Parhaat projektinhallinnan iPad-sovellukset vuonna 2021

Projektinhallinta on välttämätöntä sekä pienille ryhmille että suurille yrityksille. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka päättävät, kuinka hyvin sinä ja tiimisi suoritat ja saat projektin loppuun. Yhteistyö ja koordinointi ovat välttämättömiä näkökohtia erinomaiselle projektisuunnittelulle ja täydelliselle toteutukselle. Tämä ylivoimainen luettelo parhaista iPad Pro -projektinhallintasovelluksista tekee tehtävän käsittelystä ja seuraamisesta uskomattoman sujuvan. Sen lisäksi, niiden avulla voit ihanteellisesti koordinoida tiimisi kanssa ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla uusimmista muutoksista sujuvasti.

# 1. Asana: järjestä tehtävät ja työ

Parasta Asanassa on, että se on täysin ilmainen käyttää, ei mitään tilausta. Sen lisäksi siinä on runsaasti ominaisuuksia ja se tekee mitä sanoo. Olipa kyse henkilökohtaisista tehtävistä tai tiimisi hallinnasta, kaikki on mahdollista tällä sovelluksella.

Määritä tehtävä kollegoillesi, tarkista heidän tila ja merkitse ne valmiiksi pitämään asiat järjestyksessä. Jos sinulla on tapana unohtaa päivittäistavarat joka viikko, Asana voi auttaa sinua myös henkilökohtaisissa askareissasi. Kaiken kaikkiaan se on loistava sovellus hallita projektia ja henkilökohtaista elämää.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Trello

Trello on suunnattu tarjoamaan henkilökohtaisempaa kokemusta. Voit luoda useita tauluja projektien virheettömään järjestämiseen ja pitää ne synkronoituna vaatimuksiisi. Suorita yksin tehtäväsi tai kutsu ystäväsi tai kollegasi tekemään yhteistyötä kanssasi.

Määritä tehtävät muille, lisää tarkistuslistoja tehtävistä ja liitä myös tärkeät tiedostot. Ihannetapauksessa mukauta työnkulku vastaamaan tarpeitasi. Lisäksi Trello antaa sinun työskennellä tehtäviesi kanssa myös offline-tilassa. Jos haluat käyttää tätä sovellusta ilman rajoituksia, päivitä kuukausittaiseen (4,99 dollaria) tai vuosittaiseen 44,99 dollarin tilaukseen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Prioriteettimatriisi

Kun sinun on käsiteltävä päivittäin paljon tehtäviä, on parempi priorisoida ne, jotta voit suorittaa jokaisen projektin ajoissa. Ja tässä "Priority Matrix" tulee näytelmään.

Tämän projektipäällikön avulla voit priorisoida kaikki projektisi matriisin perusteella. Siksi pääset helposti niihin, jotka tarvitsevat enemmän huomiota ja pystyt lopettamaan ne ennen määräaikaa.

Se tarjoaa sinulle joustavuuden pitää tehtävät yksityisinä tai kutsua kollegasi työskentelemään niiden parissa. Lisäksi voit integroida sen useisiin sovelluksiin ja palveluihin, kuten Apple Mail, Outlook, Gmail, iCal, iOS-muistutukset, Google-kalenteri, jotta pysyt työsi päällä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Tehtävien hallinta: MeisterTask

MeisterTask on sekä taitava tehtävä että projektinhallintasovellukset iOS: lle. Parasta tästä sovelluksesta on intuitiivinen yhteistyöominaisuus, joka varmistaa, että voit työskennellä saumattomasti tiimisi kanssa. Voit helposti aloittaa projektin ja kutsua kaikki joukkuetoverisi tekemään yhteistyötä kanssasi.

Kätevän koontinäytön avulla pääset helposti kaikkiin tehtäviin. Ajankohtaisten muistutusten ansiosta voit pitää välilehteä joukkuetovereidesi edistymisestä.

Päivittämällä ammattilaisille (9,99 dollaria) ja liiketoimintasuunnitelmille (24,99 dollaria) voit hyödyntää useita ominaisuuksia, kuten mahdollisuutta automatisoida työnkulut monilla toiminnoilla, saada tarkat tilastot, raportit ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Nozbe: Tuottava joukkue

Kun haluat käsitellä monia projekteja tehokkaasti, tärkeimmäksi tulee saumaton viestintä. Kun Nozbe on käytettävissäsi, kaikki joukkuetoverisi voivat paitsi työskennellä yhdessä tavoitteen saavuttamiseksi myös kommunikoida intuitiivisesti.

Esimerkiksi useiden tehtävien erittely ja priorisointi tärkeyden perusteella voivat auttaa pitämään kaiken synkronoituna. Voit lisätä kommentteja kaikkiin tehtäviin useissa muodoissa, mukaan lukien teksti, valokuvat, tarkistusluettelot ja jopa asiakirjat.

Ja tuottavuusraporttien avulla saat paljon paremman käsityksen suorituskyvystäsi. Lisäksi se auttaa sinua helposti selvittämään tapoja parantaa tuottavuuttasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Nopea suunnitelma

Pikasuunnitelma voi parantaa tuottavuuttasi monin tavoin. Sovelluksen avulla voit järjestää / suunnitella tehtäviäsi pitämään välilehden kaikessa, joten voit käsitellä projekteja, joilla on olennainen tunnelma. Eleihin perustuva tehtävälinkin ylläpito tuo lisää mukavuutta peliin.

Vaikuttavalla räätälöinnillä saat haluamasi ilmeen projekteillesi. Sen avulla voit viedä tiedostosi kuvana, PDF-tiedostona, Microsoft Excelinä jne.

Hinta: $17.99

ladata

# 7. Klubitalo

Kaikkien projektien menestys riippuu kokonaan siitä, miten aiot ne suunnitella, ja mikä tärkeämpää; miten strategiat toteutetaan. "Klubitalo" on eräänlainen projektipäällikkö, joka näyttää olevan ilmeinen valinta sanasta go johtuen lähinnä monien hyödyllisten ominaisuuksien joukosta.

Henkilökohtaisesti olen havainnut sen edistymisen seuraamisen ominaisuuden erittäin tehokkaaksi. Yhdellä silmäyksellä saat paremman kuvan siitä, kuinka hyvin suunnitellut tehtävät suoritetaan. Siten pystyt pysymään synkronoituna kaiken sinulle tärkeän kanssa ja keskittymään niihin, jotka tarvitsevat enemmän huomiota.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Wrike

Hyödynnä tätä korkealaatuista projektinhallinta- ja yhteistyötyökalua parhaalla mahdollisella tavalla, jotta projektisi järjestämisessä ja hallinnassa saat tarvittavan mukavuuden. Voit helposti luoda tehtäviä ja määrittää ne omistajille.

Asetat myös eräpäivät varmistaaksesi, että ne valmistuvat ajoissa. Reaaliaikainen toimintosyöte auttaa sinua pysymään ajan tasalla uusimmista muutoksista. Hakutyökalun avulla löydät nopeasti tiedostot, tehtävät tai projektin yksityiskohdat.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Hitask

Hitask on täydellinen tehtävä- ja projektipäällikkö. Tässä sovelluksessa pidän ihastuttavana melko intuitiivista käyttöliittymää ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia.

Sovelluksen avulla voit laittaa kaikki tehtävät hierarkkiseen järjestykseen. Ja helposti käytettävissä olevan merkintävaihtoehdon avulla voit pitää kaiken täydellisesti järjestettynä. Lisäksi sen avulla voit myös ryhmitellä tehtävänsä projekteiksi ja määrittää ne nopeasti asianomaisille ihmisille.

Aikaseurannan avulla voit tallentaa, kuinka paljon aikaa vietät kuhunkin projektiin, mutta oivaltavien raporttien avulla voit seurata edistymistä helposti. Lisäksi se on integroitu Google-kalenteriin, jotta voit seurata tulevia tapahtumia ja suunnitella etenemistapaa sen mukaisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Projektisuunnittelu Pro

Yksinkertaista projektinhallintatehtävääsi ja käsittele sitä moitteettomasti. Sovelluksen ansiosta ammattilaatuisen projektin luominen on erittäin kätevää. Interaktiivisen kaavion avulla voit muokata tehtäviäsi nopeasti.

Gantt-näkymän, kalenterinäkymän ja kriittisen polunäkymän avulla voit analysoida suunnitelmiasi. Voit suodattaa tehtäviä tehtävän nimen, keston, prosenttiosuuden, alkamispäivän, lopetuspäivän ja muun mukaan. Lisäksi tämä sovellus tukee useita kieliä, kuten englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja jne.

Hinta: Vapaa

ladata

# 11. Project Planner HD

Project Planner HD on täydellinen paketti. Sen avulla voit suunnitella tehtävänsä siististi ja helpottaa useiden projektien seuraamista kerralla. Voit tarkistaa projektisi Gantt-kaaviosta päivinä, viikkoina tai kuukausina.

Sovelluksen avulla voit muokata tehtäviäsi suoraan Gantt-kaaviosta. Voit luoda ja hallita resursseja vaivattomasti tehtävissäsi. Lisäksi voit myös viedä ja tuoda projektisi PDF-muodossa.

Hinta: $5.99

ladata

# 12. Hallitse sitä

Hallitse projektisuunnittelua ja käsittele tehtäviäsi moitteettomasti Manage It -sovelluksella. Reaaliaikaisen yhteistyön avulla voit suorittaa tehtävän tiimisi kanssa hauskasti. Tarpeestasi riippuen voit ihanteellisesti mukauttaa tehtäviäsi.

Asetat tehtävien eräpäivät ja pystyt tarkastelemaan niitä kalenterimuodossa. Ihmiset-näkymän avulla voit selvittää, mitä muut tekevät. Vielä parempaa, voit käydä chat-tehtävän jokaisessa tehtävässä ryhmän muiden jäsenten kanssa ja pitää nauhoitetun keskustelun tehtävään liittyvää myöhempää tarvetta varten.

Hinta: Vapaa

ladata

# 13. AceProject

AceProject on ensisijaisesti verkkopohjainen projektinhallintaohjelmisto, jolla on iPad-vastine. Joten, jos sinulla on tili AceProjectissa, voit hallita sitä hyvin tablet-laitteesi kautta. Koko ohjelmisto on suunniteltu laajalle joukolle tiimejä, joilla on erilaiset tarpeet.

Tällä sovelluksella on todella siisti käyttöliittymä ja melko siistit toiminnot. Voit luoda rajoittamattomia käyttäjiä, 2 projektia, 50 tehtävää ilmaisella versiolla. Sovellus tarjoaa 250 Mt tallennustilaa ilmaisessa versiossa. Voit rikkoa rajoitukset siirtymällä maksulliseen versioon.

Hinta: Vapaa

ladata

# 14. PMP ja projektinhallinta

PMP on uuden aikakauden projektinhallintasovellus! Tekoälyn ohjaama valmentaja auttaa sinua hallitsemaan projektejasi kokonaan. Katso useita inspiroivia videoita markkinoinnista, myynnistä, johtajuudesta, suhdetoiminnasta, kirjanpidosta ja muusta saadaksesi selville ideat ja näkemykset, joilla voi olla suuri merkitys tuottavuuden lisäämisessä.

Varmista, että pidät kiinni videoista, jotka keskittyvät viestinnän parantamiseen, jos haluat antaa sille suuren työn. Osallistu myös tietokilpailuihin tarkentaaksesi päättelyäsi!

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Ota projektihallinnan hallinta!

On aika valita sopivin projektipäällikkö iPad Prolle ja hallita, seurata ja järjestää tehtäviäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Siirry monipuoliseen sovellukseen, jotta voit käsitellä tehtäviäsi tehokkaammin. Tartu helppokäyttöiseen sovellukseen, jotta voit hoitaa tehtävänsä ilman stressiä.

Haluat ehkä katsoa:

  • Parhaat iPad-sovellukset Salesforce-hallintaan
  • Paras tilaustuotesovellus iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille

Olenko unohtanut sisällyttää suosikkiprojektisovellussovellustasi tähän luetteloon, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit