iPad latautuu hitaasti? Vinkkejä iPadin lataamiseen nopeammin

Viime aikoihin asti iPad oli latautunut normaalilla nopeudella. Ja olit (enemmän tai vähemmän) tyytyväinen annettuun lataustehokkuuteen. Mutta jotain menee pieleen - tyhjästä - mikä saa iPadisi latautumaan melko hitaasti. Joten hitaasti, että se näyttää jatkuvan ikuisesti!

No, jos yllä oleva skenaario kuulostaa tutulta, olet päässyt oikeaan vianmääritysoppaaseen. Ensinnäkin iPadin hitaan latauksen takana voi olla useita syitä. Joten tietyn syyllisen naulaaminen olisi avain ongelman korjaamiseen. Tarkastelemme eri syitä, miksi iPad latautuu hitaasti ja kuinka korjata nämä ongelmat.

iPad latautuu hitaasti? Vinkkejä iPadin lataamiseen nopeammin

Poista päällekkäiset laturit

Tämä ei ole järkevää, vai mitä? Laturit on pidettävä poissa, koska ne voivat olla erittäin vaarallisia. Kun liität väärennetyn kaapelin iPadiin - lataamaan tai siirtämään tietoja / synkronointia jne. -, iPad näyttää sinulle varoituksen, jonka mukaan kaapelia ei tueta. Vaikka se ei ole mikään huolestuttava, koska voit silti synkronoida, tehdä asioita ja jopa ladata, ongelmana on, että lataus on säälittävän hidasta. Joten, muista välttää väärennettyjä latureita.

Paholainen voisi olla satamassa!

Varmista, että latausportti on puhdas ja nukaton. Jos saat ponnahdusikkunan ”Lisälaitetta ei ehkä tueta”, vaikka laturi on sertifioitu, yritä puhdistaa portti. Sammuta ensin iPad, sammuta se ja poista nukka varovasti tavallisella hammastikulla. Koska olen ollut samassa vastaanottopäässä muutaman kerran, voin vakuuttaa tämän pienen temppun elinkelpoisuudesta.

USB-lataus vs. seinälaturit

Kun yrität ladata iPadiasi tietokoneen / kannettavan kautta, sen vastaanottama teho on paljon pienempi kuin se, kun se kytketään seinälaturiin. Siksi kaikki suosittelevat lataamista seinän läpi.

Jos sinun on välttämättä ladattava se tietokoneen kautta, poista muihin USB-portteihin liitetyt laitteet siten, että kaikki virta ohjataan iPadiin kytkettyyn porttiin. Silti se ei aio ladata iPadia nopeammin kuin seinälaturi.

Hyödynnä tehokkaampia sovittimia

Vaikka vuoden 2018 iPad-ammattilaisissa (12,9 tuuman ja 11 tuuman mallit) on 18 W USB-C-virtalähde, muut iPadit ovat edelleen jumissa 12 W USB-A-virtasovittimen kanssa. Joten, jos sinulla on huippuluokan iPad-malleja, voit hyödyntää 18 W: n USB-C-virtalähdettä sulataksesi tablet-laitteesi paljon nopeammin ja tehokkaammin. Verrattuna 12 W: n USB-A-virtalähteeseen iPadin lataaminen kestää lähes 4 tuntia.

Muistilappu: Voit helposti tarkistaa tiilisi wattien määrän. Se vaihtelee iPad-mallin mukaan: 5 W: n, 10 W: n, 12 W: n tai 18 W: n virtalähde.

Odota hetki, ennen kuin olet pettynyt siihen, ettet voi nopeuttaa iPadisi lataamista. Vaikka Lightning-portilla varustettuja iPad-malleja ei voi ladata nopeasti samalla hohteella, voit varmasti vahvistaa latausnopeutta. Joo, kuulit sen oikein! Joten mikä on kiertotapa?

Klassisten iPadien (Home-painikkeella varustettujen) latausnopeuden parantamiseksi tarvitset vankan USB-C-virtalähteen ja Lightning - USB-C -kaapelin. Markkinoilla on monia laadukkaita sovittimia ja salamakaapeleita. Joten tehokkaiden valitseminen ei ole iso juttu.

Sivuhuomautus: Onko saaliita? Tämä menetelmä toimii taitavasti vain uusimpien iPadien kanssa, mukaan lukien iPad-ammattilaiset. Se voi kuitenkin auttaa muita iPad-malleja latautumaan hieman nopeammin. Joten pidä tämä tärkeä vastuuvapauslauseke mielessä, ennen kuin odotat tablet-laitteesi tarttuvan 50%: n latauksen vain 30 minuutissa!

Tästä lähtien Apple myy erikseen 18 W: n USB-C-virtalähteen hintaan 23 dollaria. Tekniikan jättiläinen myy myös 30 W: n USB-C-sovittimen, joka on nyt saatavana hintaan 35,84 dollaria. Kaapeleiden osalta Apple Lightning - USB-C -kaapelin hinta on 18,99 dollaria. Joten hanki nämä lisävarusteet lataamaan iPadisi nopeammin.

Löydätkö nämä Applen lisävarusteet vähän kalliita? Ei hätää, jotkut merkittävät lisävarustevalmistajat tarjoavat yhtä tehokkaita sovittimia ja kaapeleita suhteellisen edulliseen hintaan.

Ankerin PowerPort II (49,5 W: n USB-C-sovitin) on saatavana hintaan 29,99 dollaria. Ja sen USB C - salamakaapeli [3ft Apple MFi -sertifioitu] on 14,99 dollaria.

Sekä nopeuden että tehokkuuden suhteen ne pystyvät vastaamaan liiketoiminnan parhaita.

Jos haluat tutustua useampiin USB-C-sovittimiin ja Lightning - USB-C -kaapeleihin, tutustu yhteenvetoomme:

 • Parhaat USB-C-laturit
 • Paras USB-C - salamakaapeli

Entä jos et ole tyytyväinen iPad Pro 2018: n latausnopeuteen? No, voit mennä saman säännön kanssa, joka on mainittu edellä. Tarkoitan, että tarvitset tehokkaamman USB-C-sovittimen ja USB-C - USB-C -kaapelin.

Tällä hetkellä Applen USB-C - USB-C -kaapeli on saatavana hintaan 13,99 dollaria. Halvempi mutta tehokas vaihtoehto AkoaDa: lta (3 kpl) on 10,99 dollaria.

Älä käytä iPadia lataamisen aikana

Vältä sen käyttöä, kun iPadia ladataan. Ihmisillä on tämä tapa antaa musiikin soittaa läpi, kun heidän iPadinsa latautuvat. On okei, jos iPadin lataamiseen kuluva aika ei ole väliä. Mutta jos haluat ladata sen nopeasti, älä toista musiikkia, älä katso videoita äläkä tee asioita, jotka voivat kuluttaa iPadin akun. Se on "et voi saada kakkua ja syö sitä myös" -oireyhtymä. IPadin lataaminen ei tarkoita, että voit käyttää sitä ilman akkua.

Sivuhuomautus:

  • Lentokonetilalla voi olla tärkeä rooli Apple-tabletin latausnopeuden parantamisessa. Joten, jos voit elää ilman puheluita tai viestejä jonkin aikaa, kokeile tätä vanhaa hakkerointia
  • Jos haluat edelleen hidastaa hidasta latausongelmaa, älä lopeta pelkällä lentokonetilalla. Sammuta sijaintipalvelut (Asetukset → Tietosuoja → Paikannuspalvelut), Taustasovellusten päivitys (Asetukset → Yleiset → Taustasovellusten päivitys), Bluetooth, Wi-Fi, sovellusten lataukset / päivitykset ja pohjimmiltaan kaikki, mikä syö akkuun.

Pari ratkaisua iPadin hidas latausongelman vianmääritykseen

Vaikka olen varma, että edellä mainitut temput voivat nopeuttaa iPadin lataamista, ne eivät välttämättä napsauta, jos ongelman ytimessä on piilotettu vika. Tässä tilanteessa pari luotettavaa ratkaisua voi olla erittäin kätevä ongelman ratkaisemisessa.

Pakota Käynnistä iPad uudelleen

Pakotettu uudelleenkäynnistys tunnetaan siirron vianmäärityksenä. Joten silloin, kun törmäät erilaisiin ongelmiin, älä anna tälle tunnetulle pelastajalle missaa.

 • IPad-ammattilaiset ilman kotipainiketta: Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta. Paina sitten äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta. Lopuksi pidä yläpainiketta painettuna noin 5 sekunnin ajan, kunnes laite käynnistyy uudelleen ja Apple-logo tulee näkyviin
 • Koti-painikkeella varustetuissa iPadissa: Pidä virtapainiketta ja Koti-painiketta painettuna kerralla, kunnes näet Apple-logon näytöllä

Yritä nyt ladata iPadisi. Todennäköisesti tabletti latautuu odotetulla tavalla.

Päivitä iPadin ohjelmisto

Jos yrität edelleen päästä eroon iPadin latausongelmista, päivitä ohjelmisto. Olisit hämmästynyt tietäessäsi jokaisen uuden ohjelmistopäivityksen korjaaman ongelman (ja tietysti lukuisia ongelmia, jotka syntyvät jokaisen uuden julkaisun jälkeen). Siirry Asetukset-sovellukseen → Yleiset → Ohjelmistopäivitys. Nyt tiedät mitä tehdä, eikö niin?

Käynnistä iPad nopeasti.

Nyt kun iPad näyttää olevan turboahtotilassa, kun ongelma on jo päästy eroon, odotamme sinun palaavan liiketoimintaan normaalisti. Mutta ennen kuin hyppäät Netflix-suosikkiohjelmiin tai hallitset kaikkia projektejasi, jaa pienet bitit siitä, mikä toimi sinulle.

Katso myös näitä viestejä:

 • 12,9 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat iPad Pro 11-tuumaiset kotelot
 • Parhaat iPad 10,2-tuumaiset kotelot
 • Nahkakotelot 11 tuuman iPad Prolle

Uusimmat viestit