iPhone sanoo "Tätä lisävarustetta ei ehkä tueta"? Tässä on korjaus!

Toistaiseksi tavallinen kaapelisi oli toiminut merkkiin asti. Yhtäkkiä näyttää siltä, ​​että se on mennyt hulluksi, ja saat toistuvasti virheen "Tätä lisävarustetta ei ehkä tueta" lukemalla, että iPhonen lataaminen ei ole yhteensopivaa. Ollakseni rehellinen, se ei ole epätavallinen ongelma, ja monet iPhonen käyttäjät, myös minä, ovat kohdanneet sen jossain vaiheessa. Useimmiten se tapahtuu, kun sinulla on sertifioimaton Lightning-kaapeli. On kuitenkin tilanteita, joissa saatat nähdä tämän ongelman, vaikka lataat älypuhelinta Apple MFi -sertifioidulla kaapelilla. On muutama temppu, jotka ovat toimineet minulle ongelman korjaamisessa. Toivottavasti he napsauttavat myös sinua!

Tämän lisälaitteen korjaamista ei ehkä tueta iPhonessa tai iPadissa

  • Varmista, että salamanportti on puhdas
  • Irrota laite virtalähteestä ja käynnistä se uudelleen
  • Sammuta laite latauksen aikana
  • Kokeile toista salamakaapelia
  • Päivitä iOS

Varmista, että salamanportti on puhdas

Ensinnäkin kannattaa tarkistaa, että Lightning-portti on puhdas. Poista neula tai tasku nukka, joka saattaa estää lisävarustetta lataamasta laitetta.

Minulle on tapahtunut muutaman kerran. Kun puhdistin portin, voin ladata iPhoneni ongelmitta. Joten, kokeile sitä ennen siirtymistä muihin ratkaisuihin.

Irrota laite virtalähteestä ja käynnistä se uudelleen

Toinen minulle toiminut temppu on kytkeä iPhone latautumaan, kun se käynnistetään uudelleen. Joten, kun saat virheen, irrota laturi pistorasiasta. Käynnistä sitten laite uudelleen. Liitä laturi takaisin, kun se käynnistyy uudelleen.

Kun iPhone käynnistyy uudelleen, lataus jatkuu sujuvasti ilman virheitä. Jos näin on, olet voittanut taistelun - toistaiseksi.

Sammuta laite latauksen aikana

Estä virheilmoituksen toistuminen toistamalla sammuttamalla laite latauksen aikana. Kyllä, se ei ole ihanteellinen ratkaisu, ja saatat menettää tärkeät puhelut. Jos tämä johtuu ohjelmisto-ohjeista, puhelimen sammuttaminen todennäköisesti ohittaa sen ja antaa iPhonen ladata. Mutta kun muut temput eivät toimi, ei olisi viisasta olla antamatta sille mahdollisuutta.

Kokeile toista salamakaapelia

Jos ongelma ei poistu, yritä ladata iPhone toisella kaapelilla. Jos voit ladata iPhonesi ongelmitta, kaapelisi voi olla ongelman syyllinen.

Lisälaite voi olla vahingoittunut. Olemme tarkistaneet parhaat salamakaapelit iPhonelle, joten voit valita nopeasti tehokkaamman laitteellesi. Ne ovat MFi-sertifioituja ja tarjoavat turvallisen latausratkaisun. Lisäksi nämä kaapelit ovat hyvin rakennettuja ja kestävät täysin kulumista.

Päivitä iOS

Ei vielä onnea? Odota, on vielä yksi luotettava ratkaisu.

IOS: n uudessa versiossa on usein useita virhekorjauksia ja suorituskyvyn parannuksia. Jos päivitystä on saatavilla, yritä päivittää iPhone uusimpaan iOS-versioon. Asetukset → Yleiset → Ohjelmistopäivitys ja lataa ja asenna sitten päivitys.

Se on melkein kaikki!

Video: Korjaus: Tätä lisävarustetta ei ehkä tueta

Käärimistä

Olettaen, että ongelma on takanasi ja se ei enää ahdista iPhoneasi. Voinko tietää tempun, joka napsautti sinua?

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Kuinka parantaa akun käyttöikää iPhonessa
  • Wi-Fi-ongelman korjaaminen iPhonessa ja iPadissa
  • Liian hidas iPhone X: vinkkejä pedon nopeuttamiseen
  • Kuinka poistaa jumissa oleva musiikkisoitin -widget iPhonen lukitusnäytöltä

Uusimmat viestit