pystysuora paikka, johon mahtuu pari luottokorttia.

Liukastumisen estävän ulkokuoren ansiosta on vähemmän mahdollisia liukastumisia. Lisäksi Strada-sarjan kannet ovat taskuystävällisiä ja niillä on rajoitettu yhden vuoden takuu.

USP: Erittäin suojaava, ohut muoto

Tutustu Amazoniin [iPhone 6] | Tutustu Amazoniin [iPhone 6 Plus]

BONUS

ZVEdeng

ZVEdeng-lompakkokotelo huolehtii suurimmasta osasta tarpeitasi ja pitää eleganssikertoimen ennallaan suuressa määrin. Kotelossa on PU-nahka ja iskuja vaimentava TPU-runko.

Myös korotettu TPU-huuli suojaa kosketusnäyttöä naarmuilta. Sen takana on pari korttipaikkaa ja rahatasku.

Magneettinen läppä kiinnittyy kunnolla pitämään ne täydellisesti paikallaan. Lopuksi valitset ZVEdeng-lompakkokotelon mukavilla väreillä, kuten mintunvihreä, musta, ruusukulta jne.

USP: Tyylikäs profiili

Tutustu Amazoniin [iPhone 6] | Tutustu Amazoniin [iPhone 6 Plus]

Siinä kaikki, ystävät! Toivottavasti iPhone 6 / 6Plus on vihdoin saanut täydellisen parin.

Pysy kuulolla Lisää ...

Mitkä näistä korkealaatuisista iPhone 6/6 Plus -koteloista olet löytänyt ansaitsemisen? Älä unohda jakaa kaksi senttiäsi ja asioita, jotka haluat nähdä suosikkitapauksissa.

Haluat ehkä tutkia:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -nahkakotelot
  • Puiset kuoret iPhone 6 Plus: lle
  • Parhaat iPhone 6 -puukotelot

Uusimmat viestit