Parhaat treffisovellukset iPhonelle vuonna 2021

Teknologia muuttaa elämäämme useita näkökohtia, eikä treffit ole poikkeus. Kuten monet tekoälyohjelmat, jotka tekevät elämästä mukavampaa, treffisovelluksissa on hienostuneet algoritmit, jotka voivat auttaa tapaamaan mahdollisia yhteensopivia kumppaneita, olipa kyseessä sitten rento tai vakava suhde. Lisäksi heillä on käytössään yksityisyyden ja turvaominaisuudet, jotta voidaan luoda turvallinen ja luotettava tapa tavata muita. Joten, ota mahdollisuus rakkauteen ja tarkista nämä parhaat treffisovellukset iPhonelle.

  1. Paljon kalaa
  2. Bumble - Treffit. Ystävät. Chat
  3. Sarana: Treffit ja suhteet
  4. OkCupid: Online-treffisovellus
  5. MeetMe - Live Live, Chat & Meet
  6. Kahvi tapaa Bagelin
  7. Zoosk: Ottelu, chat, treffit, rakkaus
  8. Badoo - Treffit. Chatit. Ystävät
  9. Ottelu
  10. Mingle2 Online Dating Chat -sovellus
  11. happn - Treffisovellus
  12. eHarmonia
  13. Tinder
  14. Lovoo
  15. YoCutie

1. Runsaasti kalaa

App Storessa on yli miljoona arvostelua, joten tällä on todella paljon kaloja, jotka etsivät otteluaan! Se erottuu täysin ilmaisesta viestinnästä, joka tekee 2,7 kertaa todennäköisemmäksi, että puhut jonkun kanssa sovelluksen ensimmäisen 24 tunnin aikana!

Siinä on myös runsaasti muita hyödyllisiä ilmaisia ​​ominaisuuksia, kuten edistynyt vastaavuusalgoritmi ja ilmainen pääsy kaikkiin otteluihisi. Voit selata potentiaalisia otteluita sijaintisi lähellä ja luoda todellisia yhteyksiä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

2. Bumble - Treffit. Ystävät. Chat

Bumble on mullistanut treffimaailman kääntämällä perinteisiä normeja kannustaakseen naisia ​​tekemään ensimmäisen siirron. Kun olet sopinut jonkun kanssa, sinun on aloitettava keskustelu 24 tunnin sisällä, muuten ottelu katoaa.

Tämä kannustaa sinua keskustelemaan ihmisten kanssa ja luomaan suhteita. Joten se ei ole vain erinomainen matchmaking vaan myös ystävyys ja liike. Se toimii myös ystävyyssovelluksena ja alustana verkostoitumiseen ja uran rakentamiseen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

3. Sarana: Treffit ja suhteet

Sarana on yksi nopeimmin kasvavista treffisovelluksista Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa. Se on jopa mainittu New York Timesin häät -osiossa, ja se on suunniteltu poistettavaksi, kun olet löytänyt sielunkumppanisi.

Tämän vuoksi se erottuu muiden palveluiden "pyyhkäise vastaavaksi" -kulttuurista, koska se keskittyy alusta alkaen syvällisemmän yhteyden rakentamiseen. Tämä saavutetaan antamalla sinulle tunne ihmisten persoonallisuudesta antamalla tietoa heidän mieltymyksistään ja ideologioistaan.

Hinta: Ilmainen (jäsenyys - 9,99 dollaria)

ladata

4. OkCupid: Online Treffit -sovellus

OkCupid on yksi vakiintuneimmista nimistä treffisovelluksissa, ja sen avulla voit löytää otteluita sen perusteella, kuka olet. Voit rakentaa profiilin, joka on paljon muutakin kuin vain valokuva ja antaa persoonallisuutesi loistaa läpi.

Lisäksi siinä on ainutlaatuinen viestintäjärjestelmä, jonka avulla voit keskittyä vain mielenkiintoisimpiin yhteyksiisi. Se on täydellinen löytää joku rento treffit sekä pitkäaikainen sitoutuminen. Se sopii myös LGVTQ-yhteisölle.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. MeetMe - Live Live, Chat & Meet

Etsitkö hauskaa, ystävällistä ja ilmaista dating? Sitten sinun kannattaa kokeilla MeetMe-sovellusta - se auttaa sinua löytämään läheisyydessä samanhenkisiä ihmisiä, jotka sopivat kiinnostuksesi kohteisiin ja haluavat keskustella. Hanki ystäviä, muodosta yhteyksiä ja ehkä jopa rakastu matkan varrella.

Lisäksi sitä päivitetään ja parannetaan jatkuvasti paremman, turvallisemman ja onnellisemman käyttökokemuksen takaamiseksi. Se voi jopa auttaa ihmisiä selviytymään vaikeista ajoista helpottamalla tuen löytämistä ja keskustelemista muiden kanssa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

6. Kahvi tapaa Bagelin

Aivan kuten kahvi ja sämpylät on tarkoitettu toisilleen, tämä sovellus auttaa sinua tapaamaan sinulle tarkoitetun. 86% tämän sovelluksen käyttäjistä etsii jotain vakavaa, ja sitä käytetään monien pitkäaikaisten suhteiden käynnistysasemana.

Kun profiilisi on hyväksytty, saat parhaat ottelut joka päivä keskipäivällä, mikä minimoi tarpeen pyyhkäistä. Voit sen sijaan keskittyä keskusteluun, ihmisten tuntemiseen ja tietysti treffauksiin!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Zoosk: Ottelu, chat, treffit, rakkaus

Tämä on yksi parhaista iPhone-treffisovelluksista sekä suorille että LGBTQ-ihmisille. Se on hauskaa, turvallista ja helppokäyttöistä löytääksesi rento kumppani tai jopa jotain pitkäaikaisempaa. Perusjäsenet voivat nähdä muiden valokuvia, lähettää silmäniskuja ja sydämiä ja löytää uusia ihmisiä.

Lisäksi valokuvien vahvistustyökalu varmistaa, että henkilö, jonka kanssa puhut, vastaa hänen profiilikuvaansa. Mutta sinun on päivitettävä maksettuun jäsenyyteen, jotta voit keskustella kiinnostuksen kohteidesi kanssa ja jopa lähettää lahjoja.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 8,99 dollaria)

ladata

8. Badoo - Treffit. Chatit. Ystävät

On aika olla todellinen, pyytämättä sinua ja löytää joku, joka arvostaa ja arvostaa sinua siinä. Tämä iOS-treffisovellus on loistava paikka olla rehellinen siitä, mitä etsit, ja sitten etsiä ja löytää se aidon yhteyden kautta.

Se toimii kuin sosiaalinen verkosto, jonka avulla voit löytää parin ja löytää kumppanin tai löytää ystäviä ja keskustella lähelläsi olevien ihmisten kanssa. Lisäksi siinä asetetaan etusijalle turvallisuus ja kunnioitus kaikkia yhteisön jäseniä kohtaan. Profiilit tarkistetaan pitämään asiat todellisina.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

9. Ottelu

Tässä on treffisovellus, joka houkuttelee joka päivä yli 25000 uutta jäsentä. Tämä uskomaton suosio johtuu siitä, että vuosia on luotettu paikka tukikelpoisille sinkuille löytää, keskustella ja tavata toisiaan.

Siinä on ensiluokkainen algoritmi, joka auttaa suora-, homo- ja lesbo-sinkkuja löytämään laadukkaita potentiaalisia kumppaneita useiden kriteerien perusteella. On tehokkaita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään tyypin ja päivittäiset suosituimmat valinnat auttavat sinua.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

10. Mingle2 Online Dating Chat -sovellus

Tavata samanmielisiä ihmisiä, löytää uusia ystäviä, seurustella ja jopa vain jutella - kaikki on helppoa, turvallista ja hauskaa tässä sovelluksessa. Etsitpä päivämäärää, suhdetta tai avioliittoa, jokaiselle löytyy jotain.

Voit keskustella ilmaiseksi ja lähettää ja vastaanottaa rajattoman määrän nudgeja / silmäniskuja / halauksia. Lisäksi voit löytää nopeasti ihmisiä läheltäsi ja nähdä, ketkä ovat verkossa, jotta voit aloittaa pikaviestien heti. Saat myös suositellut ottelut joka päivä ilmaiseksi.

Hinta: Ilmainen (3 kuukauden MingePlus-alennus - 4,99 dollaria)

ladata

11. happn - Treffisovellus

Tämä on varsin innovatiivinen sovellus, jonka avulla voit kirjaimellisesti löytää kaikki, joiden kanssa olet kulkenut tosielämässä. Voit pitää sinua kiinnostavista profiileista, ja jos he pitävät sinusta takaisin, saat mahdollisuuden keskustella ja tavata.

Parasta on, että sovellus perustuu vastavuoroisuuteen, joten et koskaan saa viestiä henkilöltä, jota et kiinnosta. Lisäksi luottamuksellisuus on myös prioriteetti, eivätkä muut jäsenet pääse koskaan käyttämään sijaintiasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

12. eHarmonia

Tällä iPhone-treffisovelluksella on yhteensopivuusjärjestelmä, joka on auttanut yli 2 miljoonaa ihmistä löytämään rakkauden! Se keskittyy auttamaan sinua luomaan mielekkäitä yhteyksiä, jotka voivat johtaa pitkäaikaiseen rakkauteen ja toveruuteen.

Aloittaaksesi sinun on suoritettava yhteensopivuuskysely, josta vastauksesi liitetään älykkääseen hakujärjestelmään. Sitten on olemassa erilaisia ​​viestintävaihtoehtoja, kuten jäänmurtajat ja hymyilevät, jotka johtavat sinut vähitellen kohti tosielämän treffejä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 59,99 dollaria)

ladata

13. Tinder

Ehkä tunnetuin treffisovellus, Tinder, kannattaa tarkistaa, jos etsit tuulista romanssia tai hauskoja flirttejä missä ja milloin tahansa. Voit tavata uusia ihmisiä, laajentaa sosiaalista verkostoa ja paljon muuta.

Se muutti online-treffitilaa tunnetulla pyyhkäisysovelluksellaan, joka vaatii nopeita kyllä- tai ei-päätöksiä siitä, oletko jonkun kanssa. Lisäksi sillä on maailmanlaajuinen läsnäolo, joten se sopii myös matkailijoille.

Hinta: Ilmainen (Tinder Plus - 0,99 dollaria)

ladata

14. Lovoo

Tervehdi mielenkiintoisia ihmisiä, jännittäviä treffejä ja - vähän onnea - tosi rakkautta! Tämä sovellus helpottaa 35 miljoonaa ottelua ja 250 miljoonaa viestiä kuukaudessa hakeville sinkuille, jotka etsivät hauskoja mutta mielekkäitä yhteyksiä.

Se ei vain auta sinua flirttailu- ja treffipelissäsi, vaan myös opastaa sinua etsimään jotain vakavaa. Etsi yhteensopivia otteluita, nauti flirttailusta ja nauti rakkauden löytämisestä digitaalisessa maailmassa!

Hinta: Ilmainen (rajoittamaton tykkäys - 0,99 dollaria)

ladata

15. YoCutie

Koe treffit uudella tavalla rajattomilla otteluilla ja hauskalla chattailulla tässä sovelluksessa. Se on täysin ilmainen ja sisältää ainutlaatuisen video-ominaisuuden, jonka avulla voit helposti muodostaa yhteyden ja viestiä sinua kiinnostavien ihmisten kanssa.

Siinä on myös Stories-ominaisuus, joka antaa sinulle vapauden esitellä persoonallisuuttasi ja lisätä mahdollisuuksiasi löytää sielunkumppani. Sinulla on varmasti räjähdys pyyhkäisemällä kuvia ja videoita söpöläisistä, jotka vangitsevat sydämesi.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona

Oletko valmis panemaan sydämesi ulos ja tutkimaan jotain uutta näiden parhaiden iPhone-treffisovellusten avulla? Kerro meille alla olevissa kommenteissa, mikä pidit parhaiten. Ja kun laskeudut treffiin, älä unohda tutustua upeisiin muotisovelluksiin, jotta saat parhaan ulkonäön ja vaikutelman.

Voit myös lukea nämä

 • Parhaat videochat-sovellukset
 • Parhaat elämäntapasovellukset
 • iPhone- ja iPad-sovellukset kaapin järjestämiseen

Uusimmat viestit